משהו קטן ונחמד

אממ

1. לאקוביץ או סולומון. 2. ליאור אליהו או יוגב אוחיון. 3. וולימס 4. עדי ופפי שהלואי יחזור. גרשון ומזרחי = לינץ` צריכים לקבל. איברסון= נשמה. יורוליג הפסד שלנו. אוסישקין = מחסן של אוהדים מטומטמים אבל ביתי. אשקלון= בית הלחמי הכל בזכותו מה שהולך שם. אין לי כח להמשיך כבר כתבתי שעה הודעה והפלא לא שלח.

EL CHE VIVE

New member
נחמד;

1. קלי מקארתי 2. הלפרין (מה אני אעשה אני פשוט אוהב אותו למרות שהוא גדל במכבי!) 3. צ'ורה/קני 4. עדי גורדון ללא ספק פיני גרשון- עזבו קיללתי אותו מספיק בימים האחרונים אין לי מילים כבר לתאר את היצור הנאלח הזה. שמעון מזרחי- " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " אלן אייברסון- שחקן מעולה שציפו ממנו בעבר ליותר ממה שהוא הגיע אליו עד עכשיו. יורוליג- מה לעזאזל הקטע של ה5000 מקומות מי שישמע איזה מפעל/ לא נהיה כבר קרובים למפעל הזה. אוסישקין- מפעל דגים, המקום עם הכי הרבה נשמה בארץ חוץ ממלחה. אשקלון- ארז כץ מכבי ת"א- חאלס!!!! אשקלון<גליל אדלשטיין>בית הלחמי>דרקר אן בי איי>יולב>יורוליג שרון ששון<טפירו

תגובה

1. פולדינג וסולומון 2. כץ, פפי, ששון 3. סולומון 4. (גורדון) כץ הנשמה פיני גרשון בן זונה שחצן שמעון מזרחי- מפיונר נגד תחרותיות אלן אייברסון הלוואי בהפועל :) יורוליג מכבי הולכת להרוס גם אותו אוסישקין שנים יפות לכדורסל הירושלמי- שייחרב האולם אשקלון ארז כץ המלך, עומר סניד להפועל מ. ת"א הורסת את הליגה, גזענות. ברייסי שחקן טוב לא ממושמע אשקלון>גליל בית הלחמי>דרוקר>אדלשטיין יורוליג<>יול"ב<<<<<<n.b.a שרון ששון>טפירו

שלי

1) זר שרוצה מקארתי 2) ישראלי שרוצה ליובין 3) זר שחסר סולומון 4) ישראלי שחסר עדי גורדון. פיני ג.-שמן, מכוער, בכיין, הרב הגנב, סתום, מניאק, בן ז... ש. מזרחי-גמד, בכיין, שקרן רמאי, מנאי, בן ז.. נא*י. אייברסון-תותח. יורוליג-מניאקים. אוסישקין-ג`ורה. אשקלון-אלופה השנה. מכבי ת"א-מניאקים, שקרנים, רמאים, גנבים, זו*ות, גרמנ.., נא*ים, כוחות הרשע

המשך

המשך מכבי ת"א-מאפיה, אירגון טרור, בכיינים. ברייסי-אכזבה ענקית. אשקלון<גליל. בית הלחמי>דרוקר<אדלשטיין. יורוליג<יולב קאפ :) ששון>טפירו. זה היה טוווווווווווווווובבבבבבבב

שiש

New member
חחח

נראה לי שהוצאת טוב טוב את כל האגרסיות שלך עכשיו, אה? מצחיקים אתם, בחיי

lidor30

New member
שלי ../images/Emo13.gif

1. שחקן זר - ג'ייסון קיד. 2. שחקן ישראלי - קוז'י כבר בירושלים, אז ליאור ליובין. 3. שחקן זר חסר - סולומון. 4. שחקן ישראלי חסר - עדי גורדון. אסוציאציות: פיני גרשון - צומי (מצטער, פרקתי הכל בימים האחרונים). שמעון מזרחי - תתאבד כבר (כנ"ל). אלן אייברסון - כמעט מושלם. יורוליג - שיעמום טוטאלי. אולם אוסישקין - 96-71. אליצור אשקלון - אין לי משהו מיוחד נגדם. מכבי ת"א - קצרות השורות לתאר את השנאה. בראיין ברייסי - אח אח אח... אליצור אשקלון<<<גליל עליון. בית הלחמי<שרון דרוקר<<<ארז אדלשטיין. יורולוג<יול"ב קאפ<<<<<<NBA. שרון ששון<מאיר טפירו.

למעלה