משהו קטן ונחמד

משהו קטן ונחמד

שאלון: 1. שחקן זר שהכי הייתם רוצים בהפועל ירושלים.. 2. שחקן ישראלי שהכי הייתם רוצים בהפועל ירושלים... 3. שחקן זר ששיחק בהפועל ירושלים והכי חסר לנו לדעתכם 4. שחקן ישראלי ששיחק בהפועל ירושלים והכי חסר לנו לדעתכם משחק אסוציאציות.. פיני גרשון - שמעון מזרחי - אלן אייברסון - יורוליג - אולם אוסישקין - אליצור אשקלון- מכבי ת"א - בראיין ברייסי - השלימו את המשוואות הבאות בעזרת <,>,= אליצור אשקלון, גליל עליון בית הלחמי, שרון דרוקר, ארז אדלשטיין יורוליג, יול"ב קאפ, n.b.a שרון ששון, מאיר טפירו

ea ass

New member
תשובות

1. סולומון איזה שאלה?!? 2. ארז ופפי, חייבים לתת לפפי לסיים את הקריירה כאן! 3. וויל סולומון 4. כרגע הוא כבר לא יכול לתרום אבל עדי גורדון לא חסר לכם? פיני גרשון- שמן, גזען, פדופיל, חרא, מנמניאק, שחצן, יהיר, מנופח, גאוותן (להמשיך?) שמעון מזרחי- מאפיונר, אדיש מנמניאק פוליטקאי מסריח אבל אותו אני עוד מעריך שהצליח להביא את המשחקים לארץ. אלן אייברסון- מלך!! יורוליג- מה זה יורוליג? אולם אוסישקין- חור רטוב ונידח, מסריח! אליצור אשקלון- כץ נשמה מכבי ת"א- מאפיה בראיין ברייסי- ההומו הזה שהחטיא 2 קליעות נגד גבעת שמואל בגביע. אשקלון < גליל דרוקר= הרסשטיין= בית הלחמי NBA> יולב קאפ> יורוליג (מה זה יורוליג?) מאיר טפירו > שרון ששון

AmiTutiT14

New member
עכשיו אני שמחה 34% (מקודם 33%...)

שאלון: 1. שחקן זר שהכי הייתם רוצים בהפועל ירושלים.. אייברסון 2. שחקן ישראלי שהכי הייתם רוצים בהפועל ירושלים... דריק שארפ
3. שחקן זר ששיחק בהפועל ירושלים והכי חסר לנו לדעתכם קני ווילאמס 4. שחקן ישראלי ששיחק בהפועל ירושלים והכי חסר לנו לדעתכם ארץ כץ משחק אסוציאציות.. פיני גרשון - חזיר (אשכרה..) שמעון מזרחי - מאפיה איטלקית אלן אייברסון - פילדלפיה אהבתי
יורוליג - מכבי
אולם אוסישקין - שאול אייזנברג ומים שנוטפים מהתיקרה אליצור אשקלון- קבוצה שמגיעה לה ח"ח מכבי ת"א - פארקר בראיין ברייסי - היכל מלחה (אין לי מושג למה..) השלימו את המשוואות הבאות בעזרת <,>,= אליצור אשקלון < גליל עליון בית הלחמי >>>>> שרון דרוקר > ארז אדלשטיין יורוליג > יול"ב קאפ < n.b.a (מציאותית..) שרון ששון < מאיר טפירו

AmiTutiT14

New member
אני לא מפקפקת באינטלגנציה שלך,

אתה ידעת שזה בציניות נכון? מכאן ה-

אני אני

1. שחקן זר שהכי הייתם רוצים בהפועל ירושלים - לא עולה לי כרגע לראש 2. שחקן ישראלי שהכי הייתם רוצים בהפועל ירושלים - בורשטיין או ששון 3. שחקן זר ששיחק בהפועל ירושלים והכי חסר לנו לדעתכם - וויל סולומון 4. שחקן ישראלי ששיחק בהפועל והכי חסר לנו לדעתכם - עדי גורדון אסוציאציות: 1. פיני גרשון - גזען, אדם קטן קטן קטן קטן קטן קטן קטן קטן קטן קטן 2. שמעון מזרחי - מאפיונר שהרס את הכדורסל בארץ ובאירופה 3. אלן אייברסון - וויל סולומון 4. יורוליג - מפעל של כסף שרק מכבי משקיעה שם 5. אולם אוסישקין - הירקון 6. אליצור אשקלון - בית הלחמי התותח, סגנית האלופה הבאה 7. מכבי ת"א - שחצנות 8. ברייאן ברייסי - השיער הזה והמבט משוואות: אליצור אשקלון > גליל עליון בית הלחמי > ארז אדלשטיין > שרון דרוקר יורוליג = יול"ב קאפ <<<<<<<<<< nba שרון ששון > מאיר טפירו

שiש

New member
ב'מת חמוד

על השאלון תרשה לי לא לענות, כי בדיוק שאלו אותי במסגרת איש השבוע את אותן שאלות. דעותי ידועות, אין לי כוח למחזר את עצמי שוב. נקסט... אסוציאציות: פיני גרשון - יהירות שמעון מזרחי - פרצוף בכיין אלן אייברסון - עמיתוש יורוליג - פספוס אולם אוסישקין - רועי ניצן. מוות אלים. (אסוציאציות. זה מה שבא. לא ברור.) אליצור אשקלון- ארז כץ! מכבי ת"א - בחילה בראיין ברייסי - יאמי אליצור אשקלון>גליל עליון בית הלחמי>שרון דרוקר<ארז אדלשטיין יורוליג<יול"ב קאפ>n.b.a (סתם, נו...) שרון ששון>=מאיר טפירו (מתקשה להחליט)

גם אני

1. שחקן זר שהכי הייתם רוצים בהפועל- מייקל ג'ורדן (בשבילו אף פעם לא מאוחר לחזור..) 2. שחקן ישראלי שהכי הייתם רוצים בהפועל- משה מזרחי 3. זר שחסר לנו- אייברי. סתם...- איאלץ ללכת עם הזרם- סולומון. 4. ישראלי שחסר לנו- כמובן הגדול מכולם, עדי. אסוציאציות: פיני גרשון- אין עוד מלבדו, יום האם, מוקה, איכילוב, שחצן מתנשא מניאק. שמעון מזרחי- הסיבה שבגללה אין כדורסל. אלן אייברסון- גבינה. יורוליג- הליגה הישראלית.. אולם אוסישקין- המשחק בו ניצחה הפועל ת"א את מכבי 25 הפרש. חורבה. שאול אייזנברג. אליצור אשקלון- קבוצה מצוינת. מכבי ת"א- לא קיימת.. בראיין ברייסי- מי זה?

שiש

New member
פיני פיני...

התפשלק לי קודם לראות אותם חוזרים לארץ, ווי ווי איזה נביחות פיני שם על הצלמים והכתבים... "לקחת גביע אירופה יותר קשה מלעבור פה, זוזו כבר!" "תנו לעבורררררר"! "היי, אתה, תפנה את עצמך מהדרך שלי" אוי, קשה להיות מבוקש. רחמיי נכמרים.

AGENT SHESH

New member
ברור שזה אתה...../images/Emo3.gif

סתם, זה אני. סתם, זה יואב. סתם, זה אני. סתם, זה יואב. סתם, זה אני. סתם, זה יואב. סתם, זה אני. סתם, זה יואב. סתם, זה אני. סתם, זה יואב. סתם, זה אני. סתם, זה יואב. סתם, זה אני. סתם, זה יואב. סתם, זה אני. סתם, זה יואב. סתם, זה אני. סתם, זה יואב. סתם, זה אני. סתם, זה יואב. טוב נו, זה באמת יואב..

למעלה