משהו נחמד,

משהו נחמד,

סתם משעממם לי אז החלטתי לכתוב את זה, מי שרוצה שיענה ומי שלא,אז לא. אני סתם בקטע של תעודות זהות וכאלה למיניהם. תיהנו: שם מלא: תאריך לידה: מזל: אמא: אבא: אחים/אחיות: מקום מגורים: יש חבר/ה: עגילים ופירסינגים: תכשיטים למיניהם: תחביבים: חברים: צבע שיער: צבע עיניים: גובה: מידת נעליים: חיות מחמד: שחקן ושחקנית אהובים: סרטים אהובים: להקות אהובות: זמר וזמרת אהובים: צבע אהוב: מאכל אהוב: וידיאו קליפ אהוב: מקום אהוב: ושאלה אחרונה,מה דעתכם על השאלון הזה?:

שליי

שם מלא: ליסה תאריך לידה: 15.04.91 מזל: טלה אמא: אמאבא?! אבא:אמאבא?! אחים/אחיות: אלונה מקום מגורים: חולינה יש חבר/ה: לא עגילים ופירסינגים: עגילים... תכשיטים למיניהם: מללללללללאאאאאאאאןןן חיחיח... תחביבים: אמממממ... לצאת החוצה?! לשבת במחשב?1 לכתוב בבלוג...חיחיח חברים: הרבה..חיחיחי צבע שיער: בלונד-שטני צבע עיניים: כחולות-אפורות גובה: אמ.. ממש אין לי שמץ בפעם האחרונה היה 1.49...או משו כזה... מידת נעליים: 38-39 חיות מחמד: אין שחקן ושחקנית אהובים: אין... סרטים אהובים: יש מ-ל-א-ן להקות אהובות: סניגריה שולטים!!!!! זמר וזמרת אהובים: אמ. רינת גבאי... צבע אהוב: כחול-שחור מאכל אהוב:אממממ.. הכל..חיחיח וידיאו קליפ אהוב: רגעים\רינת גבאי אתה לא שלמה\חיילי הנקמה צועקים על אהבה\סנגריה מקום אהוב: בית ושאלה אחרונה,מה דעתכם על השאלון הזה?: פסיידר

מוש המור ../images/Emo11.gif

שם מלא: מוש המור תאריך לידה: 10-9-89 מזל: בתולה אמא: סמדר אבא: מרדכי אחים/אחיות: אח, אלעד מקום מגורים: גדרה, ואגב, זה המקום הכי מגניב בעולם! יש חבר/ה: יש עגילים ופירסינגים: אין, אני מפחדת
תכשיטים למיניהם: צמידים מחוטים וכאלה תחביבים: מחשב, חברים, מוזיקה, גיטרה... חברים: כמו הסדרה חברים? אם כן אז מאוד! *אובססיבית* צבע שיער: חום כזה צבע עיניים: חום-ירוק גובה: אין לי מושג, אבל משהו בין נמלה לג'ירפה מידת נעליים: 36 חיות מחמד: אין שחקן ושחקנית אהובים: אין ממש סרטים אהובים: מגנוליה, ספרות זולה להקות אהובות: רדיוהד, כל היום, כל הזמן זמר וזמרת אהובים: יוני בלוך, כי הוא הזמר הישארלי הכי טוב שיש צבע אהוב: לוידעת
מאכל אהוב: שיהיה טעים
וידיאו קליפ אהוב: Radiohead - Just (סתם זרקתי) מקום אהוב: החדר שלי ושאלה אחרונה,מה דעתכם על השאלון הזה?: בסדר. סתם סתם, היה ממש כיף

עניתי!

שם מלא: הדר אבולעפיה תאריך לידה: 26/9/88 מזל: מאזניים אמא: שרה אבא: מאיר אחים/אחיות: 2 אחים קטנים ומעצבנים,אביעד ומתן. מקום מגורים: ת"א. יש חבר/ה: אין. עגילים ופירסינגים: באוזן ימין עגיל אחד ובאוזן שמאל שניים. תכשיטים למיניהם: 5 טבעות,צמידים ואם זה נחשב אז גם שעון. תחביבים: לצייר,לראות טלויזיה,לשמוע מוזיקה,לטייל,להסתובב בקניונים,לשבת במסעדות וללכת לראות סרטי קולנוע. חברים: עדנה{עדן},דניאל,עם אורטל אני לא בקשר אבל היא חברה טובה וכל כיתתי הנחמדה,י' 5. צבע שיער: חום בהיר. צבע עיניים: חומות. גובה: 1.70 מידת נעליים: 39. חיות מחמד: אין.אבל לאח שלי יש צב.{העונה לשם פיקאצ'ו.} שחקן ושחקנית אהובים: 2 שחקנים אהובים,בן סטילר וג'ים קארי.בנוגע לשחקנית,נראה לי שסנדרה בולוק.היא ממש מצחיקה. סרטים אהובים: יש מלא אז אל תתנו לי להתחיל בכלל... להקות אהובות: אנסינק,שוגבייבז,אוונסנס,בלו,ווסטלייף,די סייד,גירלז אלאוד,באסטד,ליברטי אקס ויש עוד הרבה הרבה. זמר וזמרת אהובים: מי אם לא אבריל לווין וג'סטין טימברלייק. צבע אהוב: כחול,שחור ואדום. מאכל אהוב: פיצות ופסטות. וידיאו קליפ אהוב: "קומפליקייטד" של אבריל.{ברור שיש עוד,אבל זה עוד הרבה!} מקום אהוב: החדר שלי אני חושבת.אני עושה לו שיפוצים בקרוב אז הוא גם ייראה הרבה יותר טוב. ושאלה אחרונה,מה דעתי על שאלון זה: אני כתבתי אותו.אז אני אוהבת אותו לא?

אני ../images/Emo41.gif אני ../images/Emo41.gif אני ../images/Emo41.gif

שם מלא: ילדה מעולם אחר , השם האמיתי מכוער מדי תאריך לידה: 09.11.989 מזל: עקרב אמא: נטלי אבא: רומן אחים/אחיות: אח - מיכאל מקום מגורים: בית... בחיפה יש חבר/ה: לא.. עגילים ופירסינגים: עושה בשבוע הבא..אם יירצה השם תכשיטים למיניהם: בטח...בכול מקום.. תחביבים: לגור בפורום , לשחק טניס, לשמוע מוזיקה לטייל וכאלה.. חברים: מה איתם? יש יש יש צבע שיער: בלונד צבע עיניים: ירוק-כחול-אפור-חום..כן זה מוזר יש לי קשתות... גובה: 1.72 מידת נעליים: 39-40 חיות מחמד: כן... חתול אפור, ואח... שחקן ושחקנית אהובים: אממ לא יודעת...לא חשבתי על זה... סרטים אהובים: אמממ קומדיות... להקות אהובות: אממ כולם..חוץ מרוק... בעעעעע זמר וזמרת אהובים: כריסטניה , וכאלה...יש גם ברוסית אבל אתם לא מכירים... צבע אהוב: כחול מאכל אהוב: פיצה וידיאו קליפ אהוב: כריסטינה - דורטי- אני ודעת לרקוד ככה
מקום אהוב: החדר שלי ושאלה אחרונה,מה דעתכם על השאלון הזה?: ממש נחמד!!!

אמממ לא יודעת הוא פשוט מכוער לאללה.

תמיד מצאו לי עליו כינוי איזשהו...עכשיו כבר פחות כי כבר התבגרנו וזה ... אבל עדיין פה ושם זה קורה...

אממ סבבה...

חלק כבר מכירים אותו דרך האיסי כך שלא אכפת לי.... מריה , נעים מאוד ~!!! (חח ואין שום קשר למריה הקדושה))..... ברוסית מאשה....

היי מריה,אני הדרוש,נעים לי מאוד!

יש לך שם ממש יפה ואני לא יודעת למה את מתביישת בו. אז אולי יש כמה ילדים שמדביקים לך כינויים וכאלה אבל זה רק מראה על כך שהם ממש לא בוגרים וברור שהם בורים לאללה. ממני,הדרוש!!!

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifיאווו

מריה זה כזה שם יפה! יש לך שם יפה!
, את לר צריכה להתבייש בו.

sh53

New member
מבחינתי זה שם רגיל כמו כל שם אחר

שם קצר, קליט ולא מסובך.

למעלה