משהו מרגששש:)

משהו מרגששש:)

היי, הרגע חזרתי מסמינר ששבט הדר הכין לקראת מחנה הקיץ שלו, וגם שכבט' ט' הצטרפו(אנחנו) ובאמצע הלילה שאנחנו עוברים פעילות, אנשי השכב"ג קופצים עלינו מה שאומר.... תופים תופים.... אנחנו בשכב"ג:) יאאאא:) בהתחלה חשבתי שזה יהיה נורא (את אח שלי וחבריו שהם נכנסו לשכב"ג הכניסו למאחורה של האוטו) לנו רק זרקו ביצים, שוקולד, מיצים למינהם וכו' אבל העיקר שנכנסו לשכב"ג... לילה טוב תמר, חמשושית, שנכנסה לשכב"ג, שבט הדר, רעננה

דייייי גם אני רוצה!!!!!!!!!!!!!!1

ואיי אלווי ובסמינר קיץ גם אנחנו ניכנס לשכבג!!!!!!!!!!!11 זה היה כזה שווה!!!!!!!!!!!!!!1 אוף כולם כבר שכבג ורק אני עדיין קורס =:O(

NsheM

New member
מזל טוב!!!!

ווואו!!! איזה כיף לך!!!!!!!!! איזה כיף זה "להיכנס" לשכב"ג...
!!! וגם עשו לכם את זה ממש מוקדם ניראה לי... אז שוב מזל-טוב
!!! והגר, אל דאגה
אנחנו "ניכנסנו" לשכב"ג רק אחרי המחנ"ק, ואצלנו זה היה סתם פשוט אחרי שחזרנו מהמחנ"ק היה יום עבודה לשכב"ג ובאנו...
ממש לא מושקע! לא עשו לנו שום דבר!!! נועה. אה, בקשר לניק - אני לא מצליחה לשנות אותו!

אנחנו בטוח ניכנסים לפני המחנה

ואני מאוד מקווה ששלא יעשנו לנו משהו ישב כי השכב"ג שלנו לא משהו בכלל ויש שם אולי 5 8 אנשים שבאמת משקיעים....

2003 SkiPeR

New member
../images/Emo49.gif- אבל משהו חשוב גם ../images/Emo70.gif

קודם כל, אני מברך אתכם
המון מזל טוב, ושרק תהנו...
אבל..... עם הכניסה לשכב"ג מגיעה אחריות גדולה- אתן עכשיו חלק מהתנועה, אתן צריכות לשמש דוגמא ובאמת לחיות ולהאמין בערכים שאותם אנו מייצגים
בהצלחה

י ע ל 2

New member
אצלנו קוראים לזה השתכבגות

וזה רק בסמינר פתיחת שנה בסוף הקיץ...

keren14

New member
מזל טוב בובה!!!!!

חחחח.... אנחנו היינו בטוחים שיעשו לנו השתכבגות בסמינר, כי אמרו לנו שתהיה לנו הבטחה.. ואז כזה פתאום בלילה באו כמה מהשכבג והתחילו לצעוק עלינו ואמרו לנו ללכת ללבוש חאקי ולהביא תיקים, ואנחנו הכי מאושרים בעולם (יש עוברים השתכבגות..) 10 דקות (לא יותר!!) הם צעקו לנו "פזצתא!" "רימון מימין.." וכל מיני מיני מסדר למה זה מגיע לנו.. וזה ואז חזרנו לאיזור של השכבג, כולם עמדו בחצי תורן, ואז הם הסתובבו וצעקו לנו "עבדנו עליכם!!!" אנחנו עברנו "fake השתכבגות..." חחח...

פרה גאה

New member
חחח...

גם אצלנו בסמינר ט' (פרטים בהמשך) היו אנשים שחשבו שיכניסו אותנו לשכב"ג (למרות שזה היה בכלל בניר אליהו ורק לשכבה) בערך בצהריים/ערב אני ונעה כבר הבנו שזה בטוח לא הולך לקרות בסמינר הזה... וזה גם לא קרה

למעלה