משהו מרגיז אותי.

אשרת, כעת גם את לא מדייקת

גם אני מאוכזב שינוי ויש עוד כמה בפורום הזה שהם מאוכזבי שינוי ואינם שליחי מפלגות אחרות.

תראה מה זה החיים ארח

מצד אחד מצביעי שינוי אינם מאמינים שאתה ממאוכזבי שינוי, ומצד שני כל השאר אינם מאמינים שאתה לא ממצביעי שינוי, מה לעשות החיים קשים.

אל תדאג, אשרת יודעת טוב מאוד

והיא, כמו שאר אנשי שינוי בפורום, יודעים היטב מה אני. זה שאתה וחברך לא מאמינים - זו בעיה שלכם. אם תשים לב, מידת האמונה בדברים שלך לא רק בפורום הזה, אלא גם בפורומים מקבילים, די קלושה. אז תחשוב בעצמך למי החיים קשים. תחשוב על מי חושבים גם בפורום הזה, גם בפורום הליכוד ואפילו בפורום העבודה שהוא שקרן. רמז: לא עליי.

מלבד מקרה אחד, הבאתי הוכחה לכל דברי

אני אולי היחיד שטורח בכלל להציג הוכחות וקישורים לדברים שאני אומר.

אשרת

New member
אני מכירה את ארח חיים עוד מגילגוליו

הקודמים
והכוונה שלי לא היתה מכוונת אליו כלל ועיקר.

אשרת

New member
אני לא התייחסתי אליך ארח חיים.

שים לב, שאני שמתי את זה במכראות, ואני משערת שכולם הבינו בדיוק למי התכוונתי. איתך, בניגוד לכמה אחרים , אפשר לנהל דיאלוג מבלי לצאת בהרגשה שמישהו חושב שאני מספיק טיפשה על מנת שאני אאמין לשטויות שלו. יש מבין?

jak44

New member
יוסף אין מה לעשות שום מיפלגה

לא מצליחה להגשים את כל מאויייה באם היא לא מקבלת יותר מ60 מנדטים השאר זה סכום הפשרות וכ, המיפלגה היחידה שחלק חשוב במצעב הושג בימלואו היא מיפלגת העבודה שתכנית הבריחה מעזה מבית מידרשו של מיצנע בוצעה בהצלחה עי שרון

yosep nanon

New member
מה שאתה אומר.............

למה אתה מאשים בזה את מצנע , אולי הדיעות והמסקנות ששרון הגיע אילהם הם כמו של מצנע , אבל אף אחד לא עמד מול שרון עם אקדח שלוף ובטח שלא מצנע, זה רק מראה שיותר ויותר אנשים וגם שרון הסיקו מסקנות ובחרו בדרך שנראת להם הנכונה. אגב גם שינוי הייתה בעד עזיבת עזה וההתנתקות

אנדרי ז

New member
מבחן התוצאה

הממשלה האחרונה בראשות העבודה הבטיחה שלום ומהפיכה אזרחית, ובמקום זאת הביאה אינתיפאדה וכפיה דתית. אמרת שרק התוצאה חשובה, ללא נסיבות מקלות, אז בוא תסביר לי את זה בלי להיעזר בערפאת ושות'.

yosep nanon

New member
תסתכלו על עצמכם

במבחן התוצאה שינוי נכשלה ועם מספר נכבד של חברי הכנסת שהיו לה תשפטו את עצמכם ולא מפלגות אחרות בזה שתאשימו מפלגות אחרות זה לא יעזור לשינוי. מה גם שבמפלגות אחרות מיהרו להסיק את המסקנות והיו"ר הוחלף \ פרש ממלפגתו, וחלו שינויים ואילו בשינוי לא חל שום שינוי

אנדרי ז

New member
כולנו מודים לך על דאגתך החמה

ואני שואל אותך שוב: האם אתה מפגין את אותה דאגה גם כלפי מפלגות אחרות שאתה לא אוהב? או שיש לך איזה סימפטיה מיוחדת דווקא כלפי שינוי?

בדיוק על השאלה הזו התשובה

של ממתיק סוד היא: שהוא רוצה לשמור על האופציה... ממתיק סוד לא מעוניין בהיעלמות שינוי, על מנת שתיוותר כאופציה עתידית עבורו. אתה מבין?

אנדרי ז

New member
האם אני מציף את הפורום שלהם

כמו שאתה עושה פה? את מספר ההודעות שאני כותב שם בשבוע אתה כנראה כותב פה בשעה.

ריאליסט

New member
ממש לא נכון!

1)מפלגת העבודה בכהונתה אחרונה לא הביאה את האינתיפאדה,כמו שגם עליית שרון על הר הבית לא הביאה את האינתיפאדה.האינתיפאדה תוכננה זה זמן ארוך ע"י ערפאת (גם בימי שלטון ביבי),והיא יצאה לפועל כאשר הוא הועמד אל הקיר,והיה צריך לסרב להצעות נדיבות מאד של ברק בקמפ-דיוויד.אילולא זאת היא היתה פורצת מאוחר יותר. 2)העבודה לא הביאה לכפייה דתית.כפייה דתית קיימת במדינה משנות ה-80,כאשר דווקא הליכוד הקים קואליציות שנשענו על רוב חרדי. ולמרות זאת,במבחן התוצאה מפלגת העבודה נענשה בבחירות הקודמות.למה ששינוי לא תענש בבחירות הללו?

למעלה