משהו נחמד... נחמד עוד יותר אם תשתפו פעולה.... שכל אחד ישים תמונה שלו היום ותמונה כשהיה קטן...
A AcesHigh New member 11/4/04 #1 משהו נחמד... נחמד עוד יותר אם תשתפו פעולה.... שכל אחד ישים תמונה שלו היום ותמונה כשהיה קטן...
V v o d k a New member 11/4/04 #3 אשכרה באמת יהיה מעניין לראות את כל אותם האנשים שאת דעותיהם בקצב מביעים... אני חדשה פה... מקווה שתקבלו אותי ... @
אשכרה באמת יהיה מעניין לראות את כל אותם האנשים שאת דעותיהם בקצב מביעים... אני חדשה פה... מקווה שתקבלו אותי ... @
E eMiFrEaK New member 12/4/04 #21 חחח שטויות...../images/Emo13.gif להיות ארשון זה כבוד!! ומגיע לך, הרעיון שלך חח
A AcesHigh New member 12/4/04 #25 ../images/Emo54.gif שמתי כבר תמונה בגלריות... אני אעלה אחרי שמישהו אחר יעלה... אני מתבייש
R rej New member 11/4/04 #4 נחמד אני עוד כמה ימים אשים אני פשוט לא בבית ואני צריכה לסרוק אבל רעיון חמוד
R rej New member 12/4/04 #37 אז זהו שלא !!!!!../images/Emo3.gif מחר אני חוזרת הביתה סורקת תמונות ומעלה לפה
I igorsa New member 11/4/04 #5 רעיון לא רע... אני רק צריך לסרוק תמונות שלי... אני יעשה את זה בזמן הקרוב (שבועיים בערך)
א אני בתור בלאט New member 11/4/04 #9 אההה....השגתי תמונות שלך!!! טוב, מצאתי כמה תמונות שלך... אאאאזז....זה כשהיית קטנה...
V v o d k a New member 11/4/04 #12 חחחחחחחח ענק!! נשפכתי! ../images/Emo6.gif האמת היא שאני באמת הכי אוהבת אבסולוט...