משהו נחמד...

nWkobi

New member
בתור מי שהעלה את הרעיון - נסיון

(רקע: אני מחליף את ניני בשמינייה, המומחיות שלי היא בקליטה מהירה וידע כללי...קצת דומה לאיה אבל...לא בדיוק). (לקראת סיום שיעור,אני יושב בשולחן משמאל לאיה) דגנית: טוב חבר'ה,מספיק להיום לכו הבייתה לנוח...היה יום קשה. (כולם באים ללכת,ואיה עוברת ליד השולחן שלי) אני: היי איה, מה קורה? לאיזה כיוון את הולכת מפה? איה: לכיוון השדרה...אני גרה שם. אני: וואלה? אני גם בסוף השדרה,שאלווה אותך? איה: כן תודה, אני אשמח. (אדם מסתכל בחשדנות וקנאות...
) (בדרך לבית של איה...) איה: אז אתה באת לפה מקרית מוצקין? אני: כן
מהצפון הרחוק. איה: וואי ואייך שם?! אני: ממ...ירוק,יפה...אם תרצי אני אקח אותך לביקור
איה: וואי בכיף! רק שלפני זה יש מלא מבחנים....
אני: אין בעיות - אנחנו כבר נדאג למבחנים... איה: באמת? אתה רוצה לעזור לי? אני: כן בכיף,אני רק מסתכל על העיניים הכחולות האלה שלך...אייך אפשר שלא בכלל? איה(מסמיקה): טוב...תודה רבה רבה(נשיקה על הלחי). אני(מסמיק ושמח): אין בעד מה... אם תהיו נחמדים בתגובות המשך יבוא....

KiShKooSh

New member
חחחח תכתוב המשך גם לאדם...

זה יהיה נחמד לראות את אדם מקנא

nWkobi

New member
המשך - אדם מקנא(בשביל ביקי ../images/Emo6.gif)

(טוב אז זה נמשך מהנקודה הקודמת,אני בבית שלי,איה הגיעה הבייתה ואדם מתקשר) אדם: תגידי איה,עם מי חזרת הבייתה היום? מי זה הבחור הזה? איה: נו זה,החדש שמחליף את ניני... אדם: אה אז עכשיו יש לך תאום מחליף? איה: לאאאא...הוא פשוט שאל לאיזה כיוון אני הו... אדם(קוטע אותה): אהה הוא פשוט שאל לאיזה כיוון את הולכת...אוקיי...ולמה זה צריך להיות אכפת לו לאיזה כיוון את הולכת? איה: נו אדם... הוא חדש והוא שאל אם אני הולכת מאותו כיוון שלו זה הכל.. אדם: כן ואז הוא רצה לעזור לך ללמוד למבחנים ולקקחת אותך לבקר בצפון...זה הכל... איה: כן זה הכל! אם אתה לא רוצה אל תאמין! אדם: לא איה זה בסדר,אני מאמין...מאמין שאת מאוהבת בו! איה: מה? למה אתה חושב ככה? אדם: מה למה? אני מכיר אותך איה,אני רואה ושומע את זה עלייך.... איה: אוף אדם! אני לא מאוהבת בו ולא באף אחד,ואם אתה לא מאמין לא צריך(חושבת לעצמה שאדם מעצבן ושהיא כבר רוצה שאני אבוא...) אדם: טוב טוב בסדר...לא אמרתי כלום...רק אל תבואי אליי כשתרצי עזרה באנגלית...או...ערבית... או כל שפה שאת לא טובה בה.. איה: יודע מה אדם? לא צריך! אני אסתדר לבד! ואל תתקשר אליי או תבוא אליי יותר,אתה סתם מעצבן אותי! אדם: טוב,לא צריך! לכי לקובי שלך... איה: הוא לא שלי! אוף...(חושבת לעצמה בעצם..למה לא?) המשך יבוא...

shminia com

New member
חמוד

הצעה: תרכז את שני הקטעים ותעשה המשך ארוך יותר מעניין מה יקרה מצחיק לראות /לקרוא את אדם מקנא

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo6.gif

קצת תמוה היה לי איך אדם ידע על כל מה שהם דיברו...הוא צוטט?

nWkobi

New member
זה פשוט...

הסצינה מתחילה באמצע השיחה שלהם,אחרי שאיה ספרה לו כבר...

nWkobi

New member
אין לי המשך...../images/Emo10.gif

למי שיש מוזמן\נת להמשיך אותי

נעמקה19

New member
אני אמשיך אותך..(לפי מה שהיית רוצה)

חחח טוב אז הנה... ניני: אדם סיפר לי. איה: מה הוא סיפר לך? ניני: שאת חברה של קובי... איה: אני לא חברה של קובי!! אלוהים עכשיו גם אתה? הוא סה"כ שאל אותי אם אני רוצה ליווי הביתה ולעזור לי במבחנים..! ניני: כן בטח. אני יודע לאן זה מוביל... איה: זה לא מוביל לשום מקום!!! (דדי פותח את הדלת) דדי: היי...איה, שמעתי מה... איה: גם אתה?!?!?! זהו. אני הולכת לחדר!!! ניני: עזוב...זה ביני לבינה... דדי: אה...סך הכל רציתי להגיד לה ששמעתי על המבחן שלה בספרות...דגנית ספרה לי שהיא קיבלה את הציון הכי גבוה... ניני:
היא חשבה שאתה הולך להגיד משהו אחר... *דפיקה בדלת* איה: (מהחדר) אני אפתח..! קובי: היי... איה: היי, בוא תכנס... ניני: איה, את יודעת? אדם התקשר אלייך קודם! שכחתי להגיד לך..! קובי: אדם? איה: אה יופי. אני אתקשר אליו אחר כך..!
ניני: טוב רק אמרתי... קובי: את באה?:
איה: בטח...
(הולכים לחדר) דדי: רגע...אדם לא חבר שלה? ניני: בדיוק. אני הולך לראות מה איתם..! דדי: די ניני..זה לא יפה. ניני: אה... טוב אז אני הולך לחדר שלי.... דדי: טוב, אני הולך לאסוף את דגנית מהבית ספר... ניני: (הולך, פותח את הדלת) *איה וקובי בנשיקה* ניני: אלוהים!!!!! איה: (דוחפת את קובי) מה אתה עושה פה? קובי:
איה: ניני מה אתה עושה פה?! ניני: אה...פשוט...אה...רוצים שוקו?
איה: יופי. מאד בוגר מצידך!! קובי, בוא נלך מפה. ניני גם ככה יפריע!
קובי: טוב..
(הולכים) חחחחח... זה מה שעולה לי בראש עכשיו
מה דעתך?

nWkobi

New member
מצוין חחחחחח

ונינייייייייייייייייייי
אני אהרוג אותך! סתם סתם... אפשר לעשות את זה בהמשכים ולשלב את עצמינו בעלילה...אז למי שממשיך\כה מפה - נעם חלק מהשמינייה אני חבר של איה.

shminia com

New member
אופס לא ראיתי שכתבת את זה..

אז גם אני רוצה להיות חלק! אז אני אהייה חלק מהעשירייה הזו והכישרון שלי יהיה משחק? כן שיהיה וקוראים לי עדי למי שלא יודע

למעלה