Golf Bravo
New member
משהו קטן לשבת
משהו קטן לשבת
כמה תמונות שנלכדו היום בעדשה בדרך לעבודה והביתה.
משהו קטן לשבת
124 היה היום בבנימינהמשהו קטן לשבת
פיסת מידע על RailPictures124 היה היום בבנימינה
בפעם האחרונה שהזקן הזה נכנס לטיפול באגזוז, כנראה שלכמכונאי לא כוח לחפש לו צינור בקוטר הנכון ופשוט "הלביש" לו את צינור הפח הראשון שנקרה לידיו. מצד אחד חוסר הסימטריה הזה מכער אותו, מנגד קל לזהות אותו.
מה 'תה אומר ?פיסת מידע על RailPictures
התמונה הזו נדחתה על ידי הסוקר של RailPictures בנימוק שאין האתר נוהג לקבל תמונות שבהן הקטר מחובר לקרונות מכיוון "האף"... אינני מתלונן, רק מנסה לחסוך טרחה מיותרת למעטים כאן שמנסים לשלוח לאתר הזה תמונות מדי פעם.
צינורות פליטה של קטרי G12124 היה היום בבנימינה
בפעם האחרונה שהזקן הזה נכנס לטיפול באגזוז, כנראה שלכמכונאי לא כוח לחפש לו צינור בקוטר הנכון ופשוט "הלביש" לו את צינור הפח הראשון שנקרה לידיו. מצד אחד חוסר הסימטריה הזה מכער אותו, מנגד קל לזהות אותו.
חן, הם לא זהים, שניהם מקוריים?צינורות פליטה של קטרי G12
דווקא שני צינורות המפלט שנמצאים על קטר 124 בתמונה הם מקוריים ומתאימים, ולא 'צינור פח' מאולתר. כיום רוב הקטרים מדגם זה בארץ מסתובבים עם הגרסה הרחבה, אבל בעבר הלא רחוק ניתן היה למצוא רבים עם הגרסה הצרה. אינני יודע מה ההבדל הטכני ביניהן, אבל כמו שאתם רואים, אין בעיה להתקין לקטר אחד את שני הסוגים (אם כי אני מסכים שזה לא נראה יפה).
שני הצינורות לא מקורייםחן, הם לא זהים, שניהם מקוריים?
היצרן הוציא את הקטר עם צינורות מפלט לא זהים? אני מסתכל על הקטר הקוריאני הזה, דומה לשלנו (למרות שאני בטוח שתמצא הבדלים) ורואה עליו זוג שונה לחלוטין מעל המנוע, אבל זהה!
מחשבה נוספת, האם יש ברשת תמונותצינורות פליטה של קטרי G12
דווקא שני צינורות המפלט שנמצאים על קטר 124 בתמונה הם מקוריים ומתאימים, ולא 'צינור פח' מאולתר. כיום רוב הקטרים מדגם זה בארץ מסתובבים עם הגרסה הרחבה, אבל בעבר הלא רחוק ניתן היה למצוא רבים עם הגרסה הצרה. אינני יודע מה ההבדל הטכני ביניהן, אבל כמו שאתם רואים, אין בעיה להתקין לקטר אחד את שני הסוגים (אם כי אני מסכים שזה לא נראה יפה).
אם כבר בהזדמנות של שרשור תמונות....מחשבה נוספת, האם יש ברשת תמונות
של קטרי G12 בעת קבלתם לשירות ברכבת ישראל? אשמח אם מישהו ישים כאן קישור, או יעלה תמונה כזו.
הנה הוא 124 מעוד זוית אחתמשהו קטן לשבת
117 בבת-גליםמשהו קטן לשבת
קבל תיקון לתמונה:117 בבת-גלים
המתנתי על הרציף לרכבת שלי, כששמעתי את צפירותיו העמוקות של 117 וידעתי שתהיה לי הזדמנות לצילום לא צפוי עבורי. עכשיו התעוררה הדילמה, בצל של התחנה, צילום איכותי לא יצא ללא מבזק, האם להפעיל אותו? ויתרתי על המבזק מתוך מחשבה שהנהג ודאי מביט בשבע עינים על הרציף, לא נעים לחטוף פלאש פתאום. התוצאה היא כמובן תמונה כהה ובכל זאת ניתן לראות פרטים ממנו.
אביתר, תודה שמצאת זמן עבורי בין כלקבל תיקון לתמונה:
תמונותייך מ-ע-ו-ל-ו-ת !!! חד וחלק !אביתר, תודה שמצאת זמן עבורי בין כל
האוטובוסים של המקשר... אגב מאד נהניתי מהשרשור שלך (בצורה לא מקצועית לחלוטין) העלה בי זכרונות על רגליים שנדבקות למושבים מזיעה בנסיעות ארוכות לחיפה.
תמונות מדהימות.... אבל מה עושה ...117 בבת-גלים
המתנתי על הרציף לרכבת שלי, כששמעתי את צפירותיו העמוקות של 117 וידעתי שתהיה לי הזדמנות לצילום לא צפוי עבורי. עכשיו התעוררה הדילמה, בצל של התחנה, צילום איכותי לא יצא ללא מבזק, האם להפעיל אותו? ויתרתי על המבזק מתוך מחשבה שהנהג ודאי מביט בשבע עינים על הרציף, לא נעים לחטוף פלאש פתאום. התוצאה היא כמובן תמונה כהה ובכל זאת ניתן לראות פרטים ממנו.
"ליוויתי" אותו כל הדרך מת"א117 בבת-גלים
את מי ליוות? את ה-G12-?- אתה יודע ."ליוויתי" אותו כל הדרך מת"א
כשחזרתי ביום שישי בצהריים. הוא על המסילה ואני על הכביש.![]()
קודם כל אני אישהאת מי ליוות? את ה-G12-?- אתה יודע .
לאן הוא נסע?
קודם כל אני אישה
ודבר שני-הוא נסע מת"א לחיפה.
סליחה 747 אבל גם אני לא גבר.. פשוט אני...![]()
רגיל שכל הפורום גברים... אל תדאגי אני לא שובניסט צעיר![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.