משהו מצחיק מהיום

אני חושב שהפיתרון ללקוחות איטיים

זה הזרקה של תאים לגזע המוח בשביל לשפר פלאים את המוטוריקה והגמגום שלהם. אבל כל אחד מגדיר אחרת לקוחות איטיים

M i s s i

New member
אמרתי את זה כבר

ואני אגיד שוב רשיון, רשיון לשימוש באינטרנט, או במחשבים בכלל שיחות כמו "המחשב לא עובד לי" פשוט מוכיחות את זה

MOJAHADIN

New member
בקשר לרוגלה ...

זה כבר תלוי בטיב השירות שהספקית נותנת ללקחותיה. אנחנו לדוגמא מספקים ללקוחות כלים לתמיכה בוירוסים ורוגלות, ובהחלט עושים איתם פעולות כדי לנסות לנקות את הרוגלה. ובקשר להתחברות למחשב של הלקוח ולעשות שם את הפעולות, זה נקרא השתלטות מרחוק. תמיד חשבתי שזו הדרך הטובה ביותר, ביררתי זאת במוקד שלי ואכן הסתבר שאכן ניסו את דרך הפעולה הזאת. אבל התברר שב90% מהמקרים דרך פעולה כזו מאריכה את התהליך במקום לקצר. כך שהוחלט לרדת מזה. אבל לדעתי זו לא בקשה הזויה בכלל. ופעם פתרתי ככה בעיות לכמה אנשים, באמצעות השתלטות מרחוק. בצורה פרטית כמובן.

M i s s i

New member
אמממ

גם אצלנו יש כלים למיגון מפני תוכנות רוגלה אבל אין שום סיכוי אני אכנס ללקוח של המחשב, זה בור בלי תחתית, זה מתחיל שם, ונגמר בניקוי וירוסים, ועם כל הכבוד, בשביל זה יש את התמיכה של מייקרוסופט

MOJAHADIN

New member
אז אצלנו אנחנו נכנסים לבור הזה ...

מה לעשות :) כבר קרה לי כמה פעמים שמצאתי SPYWARE ספציפי שגרם לאיטיות, ואחרי הניטרול הלקוח חזר להוריד במלוא הקצב. זה נקרא שירות. כמובן שגם אני הייתי מעדיף לא להיכנס לבור הזה, אבל מה לעשות .... אלו החלטות של החברה לגבי איזו רמת שירות היא מוכנה לתת.

MOJAHADIN

New member
אני מתכוון ...

שאנחנו נכנסים לMSCONFIG ועוברים עם הלקוח אילו תוכנות עולות עם הפעלת המחשב ובודקים אם הן חשודות או מזיקות. זה לוקח בערך 10 דקות. ולאחר מכן אפשר להפנות לסריקת וירוסים אונליין והורדת AD-AWARE

Mip Mip

New member
ואם אפשר לשבח את ספקית האינטרנט

שלנו שסיפקה לנו את הערכה השלמה של נורטון, שאמנם האטה לי את המחשב פחד אבל עושה את העבודה (וזאת לאחר שהארד דיסק שלם נמחק לי בגלל רוגלה
). מה שכן, אני ממש לא חושבת שזה התפקיד של ספק האינטרנט לנקות לי וירוסים ורוגלות מהמחשב, ויותר מזה, ממש לא הייתי רוצה שתהיה לנציגים אפשרות לשליטה מרחוק על המחשב שלי! זו ממש חדירה לפרטיות!

M i s s i

New member
יופי, מישהי עם הגיון

גם לנו, יש איזו חבילה של אנטי וירוס וכאלה, אבל אין שום סיכוי שאני נכנסת ללקוח למחשב, חלאס, בשביל זה יש לו טכנאי והחברות שכן נכנסות ללקוח למחשה, מסתכנות בתביעות משפטיות אח"כ בסגנון "נגעו לי מחקו לי"

MOJAHADIN

New member
למה תביעות משפטיות?

לפני שמתחילים לגעת ללקוח במחשב עושים העברת אחריות .... "כל הפעולות הן בהסכמתך ובאחריותך בלבד"

למעלה