גם לי היה מיקרה דומה!
אני חבר שלי ועוד שתי בנות יצאנו לישתות קפה.... אחרי הקפה היה חסר לנו משהו אז החלטנו לישתות וודקה... התקציב שנישאר לנו הספיק רק לבקבוק קיגלביץ'. קיצר הלכנו לישתות בחניון אחד, ואחרי שסיימנו את הבקבוק בא לחניון זוג אחד מבוגר... הם התחילו לתחקר אותנו, איך קוראים לנו, איפה אנחנו גרים וכל זה, אני התחלתי להיתחצף עלייהם (הייתי קצת שיכור). אחרי שהם היתעצבנו עלי הם אמרו שהם מהמישטרה (חוקרי נוער), אני לא האמנתי להם אז ביקשתי מהם להראות תעודות שהם אכן מהמישטרה.... הוא היתעצבן עלי עוד יותר ושלף את התג... אני ישר חשבתי לעצמי "פאק, נידפקתי קשות". הוא אמר לי לקום (שכבתי) אני כמו ילד טוב קמתי ואז הרגשתי את הוודקה דופקת לי בראש, הייתי מסטול לא יכלתי ללכת בקו ישר... הוא שאל אותנו אם ההורים שלנו יןדעים שאנחנו שותים - התשובה של כולם הייתה כן, אז השמוק הזה החליט להיתקשר להורים שלנו ( 2 בלילה). להורים שלי הוא היתקשר ראשון. אבא שלי ענה לטלפון והשוטר הזה שאל את אבא שלי האם הוא יודע שאנחנו שותים וודקה ושסיימנו בקבוק שלם של קיגלביץ'... אבא שלי התחיל ליצעוק על השוטר הזה: מה בישביל זה אתה מעיר אותי בלילה, ותגיד לסשה (זה אני) שבפעם הבאה שהוא שותה שישתה משהו נורמאלי כמו פינלנדייה.... וניתק לו. השוטר לא ידע מה לעשות, הוא היה המום, חחחחחחחחח שוטרים דפוקים!