משהו נחמד

משהו נחמד../images/Emo13.gif

פנקיסט אחד נכנס למספרה ויושב וממתין לתורו. לידו יושבת נזירה, היא מתבוננת בו בלי הפסקה. על ראשו כרבולת ירוקה והיא לא יכולה להוריד מבטה ממנו. אומר לה:" גברת.... אני רוצה לזיין אותך ! אני אקרע אותך !" הנזירה נעלבת ועוזבת את המקום. הספר מחייך ואמר לו:" אם אתה רוצה לזיין אותה אתה יכול! כל לילה היא הולכת לבית קברות להתפלל שאלוהים יסלח לה, אז אם תלבש סדין גדול ותספר לה שאתה אלוהים... תוכל לזיין אותה. הפנקיסט החליט לעשות כן. בלילה לבש סדין גדול עם שני חורים לעיניים ונכנס לבית הקברות. הנזירה ראה את הנזירה ושאל אותה: "רוצה שאעזור לך לכפר על חטאיך"? כן ..... כן... בבקשה . אז אני צריך לזיין אותך!" אמר בקול גבוה.. "אבל כדי שאשאר בתולה אז רק מאחור תוכל".... "טוב אין בעיות..." והוא דפק אותה מאחור, וכשגמר הוריד את הסדין ואמר:" קו קו זה אני, ולא אלוהים עבדתי עלייך!!! הנזירה הורידה את הגלימה ואמרה ואני לא הנזירה אני... הספר‎........

ס22ית

New member
משהו בשביל ה../images/Emo13.gif...בדיחה

שתי נשים משחקות טניס במועדון , כשאחת הנשים מכה בכדור בחזקה והכדור עובר למגרש השכן בו משחקים שני גברים והכדור פוגע באחד מהם. הגבר הנפגע מחזיק את כפות ידיו יחד מתכווץ כשידיו לחוצות אל מבושיו ומתגלגל בכאב. האשה המכה רצה מיד אל המגרש השכן ואומרת לגבר המתפתל בכאב שהיא פזיאוטרפיסטית והיא יכולה להקל עליו. הגבר מסרב ואומר שעוד רגע הכל יהיה בסדר אך האשה מתעקשת. היא משכיבה את הגבר מכניסה את ידה לתוך מכנסיו ואחרי כמה דקות של עיסוי היא שואלת: "הוקל לך, זה עשה לך טוב?". "זה היה נפלא" עונה הגבר "אבל הבוהן שלי עדיין נורא כואבת מהמכה של הכדור".

ס22ית

New member
עוד 1...../images/Emo26.gif

זוג צעיר עובר דירה. בבוקר הגיע משאית עם שני סבלים והתחילו להעמיס פתאום מקבל הבעל שיחת טלפון - להגיע דחוף לעבודה. אין ברירה הוא מסביר לאישה בדיוק מה לעשות והולך. לקראת סוף היום כשגמרו להעביר את הכל לדירה החדשה ניגש סבל אחד לאישה וביקש טיפ-ללא שום שהיות הכניסה אותו האישה לחדר התפשטה ונתנה לו לדפוק אותה. סיפר הסבל הראשון לסבל השני ואז גם השני בא לאשה ושאל מה עם הטיפ? וכמובן הסיפור חזר על עצמו. שמע זאת הנהג וניגש לאישה ושאל מה הטיפ שלו ואז ניגשה האישה לחדר הוציאה את הארנק שלה ונתנה לו 150 ש"ח התפלא הנהג ושאל למה הוא לא מקבל מה שהסבלים קיבלו ענתה האשה: בעלי לפני שעזב נתן לי הוראות מדוייקות בסיום העבודה תתני לנהג טיפ 150 ש"ח וכששאלתי אותו מה עם הסבלים הוא ענה: שהסבלים יזדיינו.

g a z

New member
נצל"ש לשם דילמה רצינית ../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

.God made grass .Man made
booze Who do you trust
נקודה למחשבה......

גם לי יש כמה בדיחות שקיבלתי במייל

איש אחד קנה נעליים חדשות, מגיע הביתה מבסוט עד הגג, אבל, אף אחד מבני משפחתו לא שם לב לנעליו החדשות. האיש התעצבן עשה סיבוב בבית, אך שוב אף אחד לא שם לב. הבן-אדם חטף קריזה התפשט כולו כביום היוולדו מלבד נעליו, נעמד באמצע הסלון והתחיל לצרוח "אף אחד לא שם לב לשום דבר פה?" בתו הקטנה ניגשה אליו ושאלה "אבא מה זה שתלוי לך בין הרגליים?" ענה האב בציניות "זה חץ שמצביע על נעלי החדשות!" האם ששמעה את דברי האב צעקה מהמטבח "עדיף אם היית קונה כובע חדש". ---------------------------------------------------- חבר אחד מתלונן לשני "קניתי נעליים חדשות, אבל הם לוחצות עלי". "אז מה" עונה החבר השני "אני שנים הולך עם נעלים שקטנות עלי בשתי מידות". "למה"? שואל החבר הראשון. "תראה..." אומר לו השני "אני נשוי לאישה רעה, מכוערת, חמותי המפלצת גרה אתנו, הילדים שלי לא לומדים ומסתובבים ברחובות, והכלב מחרבן בבית באופן קבוע. הנחת היחידי שיש לי זה כאשר אני מוריד את הנעליים".

עוד אחת...אולי אתם תבינו אותה

כי אני לא הבנתי..
ראש הממשלה שרון מבקר בבית ספר, כדי להגביר את הפופולריות שלו. לאחר ההרצאה הוא מזמין את התלמידים לשאול שאלות. יוסי מרים את היד. "יש לי שלוש שאלות, אדוני ראש הממשלה. שאלה ראשונה, מדוע קיבלת כסף מהאיש בדרום אפריקה ולא הצהרת על זה לפי החוק? שאלה שניה, מדוע אנשי הליכוד קנו ומכרו קולות, בניגוד לחוק? שאלה שלישית, מדוע לא קיימת את הבטחתך לתת לנו שלום ובטחון?" באותו הרגע מצלצל הפעמון להפסקה וכולם יוצאים. כאשר חוזרים, שואל שרון: "עוד מישהו רוצה לשאול שאלות?" קובי מצביע. "אדוני ראש הממשלה, יש לי חמש שאלות. שאלה ראשונה, מדוע קיבלת כסף מהאיש בדרום אפריקה ולא הצהרת על זה לפי החוק? שאלה שניה, מדוע אנשי הליכוד קנו ומכרו קולות, בניגוד לחוק? שאלה שלישית, מדוע לא קיימת את הבטחתך לתת לנו שלום ובטחון? שאלה רביעית, מדוע הפעמון להפסקה צלצל עשר דקות לפני הזמן? שאלה חמישית, איפה יוסי?"

נוווווווו אוףףףףף אני מתה להבין

מה מצחיק...קראתי את הבדיחה מלאאאא פעמים ועדיין לא הבנתי

למעלה