משהו נחמד

משהו נחמד ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

למשחק קוראים 5 דברים שלא ידענו עלייך.. אתם צריכים לספר 5 דברים שאנשים לא יודעים עליכם (ובא לכם לספר אותם)...זה לא בדיוק סקר.אבל זה גם נחמד
יאללה, מי מתחיל?

מ i ר

New member
יאללה..

1. מאז טיול חנוכה של כיתה י', הכינוי שלי הוא 'שמנה'. למה? אמרתי בצחוק לכמה חברות שלי שהן שמנות, אז הן גם קראו לי ככה, ומאז זה נשאר לי..
2. אני חולה על שוקולד לבן...
3. יש לי אובססיה לשיער שלי, אני תמיד דואגת שהכל בסדר איתו..
4. התאריך לידה שלי הוא 11.6.87 (תודו שלא ידעתם..
) 5. אני ממש אוהבת לצאת למסיבות...

NiKi†a

New member
אני אתחיל..נראה לי

1. אני מכורה לקורנפלקס כריות
2. חוץ ממיוז אני גם מכורה לדרים תיאט'ר ופלאסיבו. 3. אפעם לא השתכרתי או עישנתי [אני ילדה טובה]. 4. אני מתכננת לעשות פירסניג בשפה...[בגיל 18..אבל עדין מתכוננת ומנסה לשכנע]. 5. אני חמודע, אה ידעתם את זה?

adamsplit

New member
או קי

אני מוכן לנסות כל דבר מוסרי פעם אחת... 1)אני תמיד חלמתי לכתוב 2)תמיד רציתי לעזור לשפר את העולם 3)אני פאקינג כועס על כל האנושות(ועלי) על הרס יכולתו הטבעית של הכוכב 4)דברים מוזרים (שקורים בדרך כלל בסוף שבוע עם קלינט איסטווד) נוטים לקרות לי 5) התקנתי תוכנה שתראה מי בודק לי את האוואי(בנתיים אפילו לא אחד,חארות)

figure

New member
1...2...5!

1 : אני... אני! 2 : אני חדשה בתפוז :p 3 : אני שומעת כרגע special needs של placebo. 4 : אני מכורה לכל דבר שזז. 5 : יש לי 12 אנשים אונליין בבאדי ליסט של האייסיקיו כרגע.

Lost Lullaby

New member
מממ

לוידעת אם יודעים או לא, אבל נו טוב
* נולדתי בבריה"מ ועליתי לארץ בגיל 16 חודשים או משו כזה * עד גיל 5 גרתי בפ"ת, ועכשיו בנתניה
* בין האנשים שאני הכי סומכת עליהם, ומישהי שאני באמת יכולה להחשיב לחברה היא מישהי מאנגליה שאני מכירה כבר שנתיים, דרך האינטרנט. אני אפגוש אותה כשאטוס לאנגליה אחרי כיתה י"ב. * הצבעים שאני הכי אוהבת הם שחור אדום וכחול, למרות שפעם לא הבנתי איך אפשר לאהוב אדום ושחור [הייתי ילדה קטנה וטיפשע, נו] * אבא שלי פעם חדש שאני רוצה להתאבד
ודיבר איתי שעה וחצי על זה. בזבוז זמן

flowers girl

New member
יאא מגניב../images/Emo9.gif אבל תקראו נו:< ותגיבו

אני בנאדם שטחי במיוחדדד
אני יכולה להדלק על מישו רק לפי היופי או משו
קטע מוזר אצלי שעושה אותי גם די שרמותית
אבל לא ממש
בכיתות ז'-ח' הייתי צריכה להעזר כל הזמן בספרי הבנות המתבגרות האלה ("בנות", "בת עשרה", ועוד) כדי להעלות את הביטחון העצמי שלי בקשר לכל מיני דברים (לא מחזור, אני לא סרט אמריקאי דפוק של שנות ה80)
מגיל מאוד קטן אני שונאת מסגרות. בעיקר בגלל בעיית הריכוז שלי
כל חוג/וואטאבר שאני בו שנאתי. כלומר- נהניתי לרוב מהחוג עצמו, אבל שנאתי את העובדה שאני הלכתי לשם וכ'ו...
בגלל זה עכשיו המסגרת היחידה שיש לי חוץ מבצפר זה מורה פרטי, וזה חובה
מאז שהייתי קטנה ניצלתי את המראה התמים שלי.. יש לי עיניים גדולות, אני נמוכה ורזה וכולי כזו.. נראית ילדה-קטנה-ותמימה-שלא-תפגע-בזבוב. אז אני מנצלת את זה
ואני עושה קול חמוד למבוגרים
ואני עושה רושם טוב על אנשים
ואז כשמישהו פוגע בי או שמגיע לו משהו
מואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאה
לא- ברצינות
הורדתי את האייסי הראשון שלי בגיל 8-9
כנכן. הוי אלוהים, חנאג'ה. למזלי יצאתי מזה

קורטי

New member
מגיבה...../images/Emo56.gif

אנא המתן.... פיפ-פיפ-פיפ-פיפ-פיפ-פיפ-פיפ.... כאן התא הקולי של ***-*******- אנא השאר הודעה לאחר השמע הצליל... פייייייייייייייייייייייפ- "היי ילדה פרחונית, את נשמעת חמודה באמת (ולא צנועה במיוחד- אני חמודה!- טוב זה ציניות אל תעלבי...), בקיצור כאן בל הפאנקית המטורפת- אז אם בא לך להגיב לתשובות שלי- האמ.. אני אשמח... חוצמזה- עכשיו אני מדמיינת אותך כמו איזה יצורון חמוד מסרט מצוייר עם עיניים גדולות וסגולות ופה קטן... פוצית... אוהבת בל. ההודעה נקלטה. תודה.

flowers girl

New member
../images/Emo6.gif

כע, אל תדאגי, אני באמת לא צנועה. צניעות זה סוווו 1930
סתם חח
אהמ... אני נראית בערך ככה
כולם אומרים לי שככה אני נראית

אבל בזכות האיסי

הכרת אותי בייבי
לא שמחה
שיניתי לך את החיים הא
תאמת
אוהבת אותך.

Omanskit

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif

מגניב
1. אני מכורה לקולה 2. "מצטיינת" בלימודים, חכמה..
3. שונאת לישון בחוץ עם הג'וקים ובאוהלים על גופתי.. 4. שונאת להתעורר בבוקר 5. מתה על המחשב- קיצר מכורה אליו

קורטי

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

איתמר לוחש לי באוזן... *רוסיה *מסוממת *פאנקית *שיכורה *טיפה לבנה... ואני... *מכורה לשוקולד *אובבססיבית לגבי פו הדוב *אוהבת ריח של אחרי הגשם *יכולה לנשוך כשמעצבנים אותי... *מתאים לי שיער אסוף...

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gifאניP::

1.אני רועדת מאתמול [ולא מקור]. 2.אני לא מכירה את עצמי..
3.אני שומעת עכשיו את After the show בפעם ה11,000 מאז יום רביעי
. 4.יש לי הורים זקניםP:.. 5.אני רוצה להשלים עם יולי כבר מסוף שנה שעברה ואני לא עושה כלום *שני כועסת על עצמה
*

למעלה