אוקיי אני אנסה...
בכוונה לא כתבתי בשמות של השחקנים, אלא בשמות של הדמויות
אני: שלוש ארבע ו... דגנית: בואי, חיכינו לך..! אני: חיכי...כי...תם לי? דגנית: כן! את התלמידה החדשה, נכון, נעם? אני:
כן! דגנית: אז יאללה, כנסי...!
איה: מה ההתמחות שלך? אני: אהה... רוני: נו! אני: זיכרון טסקסים שלכם. אבי: מה?! אני: אני מסוגלת לזכור את כל מה שאתם אומרים. במיוחד את של דגנית. אדם: מה?! מה זה השטויות האלה? דגנית, את בטוחה שאבא שלי צירף אותה לפרויקט? דגנית: אני חוששת שכן
דורי: אני חושב שהיא יותר מדי...נרגשת? אני: טוב,אתם חייבים להבין אותי... אני באתי מהעתיד. איה: זה ההתמחות שלי...
אני: אני יודעת. מיקה: הא?! את באמת מהעתיד? את בטוחה שלא באת מבית משוגעים?! דגנית: מיקה!
אני: לא זה בסדר. אני מבינה מה אתם חושבים.אתם לא יודעים פשוט מה יקרה בעתיד. הולכים לעשות עליכם סדרת טלויזיה מצליחה מאד. יעריצו כל אחד ואחד מכם. (השמיניה מסתכלת על נעם ככה:
) דגנית: אה, נעם, את רוצה אולי לדבר עם אבנר? אני: ד..ד...דיברת א..אלי?
דגנית: כן
(השמיניה צוחקת) אני: אתם לא תצחקו אם הייתם יודעים מה יקרה עוד כמה שנים!! נטשה: מה יקרה עוד כמה שנים? אני: כבר אמרתי לכם! אתם תשחקו בסדרה, ו... איה: יעריצו אותנו?! אני: נשבעת לכם!!! אדם: ממש...מעריצים? אני: כן! המון...אתם לא מתארים לעצמכם... יפתחו עליכם פורומים, אתרים, יזכרו טקסטים שלכם בע"פ, כמוני למשל
(אבנר נכנס) אבנר: מה קורה פה, מי את? אני : אה...אני נעם
אבנר: הילדה החדשה? אני : כן אבנר: את לא נראית ככה...זתומרת, את מתחזה! אני: איך ידעת
אבנר: יש לי תמונה של נעם
אני: טוב, אני רק גומרת לסיים את הדברים שלי, והולכת, טוב? רוני: היא טוענת שנהיה מפורסמים... אבי: ויעריצו אותנו
אני: באמת!! אני מכירה מעריצים שלך, נטשה, אדם, איה, ניני, רוני... לכולכם יש מעריצים. מיקה: אפילו לדגנית?
אני: כן
מיקה: ואת מכירה את המעריצה הזאת?
אני: זאת אני... (השמיניה צוחקת) אני:
אם הייתם רואים כמה מעריצים יש לכם!! בואו ואקח אותכם למסע בעתיד
*בעתיד* (ברחוב) אדם: נו, אנחנו סתם ברחוב, מה את חושבת שיקפצו עלינו מעריצים עכשיו?! רוני:
אני: חכו ותראו... אושרת: אאאאאעעעע!!!!!!!!
נטשה: אמאלה! אושרת: נטשה!!!! אני: היא מעריצה אותך... נטשה: אהה
cuty baby: אומייגד!!!!!!!!!!!!!!! אני: זו מעריצה של אדם! אדם: מעריצה?! אני: אהא נעה: רוני!!!!!! רוני רוני רוני!
רוני: זו מעריצה ש... אני: שמעריצה אותך
רוני: היי נעה! ליהי: אומיגד! איה!!!!!!!! אני: וזאת מעריצה שלך, איה! מאיה: אייצ'וק!!!! אני: וזאת אחותי, שמעריצה אותך גם... חחחח..
דגנית: אז את מי את מעריצה? אני: אהה.... מיקה: היא אמרה כבר. אותך
אני:
חיחי...כן...עכשיו תורי לשמוח שאני פוגשת אותך אז...
אומיייגדדד אעעעעעעהההה!!!!!!!!
דגנית:
אני: מצטערת, הייתי חייבת לפרוק
רואים כמה מעריצים יש לכם? זה עוד כלום למה שיש לכם באמת...כנסו לפורום השמיניה, ותראו! אתם יודעים מה? בואו אני אקח אתכם לקניון, תראו איך מתנפלים עליכם... *בקניון השחקנים כועסים על נעם שהביאה אותם, כי הם חבולים וידיהם כואבות מחתימות שנאלצו לחלק*
זהו. חיחי...