משהו נחמד

Atza

New member
נו טוב ../images/Emo3.gif

1.יש לי שני צעיפים כחולים בחדר. 2.יש לי 6 כינויים שהכי נפוצים בקרב החברים והמשפחה
3.יש לי כלבה מתוקה בובה כזאת
4.בזה הרגע אני כוססת ציפורן ביד ימין 5.אני צכה להשתין איימים. הצילו תביאו ת'אסלה לפה אין לי כח לקום .

דנטל

New member
יששששששששששש משהו נחמד

אין לי 5 דברים. אוף, עכשיו שעות אני אשב מול השאלה הזו ואחשוב מה עוד לא יודעים עלי פה. * מאוד לא נח לי כרגע בגלל שהחתולה יושבת ביני לבין משענת הכסא, אבל לא אזיז אותה משם וזה גם מחמם לי את הגב אז יש יתרונות. * אני ממש מתה מעייפות, אבל קשה לי לעזוב את המחשב כשעוד לא גלשתי בכל המקומות הקבועים שלי וזה גם נורא מוקדם בשבילי. * אני צריכה להשתין, אבל ממש מתעצלת לקום מהכסא ובמיוחד כשהחתולה כל כך חמודה איך שהיא יושבת ביני לבין המשענת וזה יפריע לה. * ביום שלישי צריך לבוא מנקה ואני נחרדת מהמחשבה שאני צריכה לסדר לפני שהוא בא ויש פה את הבלגן של הלייף. * אם אזכה בפרס הגדול בלוטו (לא שמילאתי טופס בשנים האחרונות) אמשיך לעבוד בחלק מהימים בהם אני ממש אוהבת את העבודה.

../images/Emo137.gif

למדתי 5 שנים על תופים ועדיין הם תקועים לי בחדר (ואני לא זוכרת כלום אגב
)
סיפור האהבה של ההורים שלי הוא מהמפורסמים בארץ, והוא כנראה יהיה בשיאי גינס *ההתרגשות*
יש לנו מטבח בכיתה
יש לי שנאה עזה לרגליים של אנשים, אני יכולה לשנוא מישהו בגלל כף הרגל שלו (מי אמר משוגעת ולא קיבל?)
אין בן אדם שאני אוהבת יותר מאחיות שלי...ואני אמות אם יקרה להן משו!! (ליהי ומור
)

סבבה ../images/Emo9.gif

הם הכירו ואחרי שעתיים התחתנו...
שיא גינס עומד על זוג שהכיר בלילה ובבוקר למחרת התחתן...

קבלו ../images/Emo47.gif

1)קשה לי עם מיסגרות ..אני בדרך כלל מפוצץ אותם 2)עזבתי תבצפר בכיתה י ,והתחלתי לעבוד בקיוסק
3)אני אוהד את הפועל ת"א 4)אני מת מת מת לזכות בטוטו ולקנות וולבו 5)אני גם הורדתי את התוכנה שקוראת תאוואי באייסיקיו(כבר 10 אנשים קראו ועם חלק מהם כבר שנה לא דיברתי
)

טוב ננסה גם

ממממממ
הכינוי הראשון שלי באייסי היה אנני.. (כי השם שלי מתחיל בN)
אני כותבת שירים כבר שנים
הייתי בתחרות כשרונות צעירים מתישהו בילדותי הרחוקה
פעם הייתי כוססת ציפורניים.. עכשיו סתם לועסת את השפה
הרבה אנשים נהגו להשוות ביני לבין אלאניס מוריסט

JamicaniT

New member
גאונה אני ...לא.

2. נורא משעמם לי עכשיו. 3. אני מתגייסת עוד מעט. 4. אני הולכת לראות את אוהד עוד כמה ימים :) 5. אני אוכלת פסטה P:

מסטולית

New member
ממממ אוקי

1. הידיים שלי קפואות באופן תמידי 2. אני לא יודעת לקשור שרוכים 3. כשהייתי קטנה הייתי יפה 4. יש לי פרווה ורודה בחדר
5. היום בדיוק, ה29.11 אני בת 17 וחודש [
]

אנייייייי

1. גם היידים שלי קפואות תמיד חחח 2. אני חולת ספורטטט ובכלל בגדי ספורט 3. אני מתה כבר להתגייס לצבא לא יודעת למה! 4. אני אוהבת לבשל!!! 5. כל רעש קטן מעיר אותי :(

Big Apple Boy

New member
אני...

אני בכיתה ו'. אני אוהב חורף.. אני רוצה לגור בתל אביב. היה לי כלב עיוור היו לי 7 חברות עד עכשיו...

מממ... אני...

1. אח שלי הקטן לא ידע את השם האמתי שלי עד גיל 5. (כולם קוראים לי נוני.) 2. יש לי אובססיה לצבע כתום ופעם הייתה לי אובססיה לצבעי הקשת-מה שגרם לחשוב שיש לי נטיות מסויימות תקופה מאוד ארוכה... גם אם היה לי חבר.
3. אבא שלי קונה כל סופשבוע סמירנופים ובריזרים רק בשבילי. 4. אני אגור בבית ליד אגם. 5. החלום שלי זה להיות בשנת שירות בארה"ב. (אחר כך מדני"ת בסיס, ואז לטייל בעולם ואז ללמוד בשנקר. והעיקר להיות מאושרת.
)

noooga

New member
אני אני אני!

1. אני מכורה למלל
2. יש לי 4 אחים גדולים (כולם בני עשרים ומשהו
) 3. כשהייתי תינוקת נרגעתי כשראיתי דם
4. די חסר לי בטחון עצמי
5. הייתי 3 שנים בהונג קונג (לא היה לי משהו אחר לכתוב... כן, כן אני משעממת
)

noooga

New member
ת'אמת..

לי היה די מזל כי אני טסתי לשם בגיל 4... וכל האחים שלי טסו בסביבות גיל 14 וזה קשה בגיל הזה לעזוב חברים, משפחה, מדינה! לא היה לי עד כדי כך נורא שם כי הייתי פיצית והשליחות הזאת הועילה לי- אני יודעת די טוב אנגלית (לפחות דבר אחד טוב בלימודים אצלי
) אבל בכל זאת- הייתי מעדיפה להישאר בארץ
(והייתי מעדיפה שאבא שלי לא היה טס מחר לחודשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיט.. הייתי חייבת לפרוק
)

למעלה