משהו נחמד,

../images/Emo113.gifשלי......../images/Emo113.gif

שם מלא:סיון (אין שם משפחה.. אני כמו מדונה) תאריך לידה:19.03 מזל:דגים אמא:חנה (גרה איתה) אבא: שי ( גר ברמת גן) אחים/אחיות:אחות קרן (28) גרה בת"א אח יפתח (26) גר בת"א קומה מתחת לאחות מקום מגורים: הרצליה יש חבר/ה: לא עגילים ופירסינגים: עגילים...סכ"ה 5 תכשיטים למיניהם: עליי כרגע? רק שרשרת... תחביבים: ללכת לים, לקרוא לראות טלווזיה, להיות עם חברים/חברות חברים: סדרה יפה... סתם... מה השאלה פה? צבע שיער: בלונדיני צבע עיניים:חומות גובה: 1.55 (נמוווווווווווווכהה) מידת נעליים: 39 חיות מחמד: כלבה ג'ולי ודג ג'וני שחקן ושחקנית אהובים: ג'ולייה רוברטס ובראד פיט סרטים אהובים: לא זוכרת להקות אהובות: משינה, מוניקה סקס זמר וזמרת אהובים: אין צבע אהוב:כחול בהיר מאכל אהוב: אמממ... ספגטי בולונז וידיאו קליפ אהוב: של..... בוטן מתוק בקרקס... אחלה קליפ מקום אהוב: הבית שלי והים ושאלה אחרונה,מה דעתכם על השאלון הזה?: בסדר... תנסו לא לחזור על שאלות ששאלו בשאלונים אחרים

עד שיתחיל ארץ נהדרת ../images/Emo3.gif

שם מלא: רבקה תאריך לידה: 15.9.1988 מזל: בתולה אמא: יעני שמות? מירה אבא: יעקב אחים/אחיות: יש לי 4 אחיות... גילת קרן אור ומור
מקום מגורים: אור עקיבא יש חבר/ה: כן
עגילים ופירסינגים: הממ... רק באוזניים תכשיטים למיניהם: אני נורא אוהבת! תחביבים: סתם... מחשב טלויזיה מוזיקה לבלות... שטויות כאלה
חברים: אם יש לי חברים?! התשובה היא לאאא! צבע שיער: חום צבע עיניים: חומות גובה: 1.63 (וזה בלי העקב! נההה
) מידת נעליים: 39 חיות מחמד: יש לי ג'קי
שחקן ושחקנית אהובים: בראד פיט כנראה... דרו ברימור חמודה ואחותי (רק כי היא אמרה לי) סרטים אהובים: ארמגדון!
להקות אהובות: אין משהו מיוחד... אולי אירוסמית' וגם קצת בלו לפני שהם נהיו מגעילים זמר וזמרת אהובים: גמכן אין משהו מיוחד צבע אהוב: כחוללל מאכל אהוב: פיצה ואני הולכים טוב ביחד
וגם אוכל של אמא וידיאו קליפ אהוב: הממ.. אולי ביונסה crazy in love יצא קליפ חמוד וגם רוני- סופרסטאר מקום אהוב: הבית שלי... ושאלה אחרונה,מה דעתכם על השאלון הזה?: כמו כל השאר

וונקי

New member
שלי

שם מלא:הדס תאריך לידה:30.10 מזל:עקרב אמא:עינית אבא:שלמה אחים/אחיות:אח אחד ביוליגי אביחי מקום מגורים:קדימה יש חבר/ה:יש חבר עגילים ופירסינגים:יש לי חורים באוזנים וזהו תכשיטים למיניהם:אין לי תחביבים:לישון,לקרוא ,מחשב טלפון,טוליזה וכו חברים:יש מספיק צבע שיער:חום שחור ג'נג'י תולי במצב רוח שלו צבע עיניים: ירוק חום גובה:1:65 אני חושבת מידת נעליים:לא יודעת חיות מחמד:יש לי כלב שחקן ושחקנית אהובים: אייליזה ווד היילי זאול אסמנט. אלן ריקמן ועוד המון סרטים אהובים:מלך אריות להקות אהובות:איו לי זמר וזמרת אהובים:גם אין צבע אהוב:כחול כמו הים ושמים מאכל אהוב: וידיאו קליפ אהוב: מקום אהוב:שקולד לבן ושאלה אחרונה,מה דעתכם על השאלון הזה נחמד ביותר

sh53

New member
גם אני רוצה לענות ../images/Emo70.gif

שם מלא: שושי תאריך לידה: 5.3.73 מזל:דגים אמא:עליזה אבא:דוד אחים/אחיות: יש מלא, לא נתחיל
מקום מגורים: פ"ת יש חבר/ה:אכן עגילים ופירסינגים:עגילים כן, פירסינג לא. עשיתי עגילים כשהייתי קטנה. אם הייתי צריכה לעשות היום, לא הייתי עושה. תכשיטים למיניהם:2 טבעות ושרשרת אחת. יש עוד בקופסת תכשיטים שבד"כ הם שם כל השנה ויוצאים לראות את האור לעיתים רחוקות. תחביבים:ספרים, טלויזיה, טיולים, אינטרנט, ללמוד דברים חדשים על מחשבים. חברים: בעבודה בעיקר. צבע שיער: אדום חום עם גווני שמש-בלונד, עשיתי היום בדיוק
צבע עיניים:חום כהה גובה:170 מידת נעליים:40, למה? מתכננים לגנוב לי את הנעליים? חיות מחמד:אין בבית, יש חתולי רחוב למטה שנותנים להם את שאריות האוכל והם שמחים תמיד לקבל אותם. שחקן ושחקנית אהובים:בראד פיט, בגלל היופי וגם בגלל המשחק
סרטים אהובים:ספרות זולה. להקות אהובות:פעם אהבתי את רובים ושושנים ומדונה, היום אוהבת לשמוע מוסיקה באופן כללי, לא מעריצה אומנים מסויימים. זמר וזמרת אהובים: כתבתי למעלה. צבע אהוב:אדום. מאכל אהוב:סיני. וידיאו קליפ אהוב:לא רואה. מקום אהוב: בבית בחדר שלי, השקט הנפשי שלי כאן. ושאלה אחרונה,מה דעתכם על השאלון הזה?:אחלה, אוהבת שמשקיעים בפורום

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifתורי, תורי ../images/Emo9.gif.

שם מלא: הי
ה. תאריך לידה: 26.04.1988 מזל: שור [שולט]. אמא:
אבא:
אחים/אחיות: 2 [
] מקום מגורים: טבריה
. יש חבר/ה: כן
. עגילים ופירסינגים: מממ... 2 באוזן ימין 2 באוזן שמאל ובטבור. תכשיטים למיניהם: מממ... רק עגילים. תחביבים: לשחק במחשב [בעיקר לגלוש] לראות טלויזיה, לשמוע מוזיקה/ לרקוד/ לשיר/ לבלות עם חברות/חבר/ידידים. חברים:
לא הבנתי. אם השאלה היא אם יש, אז... כן. צבע שיער: בלונד-שטני, נהייה דיי כהה
. צבע עיניים: ירוק. גובה: 160 [קומפקטית]. מידת נעליים: 37. חיות מחמד: 2 חתולים [אחד מהם נורא חולה
] שחקן ושחקנית אהובים: מממ... יש כל מיני ויותר מידי
. סרטים אהובים: ואוו... "הצלצול" "מת לצעוק 1, 2, 3" "מעודדות צמודות" "קרוסרואדס" "לעולם אל תשחקו עם זרים" "חופשיות על הבר" ועוד... להקות אהובות: מממ... טאטו
, לינקין פארק, פייב [לשעבר
], דסטניז צ'יילד [לשעבר[?]
], סאבלימינל ועוד... זמר וזמרת אהובים: אבריל לאבין [
> יש תמונה שלי [במחשב] שבה לא רואים ממש ת'פנים שלי ורואים רק ת'שיער [אחרי שהחלקתי אותו] וזה דיי דומה לה, אבל הייתי מתה להיראות כמוה
] ביונסה, בריטני, כריסטינה, הילארי דאף ועוד... צבע אהוב: תכלת, כחול. מאכל אהוב: פיצה/כנפי עוף/פלאפל... וידיאו קליפ אהוב: ממממ יש יותר מידי
מקום אהוב: הבית[?] ושאלה אחרונה,מה דעתכם על השאלון הזה?: נחמד ביותר

האחמית

New member
אני!!

שם מלא:שירן וזהו..חח תאריך לידה:30.1.88 (עוד מעט!!) מזל: דלי אמא: ?? אבא: ?? אחים/אחיות: 1 לירן בן 12 כמעט מקום מגורים: בית שמש יש חבר/ה:כן עגילים ופירסינגים:אוזניים? תכשיטים למיניהם:אמממ קולר? תחביבים:מחשב, חברות, חבר, מחשב, חברים:יש צבע שיער:שטני צבע עיניים:כחול-ירוק גובה:164 מידת נעליים:39-40 חיות מחמד:אחי? שחקן ושחקנית אהובים:קולין פארל סרטים אהובים:אממ יש מלאא... להקות אהובות:מטאליקה וקריידל אוף פילט זמר וזמרת אהובים:אין.. צבע אהוב:שחור וכחול מאכל אהוב:פיצה וידיאו קליפ אהוב:וואן של מטאליקה מקום אהוב:אמממ? ושאלה אחרונה,מה דעתכם על השאלון הזה?:אחלה שאלון אני חולה על שאלונים

ThE BluEyeS

New member
נו, ושלי... ../images/Emo9.gif

שם מלא: ניצן תאריך לידה: 28/07/88 מזל: אריה אמא: פה אבא: גם פה אחים/אחיות: גם פה [חבל..] מקום מגורים: חור כזה במרכז יש חבר/ה: כן
עגילים ופירסינגים: 5 עגילים באוזניים תכשיטים למיניהם: לפחות 6 צמידים על כל יד, רגל.. תחביבים: לישון, לשמוע מוזיקה, להסתלבט עם אנשים.. חברים: יש
צבע שיער: חום צבע עיניים: תכלת שקוף.. גובה: אין לי מושג !! מידת נעליים: 37 חיות מחמד: כלב - טאז
שחקן ושחקנית אהובים: אנערף.. סרטים אהובים: חח יש מלא !! להקות אהובות: ווסטלייף, ועוד מלאן... זמר וזמרת אהובים: כריסטינה, ו.. לודעת.. צבע אהוב: שחור, כחול, אדום !!
מאכל אהוב: פיצהההה... וידיאו קליפ אהוב: חח לודעת.. מקום אהוב: מזתומרת !? ושאלה אחרונה,מה דעתכם על השאלון הזה?: חמוווד גם

יפתח14

New member
גם אני- כי משעמם לי.....

שם מלא: יפתח תאריך לידה: 2.4.89 מזל:טלה אמא:יש אבא:גם יש אחים/אחיות:כן גם את זה יש, 2 אחיות מקום מגורים:נתניה יש חבר/ה:לא עגילים ופירסינגים:לא תכשיטים למיניהם:לא תחביבים:נגינה, טיסה, כדורסל. חברים:
צבע שיער:חום צבע עיניים:כחול גובה:1.81 מידת נעליים:46 חיות מחמד:ז"ל שחקן ושחקנית אהובים:ג'וליה רוברטס וברוס ויליס סרטים אהובים: גוזל הנשר להקות אהובות: היהודים! ומשינה! זמר וזמרת אהובים:תום פטרובר, אורית שחף, יובל בנאי. צבע אהוב:שחור מאכל אהוב:הכל! וידיאו קליפ אהוב: משהו קטן וטוב מקום אהוב: חדר חזרות ושאלה אחרונה,מה דעתכם על השאלון הזה?:נחמד

למעלה