משהו משונה קורה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
משהו משונה קורה

אני מביטה בהודעות..... וחלקן חסרות.... חלקן משורשרות למקומות ללא כל שיוך לנושא........... (בטח שלא אני שרשרתי אותן לשם.......) מין ערבוב.....של כל ההודעות ביחד........ בלי שייכות.......... משונה מאד.............צריך לברר עם ההנהלה....אם זה באג.......

magy

New member
אחרי איתחול המחשב ......

כי הוא נתקע כמובן......... ההודעות שוב במקומן.......כמו שהיו ..... או שאני זורקת את המחשב הזה.... או שהוא הולך לתיקון.......... מה זה נשבר לי ממנו............

אלמרה

New member
מאגי יקרה... כמה פעמים אומר לך...

זה לא המחשב!!! אלו הכדורים! נא לקחת אותם בסדר הנכון (הסגול קודם ארחיו הצהוב)...

גאיה ק

New member
../images/Emo12.gifדר' אלמרה

ה~מ~ח~ש~ב~!!!!!!! ראיתי משהו אחר?מי דיבר על כדורים?

אלמרה

New member
מילא את מתלוצצת על חשבוני...

ניחא הזמינות... אבל וואללאק מה יש לך נגד האנטנה שלי....

גאיה ק

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כמה ראש יכול להיות גדול???
התרשמתי. האאא,הזמינות..כן,נכון,צודק כתבתי~סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם,לא?לא ראית?הייתי אמורה להוסיף משהו? בצחוק,למשל? ו~א.מגי בקשה דר' למחשב ואתה.. ב.אין לי שון דבר נגד אףףףףףףףףףףףף אחד. נ.ב למגי~את המחשב שלך(שדומה קצצצת לחיים צינוביץ') צריך להחליף ולא לבזבז עוד
על דוקטורים.חבלללללללל בסוף לא יישאר
למחשב חדש..

magy

New member
איזה מתוקי................מתאים לי

אבל שלי............לדאבוני.......נראה ככה...... חחחח הוא בלע את כל הכדורים ששלחת לו.......וזה מה שקרה לו......

magy

New member
יש לי המון

תמונות על מוטציות של מחשבים...... אין לי כח לשים הכל......

גאיה ק

New member
../images/Emo12.gif

במקלדת שצרפת יש "תרגיל" פרסומי/שיווקי,פרסומת סמויה לרכישת מקלדות שעשויות מסיליקון וניתן פשוט!!!לשטוף אותן במים!!!מכירה/ות/ים? חחחחחחחחחחח גם לי יש כמה ~עיצובים~חביבים..רעיונות לטראפיה...

magy

New member
זה לא המחשב שלי ../images/Emo3.gif

סתם תמונה שהיתה לי באוסף........המחשבים המצחיקים... חחח

איזה מקלדת יפה

מתאים לי כזו מקלדת לקישוט המחשב שלי במקלדת שלי אין ד יש פעמים ע מזלי שזכרתי איפה ה ד ממוקמת וחלק מהאותיות הכתיב נמחק , אני מקלידה באצבע אחת בלבד ושמרתי את המחשב הישן כרזרבה , המחשב עבורי זה צינור התקשורת לעולם מדברת עם העולם עם האצבעות , לא בקולי שלי.קל יותר ככה . לא שאני לא יכולה לדבר , יכולה , אבל לאחרונה קל יותר לשתוק .

למעלה