משהו על אישה בת 50

66Amiram

New member
משהו על אישה בת 50

להבדיל מגבר בן 50........................... אישה בת חמישים יודעת כל מיני סודות היא יודעת שהבעל לא פול ניומן ומסתפקת בקטנות העיקר שהוא מרים בשירותים את הקרש אחרי שהוא משתין בא להורים שלה בשבת ואוהב את אמא שלה שקשה להאמין. אישה בת חמישים יודעת איך להראות הרבה פחות יש לה קרם פנים, איפור צואר, החזיה דוחפת ומכנסים מכווצים אבל בעיקר יש לה את המבט הזה שאומר את מה שאני כבר שכחתי בנות שום פרחה בת עשרים עם תחתוני חוטיני לא יודעת לעשות. אישה בת חמישים יודעת את כל מה שחשוב היא כבר גמרה לימודים, גמרה חיתולים גמרה לבד כשהוא היה במילואים היא לא חיכתה עד שישוב יש לה הרבה פחות בעיות שצריך לפתור והיא נראת יותר טוב בשחור והרבה יותר נעלים שהיא לא צריכה והיא כבר יודעת - תודה לאל - איך מבקשים סליחה אישה בת חמישים יודעת שאף אחד לא שם לב שהיא מסתפרת אז היא אומרת - תגיד נכון שאני נראית אחרת? היא יודעת איך קונים שמלה, גם בתקופה שהיא טיפה יותר שמנה וכשהחברה הכי טובה שלה מתגרשת גם היא לא סובלת את הבן זונה אישה בת חמישים יכלה להיות כל כך יפה שהנשימה שלך נעצרת וכשהיא אומרת לך שאתה אידיוט תקשיב כי היא יודעת על מה היא מדברת היא לא איזה ילדה היא אישה בת חמישים היא עברה מספיק כדי להבין שהחיים עכשיו רק מתחילים

צלליתה

New member
באופן אישי

הפסקתי להלחם על שטויות ומצדי שלא יוריד את הקרש אחרי אבל דיר בעלק שירים לפני (ולא כפי שכתבת)

ש ר ה לה

New member
מה יש לכם אתם עם להרים ת'קרש?

כל פרחה מזדמנת עם מח קרש של אפרוח אתם מוכנים להרים אבל קרש לבד... זה כבר קשה מידי להרים....

shaul flowers

New member
אני נוהג להרים

אפילו סלים של זקנות שצריכות עזרה עם לעבור את הכביש! ווה ווה ווי ווה, אני לא לוקח סיכונים, עוד יאשימו אותי שאני לא אדם מתחשב ומנומס כפי שהנני. חוץ מזה, שלעשות מצווה זה בהפוך על הפוכה, כי אני מאמין שעל כל מעשה טוב שאני עושה, עוד גולש מגיע לחנות שלי ומעשיר את חיי החברה שלי ומשמח את שמחה, הבנקאישית שלי.

שירקאן12

New member
שלום שאול

אין ספק שאתה בעל עסק יפה ונחמד. אבל מדוע בכל שירשור אתה צריך להזכיר זאת? מה עוד שלא מפרסמים בפורומים. כל טוב לך.

shaul flowers

New member
שירקאן, אתה יודע איך זה

מה שאתה עושה זה כל מה שמעסיק אותך. אם הייתי ירקן, כל היום הייתי חושב על חצילים ועגבניות ומלפפונים. אם הייתי מרצה להיסטוריה בטח הייתי חושב על נפוליאון ועל ימי הביניים ואם הייתי שר בממשלה הייתי חושב על ישיבות וארוחות בקפיטריה, אבל אני מתעסק בפרחים, ולכן אני חושב על חמניות, כלניות וחרציות בשעותיי הפנויות. אתה בטח מבין אותי, אפ אפ אפ, אנחנו פה שני אינטילגנטים בני 50 פלוס, יש שיחה.

שירקאן12

New member
אגב שאול ראיתי

את הפרסומת בערוץ 2 נחמד מאוד אגב נוסף, עד היכן אתהשולח פרחים בארץ? ספר לי מה הסוד שלך ...למראה טוב....

shaul flowers

New member
שמח לשמוע, אפ אפ אפ

זה הצעד הראשון להפיכתי דמות מוכרת בכל בית, הילד הבוכה יהיה קטן לידי. מכיר את התמונה שמחלקים של הרמטכ"ל החדש, בעיתון? אז יחלקו תמונה שלי, מצולם על רקע המכתבה שלי מהמאה ה-18, לובש חליפה של דולצ'ה אנד בננה ואת העניבה עם החמניות. כל ילד יכיר אותי, נחזור לימי ההיסטריה, נשים מתות עליי! אני עושה משלוחים לכל הארץ, אבל בגלל שאני נוסע על הטוסטוס שלי, אני מגיע מהר יותר לאזור גוש דן. אבל אתה יכול להזמין לכל הארץ, בעצם. מה הסוד שלי למראה הרענן והצעיר והכה אטרקטיבי? ווה ווה ווי ווה, זה סוד כמוס לפרה ולסוס. אני שותה בכל בוקר יוגורט מחלב בקר, ארבעה שקדים מולבנים שהושרו במי גשמים ומנשנש במהלך היום גרעיני חמניות בטופו. זה הסוד שלי.

למעלה