אני אמשיך אותך..(לפי מה שהיית רוצה)
חחח טוב אז הנה... ניני: אדם סיפר לי. איה: מה הוא סיפר לך? ניני: שאת חברה של קובי... איה: אני לא חברה של קובי!! אלוהים עכשיו גם אתה? הוא סה"כ שאל אותי אם אני רוצה ליווי הביתה ולעזור לי במבחנים..! ניני: כן בטח. אני יודע לאן זה מוביל... איה: זה לא מוביל לשום מקום!!! (דדי פותח את הדלת) דדי: היי...איה, שמעתי מה... איה:
גם אתה?!?!?! זהו. אני הולכת לחדר!!! ניני: עזוב...זה ביני לבינה... דדי: אה...סך הכל רציתי להגיד לה ששמעתי על המבחן שלה בספרות...דגנית ספרה לי שהיא קיבלה את הציון הכי גבוה... ניני:
היא חשבה שאתה הולך להגיד משהו אחר... *דפיקה בדלת* איה: (מהחדר) אני אפתח..! קובי: היי... איה: היי, בוא תכנס... ניני: איה, את יודעת? אדם התקשר אלייך קודם! שכחתי להגיד לך..! קובי: אדם? איה: אה יופי. אני אתקשר אליו אחר כך..!
ניני: טוב רק אמרתי... קובי: את באה?:
איה: בטח...
(הולכים לחדר) דדי: רגע...אדם לא חבר שלה? ניני: בדיוק. אני הולך לראות מה איתם..! דדי: די ניני..זה לא יפה. ניני: אה... טוב אז אני הולך לחדר שלי.... דדי: טוב, אני הולך לאסוף את דגנית מהבית ספר... ניני: (הולך, פותח את הדלת) *איה וקובי בנשיקה* ניני: אלוהים!!!!! איה: (דוחפת את קובי) מה אתה עושה פה? קובי:
איה: ניני מה אתה עושה פה?! ניני: אה...פשוט...אה...רוצים שוקו?
איה: יופי. מאד בוגר מצידך!! קובי, בוא נלך מפה. ניני גם ככה יפריע!
קובי: טוב..
(הולכים) חחחחח... זה מה שעולה לי בראש עכשיו
מה דעתך?