משהו נחמד...

nWkobi

New member
משהו נחמד...

זוכרים את תחרות התסריטים? אז הנה משהו טיפה שונה: במקום תסריט של פרק של השמינייה,תכתוב תסריט של סצינה, או פרק על עצמכם עם השמיניה. למשל אתם בתור חלק מהכיתה או אחים של או חברים של....וכן הלאה תנו לדמיון להשתולל

נעמקה19

New member
אוקיי אני אנסה...

בכוונה לא כתבתי בשמות של השחקנים, אלא בשמות של הדמויות
אני: שלוש ארבע ו... דגנית: בואי, חיכינו לך..! אני: חיכי...כי...תם לי? דגנית: כן! את התלמידה החדשה, נכון, נעם? אני: כן! דגנית: אז יאללה, כנסי...!
איה: מה ההתמחות שלך? אני: אהה... רוני: נו! אני: זיכרון טסקסים שלכם. אבי: מה?! אני: אני מסוגלת לזכור את כל מה שאתם אומרים. במיוחד את של דגנית. אדם: מה?! מה זה השטויות האלה? דגנית, את בטוחה שאבא שלי צירף אותה לפרויקט? דגנית: אני חוששת שכן
דורי: אני חושב שהיא יותר מדי...נרגשת? אני: טוב,אתם חייבים להבין אותי... אני באתי מהעתיד. איה: זה ההתמחות שלי...
אני: אני יודעת. מיקה: הא?! את באמת מהעתיד? את בטוחה שלא באת מבית משוגעים?! דגנית: מיקה!
אני: לא זה בסדר. אני מבינה מה אתם חושבים.אתם לא יודעים פשוט מה יקרה בעתיד. הולכים לעשות עליכם סדרת טלויזיה מצליחה מאד. יעריצו כל אחד ואחד מכם. (השמיניה מסתכלת על נעם ככה:
) דגנית: אה, נעם, את רוצה אולי לדבר עם אבנר? אני: ד..ד...דיברת א..אלי?
דגנית: כן
(השמיניה צוחקת) אני: אתם לא תצחקו אם הייתם יודעים מה יקרה עוד כמה שנים!! נטשה: מה יקרה עוד כמה שנים? אני: כבר אמרתי לכם! אתם תשחקו בסדרה, ו... איה: יעריצו אותנו?! אני: נשבעת לכם!!! אדם: ממש...מעריצים? אני: כן! המון...אתם לא מתארים לעצמכם... יפתחו עליכם פורומים, אתרים, יזכרו טקסטים שלכם בע"פ, כמוני למשל
(אבנר נכנס) אבנר: מה קורה פה, מי את? אני : אה...אני נעם
אבנר: הילדה החדשה? אני : כן אבנר: את לא נראית ככה...זתומרת, את מתחזה! אני: איך ידעת
אבנר: יש לי תמונה של נעם
אני: טוב, אני רק גומרת לסיים את הדברים שלי, והולכת, טוב? רוני: היא טוענת שנהיה מפורסמים... אבי: ויעריצו אותנו
אני: באמת!! אני מכירה מעריצים שלך, נטשה, אדם, איה, ניני, רוני... לכולכם יש מעריצים. מיקה: אפילו לדגנית?
אני: כן
מיקה: ואת מכירה את המעריצה הזאת?
אני: זאת אני... (השמיניה צוחקת) אני:
אם הייתם רואים כמה מעריצים יש לכם!! בואו ואקח אותכם למסע בעתיד
*בעתיד* (ברחוב) אדם: נו, אנחנו סתם ברחוב, מה את חושבת שיקפצו עלינו מעריצים עכשיו?! רוני:
אני: חכו ותראו... אושרת: אאאאאעעעע!!!!!!!!
נטשה: אמאלה! אושרת: נטשה!!!! אני: היא מעריצה אותך... נטשה: אהה
cuty baby: אומייגד!!!!!!!!!!!!!!! אני: זו מעריצה של אדם! אדם: מעריצה?! אני: אהא נעה: רוני!!!!!! רוני רוני רוני!
רוני: זו מעריצה ש... אני: שמעריצה אותך
רוני: היי נעה! ליהי: אומיגד! איה!!!!!!!! אני: וזאת מעריצה שלך, איה! מאיה: אייצ'וק!!!! אני: וזאת אחותי, שמעריצה אותך גם... חחחח..
דגנית: אז את מי את מעריצה? אני: אהה.... מיקה: היא אמרה כבר. אותך
אני:
חיחי...כן...עכשיו תורי לשמוח שאני פוגשת אותך אז... אומיייגדדד אעעעעעעהההה!!!!!!!!
דגנית:
אני: מצטערת, הייתי חייבת לפרוק
רואים כמה מעריצים יש לכם? זה עוד כלום למה שיש לכם באמת...כנסו לפורום השמיניה, ותראו! אתם יודעים מה? בואו אני אקח אתכם לקניון, תראו איך מתנפלים עליכם... *בקניון השחקנים כועסים על נעם שהביאה אותם, כי הם חבולים וידיהם כואבות מחתימות שנאלצו לחלק*
זהו. חיחי...

j u l i a 1 3

New member
מקסים!

כל הכבוד נעם! באמת כל הכבוד! לא נראה לי שהייתי מסוגלת לשבת ולכתוב משהו ארוך כל כך.... אני חושבת שאם גיורא יקרא את זה הוא יצרף אותך לצוות הכותבים של הסדרה...

נעמקה19

New member
חחח כתיבה זה הצד החזק שלי ../images/Emo163.gif

הלואי שגיורא יקרא את זה ויצרף אותי לכותבים של הסדרה... אני אשתלט על הסדרה ואהפוך אותה ל"דגנית והשמיניה"
חחחח סתם...

nWkobi

New member
יצא מגניב ביותר!

אבל אייך זה שלא הבאת אליי את איה?

dollzy

New member
חחחח..... נעם יפה מאוד!!!

אולי נצרף את זה לתסריטים שלנו...

עדידה16

New member
חחח... מקסים! ../images/Emo3.gif

זה ממש יפה!! רואים שכתיבה זה הצד החזק שלך!
חחחח אבל ידעתי את זה מלפני זה בלי קשר...

תרגיעי.....

אני לא כזאת מעצבנת... הייתי הולכת אליה בנימוס.... אני לא כמו כל המעריצים\ות שמתנפלים... פעם אפילו ראיתי את הילי... ולא הספקתי להגיד לה כלום כי היא היתה באמצע ריצה...

למעלה