משהו נחמד

בדיחה חמודה... ../images/Emo13.gif

בחור צעיר נשלח לעבוד בפריז ואחד הדברים הראשונים שהוא עשה, היה לגשת לחנות למוצרי נשים כדי לשלוח לאהובתו מתנה. כיוון שאהובתו היא נערה צנועה מבית מסורתי עם הרבה מסורת הוא בחר בזוג כפפות כמתנה. המוכרת שלא הייתה מנוסה לקחה את ההזמנה כדי לעטוף והתבלבלה בין החבילות ומסרה לבחור חבילה אחרת שבה היה תחתון נשי סקסי. הבחור לקח את החבילה והכניס מכתב ושלח בדואר לאהובתו במכתב היה כתוב: פריז 24 בנובמבר ?2002 אהובתי,רק הגעתי וכבר נזכרתי בך. רצתי לקנות מתנה שתביע את אהבתי אליך. על אף שאני יודע שאת לא רגילה להשתמש בפריט זה החלטתי שהוא יכול להתאים לך מאוד. ביקשתי מהמוכרת להראות איך זה עליה והיא הסכימה ראיתי אותה עם ובלי ומצא חן בעיני המתנה. על אף שיכול להיות שהיא קצת גדולה למידה שלך ככה עדיף כי אז קל יותר להכניס את הידיים והאצבעות יכולות לנוע יותר בחופשיות. המוכרת אמרה גם שכדי לשמור אותן יותר טוב יש להפוך ולשים טלק כדי למנוע את הריחות הלא נעימים. המתנה הזאת מכוונת כדי שכשאגיע בחזרה אוכל לבקש את מה שנמצא בתוכן. ואז אוכל להכניס את מה שאת כל כך רוצה ממני. נ.ב. אל תחכי שאגיע בשביל ללבוש אותן. תשוויצי לפני כל החברים שלך שידעו עד כמה אני רוצה אותך. מצפה כבר לראות אותן עליך

מעשה בגט...

שופט בבית משפט בניו יורק, מטפל בעניין הגירושין של זוג יהודי. כשנגמר כל התהליך, אמרה האישה לשופט שאין ברירה והיא צריכה גם גט. שאל השופט : "מה זה גט ?" ענתה האישה : "זה סוג של טקס יהודי." השופט : "טקס דתי למשל כמו ברית מילה ?" האישה : "כן, משהו כזה. אבל יש הבדל בין גט לבין ברית מילה " "מה ההבדל ?" שואל השופט. עונה לו האישה : "בגט אתה נפטר מכל השמוק...."

בדיחה שאהבתי... ../images/Emo13.gif

שני גברים נפגשים בסאונה. האחד אומר לשני: "אתה מוכר לי". אומר לו השני: "אני קוסם שמופיע בטלוויזיה". אומר האיש לקוסם: "אה, נכון. אז בוא ניראה אותך עכשיו, כשאתה בלי בגדים, תעשה קסם". הקוסם אומר לו: "אוקיי. תתכופף". האיש מתכופף והקוסם אומר לו: "אתה מרגיש את האצבע שלי בתחת שלך?". עונה לו האיש: "כן". הקוסם מרים את ידיו ואומר לו: "אבל הנה הידיים שלי".

דודי 32

New member
גם בדיחה ../images/Emo13.gif

יום אחד ערפאת נוסע עם הנהג שלו ברחבי רמאללה (זה היה לפני שנעלו אותו במוקעטה
), פתאום רץ להם כלב לכביש והם דורסים אותו. ערפאת בלי להתבלבל אומר לנהג שלו - תעצור ותברר למי שייך הכלב. הנהג הולך וחוזר אחרי 2 דקות ואומר -הכלב של המשפחה פה בבניין ליד. ערפאת מנחה אותו -טוב תעלה אליהם תגיד להם שאתה הנהג שלי ושהרגנו את הכלב. הנהג עולה ולא יורד חזרה, אחרי 20 דקות עראפת שחושש לחייו של נהגו מחליט לעלות בעצמו. איך שהוא נכנס לבית רואה את הנהג יושב במרכז הסלון כשמסביבו רקדניות בטן ומגישים לו אוכל. ערפאת המום ניגש לנהגו ושואל לפשר השימחה ... אז הנהג אומר לו - וואלה הראיס לא יודע עשיתי בדיוק מה שאמרת לי ,נכנסתי ואמרתי "שלום אני הנהג של ערפאת הכלב מת...."

דודי 32

New member
טוב עוד אחת על הראיס ../images/Emo13.gif

לפני שהתמוטט הראיס נכנס אליו אבו מאזן ללשכה במוקעטה וסימן לו V עם האצבעות ערפאת כולו רועד (ולא מהתרגשות) שאל- מה ניצחנו את היהודים?? ענה לו אבו מאזן- לא .. נשארנו שנינו לבד

mememe4

New member
גם לי יש בדיחה ../images/Emo6.gif

איש אחד הולך לרופא ואומר לו שאשתו רוצה להתגרש ממנו כי יש לו חמישים ס"מ. הרופא אומר לו: לך למכשפה שגרה באמצע היער, אולי היא תעזור לך... האיש הולך ביער , מגיע למכשפה , מספר לה את הבעיה היא מספרת לו שיש צפרדע ששוכנת בביצה בקצה השני של היער , ואם הוא ילך ,יבקש ממנה להתחתן איתו והיא תגיד לו לא - ירדו לו 10 ס"מ... כל פעם שהיא תאמר לו לא... האיש הולך בהתלהבות לביצה , מחפש את הצפרדע , פתאום הוא מוצא אותה משתזפת. הוא אומר: "צפרדע, צפרדע, את רוצה להתחתן איתי?" הצפרדע עונה לו: "לא" מתקצץ לו עשרה ס"מ. "סבבה", הוא חושב לעצמו, "עוד פעמיים יהיו לי 20 ס"מ ואוכל לחזור אל אישתי." הוא חוזר ואומר :"צפרדע, צפרדע, תתחתני איתי?" "לא , עונה לו הצפרדע... עוד 10 ס"מ נעלמים להם , והאיש שמח, בא לבקש בפעם החרונה: -"צפרדע, צפרדע, תתחתני איתי?" הצפרדע: "יא קרציה , מה לא מובן? לא, לא ולא!"
הוא שואל שוב:

דודי 32

New member
עוד בדיחה ../images/Emo13.gif

אחד בא לחברה שלו ואומר לה- השגתי קונדומים מהסידרה האולימפית. והיא שואלת- מה זה הסידרה האולימפית?? הבחור מסביר- אהה הם מגיעים בצבעי זהב ,כסף וארד. אז הבחורה שואלת - נו ואיזה קנית?? הבחור עונה- כמובן זהב!! אז החברה שלו אומרת- תגיד "סוציומט" שכמותך לא יכולת להביא כסף ולגמור שני לשם שינוי.

למעלה