משהו מרגיז אותי.

goanin

New member
משהו מרגיז אותי.

באים לכאן אנשים ומתלוננים ש"שינוי לא קיימה את הבטחותיה". לטעון דבר כזא, פשוט מטומטם!! שינוי היא מפלגא בת 15 מנדטים. ואל תזיינו לי בשכל שהיא השלישית בגודלה. זא לא אומר שהיא רבת השפעה, כי בהליכוד מטרפד את תכניותיה והוא פי שתיים וחצי ממנה! אז מילא היו מראים לי ששינוי יכלה ולא עשתה. מילא! אבל שינוי באה עם כל האמביציה והכוונה לשנות, ולא היה לה מספיק כח! "למה שינוי לא העבירה את ברית הזוגיות? בשביל זא הצבעתי!". ובכן ידידי, היא לא עשתה זאת; לא כי טומי לפיד עבד עליך והוא לא הזיז ת'תחת בשביל זא, אלא כי שינוי לא היתה מספיק חזקה, ונתלתה בליכוד שזיין אותה! המסקנה של המאֻכזבים צריכה להיות הפוכה! הפעם להצביע שינוי, ובהמונינו! כי אם נתאכזב מהשינוי ונשים שרון, אז בכלל זרקנו אתקולנו לפח. החרדים ישתלטו על הקואליציה! רק שינוי! והפעם במיוחד! והפעם מבינים ששינוי היא פוטנציאל אדיר! ומספיק שהיא בלמה את החרדים. אבל עם עוד כח ידה על העליונה! וזו המסקנה הנכונה!

jak44

New member
ולדעתי כל מי שמיתכון להצביע

עבודה רצוי מאוד שלא יעשה כך כי לאחר מיכן הוא יצטער מאוד כי מיפלגת העבודה הולכת להיות ההיסתדרות מס 2 על כל המישתמע מיזה ותיזכרו את מה שאני אומר לכם כעת

yosep nanon

New member
jak44 מהיכן המסקנה הזאת??

יש לך סימוכין לכך?? הוכחות? עובדות מוחשיות שיעידו אל כך? או שזה סתם תחושת בטן שלך?

jak44

New member
ליוסף הסימוכין שבידי הם בדיוק אותם

סימוכין שיש לכ מותחי הביקות ובקשר להיסתדרות מס 2 מה לעשות בעברי היתי שיך למשק ההיסתדרות ותאמין לי שאני יודע יך השיטה עובדת רק תמתין קצת ותיראה הרי כל הדברים יתחילו לצאת החוצה רק סבלנות עוד מעט יהיה שמח ,ואל תחשוב שלשינוי אין כל מיני חטוטרות כך שיהיה שמח וגם מעניין

yosep nanon

New member
יש לך מידע תראה אותו!!

יש לך מידע שמראה על כך אז בבקשה מן הראוי שתחשוף אותו .

yosep nanon

New member
הוא לא ישמש עוד הרבה זמן כיו"ר

ההסתדרות,הוא דיבר על כך ומדובר בבחירת מחליפו

זהו, נתלית בזה ולא תרפה?

אין לך כבר במה להיתלות מלבד היותו של עמיר פרץ עדיין יו''ר ההסתדרות? תגיד האם אתה מצפה שההסתדרות תישאר ללא יו''ר עד הבחירות להסתדרות? ואם היה מדובר במעשה פליל, האם אתה חושב שהיועץ המשפטי לממשלה לא היה קם ומצייץ בנושא כבר? אז עובדה שהוא לא קם כי לא מדובר במעשה פלילי כפי שאתה מנסה להציג את זה, בסך הכל מדובר במצב זמני שייפטר עד הבחירות ואין כל צורך לעשות מזה כזה סיפור גדול.

כפי שאתה נתלה גם לי מותר להיתלות

וכבר כתבתי לך שאפשר למנהות ממלא מקום עוד בטרם הבחירות, כך קרה גם כאשר פרץ החליף את רמון. הבחירות אינן תירוץ. היתלות בהן רק מעידה על הכוונות האמיתיות.

yosep nanon

New member
goanin בסוף נבחנים במבחן התוצאה

ובמבחן הזה מה לעשות שינוי נכשלה!! אתה יכול להאשים את הליכוד, וכול מי שבא לך ולתרץ מפה ועד ירושלים שורה סופית נכשלו במבחן התוצאה

goanin

New member
אתם כאלה דמגוגים

אבל מהזן הנחות, כך שאני לא רואה בכם איום. וגם עלה ירוק אכזבה אתה יודע ???????? גם מרצ מאכזבת כל קדנציה! אז הם יעשו? שיצביעו ליכוד אולי. אתם מצחיקים, כרגיל.

yosep nanon

New member
זה התירוץ שלך דמגוגים?

לא התייחסנו למפלגות אחרות , ההתייחסות הייתה כלפי שינוי.

goanin

New member
ושינוי לא היתה חזקה מספיק

כמו שמרצ לא היתה. אז מצביעי מרצ צריכים להתאכזב ממרצ לעזוב אותה?????????? יאללה!! הנסיונות שלך לסלף לא יעזרו. שינוי צריכה יותר כח! ואז אנחנו יכולים להיות בטוחים שהיא לא תאכזב. לא? רק שינוי!

yosep nanon

New member
goanin עדיין לא הסברת כלום

ההתיחסות פה היא לא למרץ, להזכירך מרץ לא ישבה בממשלה ואילו שינוי כן תתיחס למפלגה שלך וכמו שפתחת את השישור לכול מאוכזבי שינוי , אז אל תתחמק ותעבור למה שקורא במפלגות אחרות. אגב 15 מנטדים שיש לה זה לא מספיק כוח ?? הרי אפילו טומי הופתע מכך.

אשרת

New member
זוכר מה אמרתי לך במסנג'ר?

לקחת אויר ולהתעלם מדמגוגים?
הרי אתה לא תוכל לשכנע את "מאוכזבי" שינוי, כי הם לא באמת כאלו, הם סתם אנשים אשר אוהבים לומר שהם הצביעו ובלה בלה בלה, כאשר בסופו של דבר מתברר שהם בכלל שליחים של מפלגות אחרות. אז עזוב.. תעבור הלאה.. תתעצבן מדברים הרבה יותר חשובים מאותם אנשים.

למעלה