משהו קטן לשבת

מצב
הנושא נעול.

NNN747

New member
אותך כבר הכרתי כגברת../images/Emo9.gif

סליחה 747 אבל גם אני לא גבר

ובפורום הזה יש לא רק גברים
ים יש גם
ים
אותך כבר הכרתי כגברת

Golf Bravo

New member
בבת גלים קושרים כתרים לשלטים

משהו קטן לשבת
כמה תמונות שנלכדו היום בעדשה בדרך לעבודה והביתה.
לא מתוך איזה גחמה עיצובית חדשה, אלא כדי לחסוך לנוסעים חריוני יונים על הראש. התחנה הזו משמשת בית למספר גדול מהן שאוכלות לשובע את הגרעינים הנופלים מקרונות התפזורת המגיעים מדגון.

יונים אמרת../images/Emo8.gif

לא מתוך איזה גחמה עיצובית חדשה, אלא כדי לחסוך לנוסעים חריוני יונים על הראש. התחנה הזו משמשת בית למספר גדול מהן שאוכלות לשובע את הגרעינים הנופלים מקרונות התפזורת המגיעים מדגון.
יונים אמרת

הנה יונה ללא חריונים היא כבר לא תשב שם. אבל מה שנכון נכון, בית דגון הוא גן עדן ליונים וחייבים לעשות משהו נגדם.

Golf Bravo

New member
לסיום - מודו מהבוקר בבנימינה

משהו קטן לשבת
כמה תמונות שנלכדו היום בעדשה בדרך לעבודה והביתה.
כאן הקטר קשור דווקא מצפון. שמתי לב שרוב הקטרים במערכי המודו ממוקמים מדרום. האם יש איזו יד מכוונת בעניין הזה, או פשוט יד המקרה?

טומי*

New member
תמונות יפות...../images/Emo45.gif

כאן הקטר קשור דווקא מצפון. שמתי לב שרוב הקטרים במערכי המודו ממוקמים מדרום. האם יש איזו יד מכוונת בעניין הזה, או פשוט יד המקרה?
תמונות יפות...

mucool2

New member
../images/Emo51.gif על התמונות, ותיקון קל:

על התמונות, ותיקון קל:
במערכי דאבל-דק הקטרים ממוקמים בד"כ בקצה הדרומי, אבל ברכבות של קרונות מודו (ספרדים) הקטר בד"כ בצד הצפוני.

Golf Bravo

New member
עשית לי סדר בראש, עכשיו רק חסר

על התמונות, ותיקון קל:
במערכי דאבל-דק הקטרים ממוקמים בד"כ בקצה הדרומי, אבל ברכבות של קרונות מודו (ספרדים) הקטר בד"כ בצד הצפוני.
ההסבר. מדוע ד-ד קטר מדרום ומודו קטר מצפון?

scooby5

Member
כבר דנו בזה בעבר. בכ'ז:

ההסבר. מדוע ד-ד קטר מדרום ומודו קטר מצפון?
כבר דנו בזה בעבר. בכ'ז:
לדעתי העניין קשור במקומות שמורים. ב-DD הקרון הצפוני, של השמורים, חייב להיות קרון הניהוג, שהרי לא יקצו 2 קומות מלאות למקומות שמורים. היות והוחלט שבצפון יהיו השמורים - הקטר חייב להיות בדרום (קרון ניהוג כידוע, פנוי רק בחציו להובלת נוסעים). לעומתו, ברכבות ה-PP קורה בדיוק ההפך. לא ניתן להקצות רק חצי קרון לשמורים, ולכן הקטר חייב להיות בצפון, כשאחריו בסדר - הקרון השמור. זו דעתי לפחות.

קשירת הקטר

קשירת הקטר
למודו הספרדי הקטר מחובר צפונה ובמודו הדו קומתי הקטר מחובר דרומה בגלל שבמקור לבאר שבע יש הרבה יותר עליות והקטר עובד הרבה בעומס אז בחרו לסובב את המודו הספרדי שהקטר צפונה כך שהנהג נוהג כאשר הקטר לא בעומס.

מצב
הנושא נעול.
למעלה