משהו מצחיק מהיום

dafchuk

New member
משהו מצחיק מהיום

מתקשר בחור נחמד בן 24 עם חשבון של חייל בקבע. ואומר לי בשיא הקוליות שמגיעה לו מתנה על פתיחת חשבון חייל. אני אומרת לו שמקבלים מתנה כזו אם אתה חייל בסדיר (בין גיל 18 ל 20) והוא אומר: לא לקחתי את המתנה לפני 5 שנים ואני רוצה אותה עכשיו....כמעט אכלתי את המיקרופון של האוזנייה מההלם. קרה לכם משהו דומה? לקוחות עם דרישות מופרכות לגמרי?

amphd

New member
קורה, רוב הזמן

לקוחות שמתקשרים להכחיש חיובים מלפני שנה, היום הם נזכרים שזה לא מוכר להם, גם אני לא זוכר מה קניתי לפני שנה. או לקוח התקשר לקוח לברר מה קרה לנקודות שלו , נראה לו שנעלמו לו נקודות, מסתבר כי לפני 6 שנים!!! נמחקו לו נקודות ועכשיו הוא התפנה לבדוק את זה, העניין שאף אחד לא יודע למה נמחקו, זה כבר שבועיים בבדיקה ההשערה שהיה תוקף לנקודות ואם לא השתמשת בתקופה מסויימת הם נמחקו אבל לך תמצא תקנוני מבצע מלפני 6 שנים בשביל להראות לו. ומשהו מהיום לקוח התווכח איתי על עסקה שמהחנות העבירו כדחוי ובגלל זה הוא משלם ריבית והוא לא מוכן לשלם כי לא ביקש את זה, למרות כל הסבריי שזה לא קשור אלינו אלא לחנות, הוא בשלו רוצה זיכוי,אחרי שהבנתי שהוא לא יעזוב אותי בשקט בדקתי את הריבית מדובר ב0.40 אג' ריבית,זה מה שייצא לו לשלם, אמרתי לו שזה רק 0.4 אג' ושלהבא ישים לב מה בחנות עושים והוא ממשיך להתעקש, אז בסוף זיכיתי אותו, הזמן שאני מבזבז איתו בשיחה שווה יותר, שיהיו בריאים אנשים.

המממ...

האמת שהיום הייתה לי שיחה הכי הזויה בעולם! מישהו התקשר ודרש משהו מסוים מסניף הבנק שלו, לא משנה כרגע מה, והוא פשוט התחיל לאיים במשך כמה דקות שאם זה לא יקרה אז הוא פשוט ישדוד את הסניף וירביץ לפקידות וכו' וכו' והוא אמר לי שיש לו תיקים במשטרה ושהוא חולה נפש ומאושפז ואני כאילו
. האמת שהוא נשמע לי באמת כאילו יש לו איזה בעיה מסוימת וזה אפילו היה טיפה מלחיץ כי לכו תדעו מה בנ"א מסוגל לעשות?? העברתי את הפרטים למי שצריך אבל עדיין, זה היה מוזר כ"כ!

באחת מהשיחות הראשונות שלי לבד

בשעה 6:30 (בבוקר כמובן) מתקשר אדם חביב, לא מנוי לשירות הבנקאי בטלפון ולא יכול לקבל שירות דרכנו. ביקשתי ממנו לגשת לסניף ואז הוא ענה שהוא נמצא בבית סוהר וזאת השיחה היומית שלו... והוא מדבר ומדבר ואיפה אתם יושבים ובת כמה את וכו' וכו' ואני נלחצת משנייה לשנייה לקולות הצחוק של חברי (בוקר - אין עבודה) - בסופו של דבר הוא ביקש בקשה צנועה - שאני (!!!) אביא לו טפסי הצטרפות לשירות הטלפוני אליו לכלא. שיחה שארכה בערך 50 דקות שבסופה אמרתי תודה שעדיין אין דור שלישי בכל שיחה...

M i s s i

New member
לא יודעת אם מופרכות

אבל פלגמטיות אכן
לקוחות שרוצים את המצלמת אינטרנט הגרועה הזאת שנטויז'ן חילקה לפני איזה מאה שנה (אני זוכרת שהתקנתי אותה פעם פעם לפני איזה 5 שנים לאחות של מי שהיה החבר שלי פעם)
לקוחות ששמעו על ה"מבצע" של נטויז'ן שמשלמים איזה 100 שקל לחודש ומקבלים נגן MP4 במילא לא יעבוד להם במחשב פנטיום 1 וחצי (אם הם היו מספיק טיפשים לקחת את המבצע הזה אין מצב שיש להם מחשב נורמאלי)
אתמול הייתה בקשה דיי מטומטמת של לקוחות שרק צעקו עליי ולא היו מוכנים לשמוע אף מילה שלי אז צעקתי עליהם בחזרה, שרצו שאני אשלח להם פקס עם הפירוט של הקצב שבו הם אמורים להוריד (הם לא היו מוכנים להבין שאם הם מורידים לאט מהאתר של HP זו בעיה של הסבתא שלהם, מה גם שהם לא נתנו לי לבדוק בכלל תשתית ורק צעקו, Zונות)
יש לקוחות שרוצים שאני אתחבר להם למחשב ואעשה בשבילם או!!! היה לי לקוח! שהיו לו תוכנות רוגלה במחשב ורצה שאני!! אוציא לו אותם מהמחשב!!!

dafchuk

New member
איך עבר ה 10 לחודש על הבנקאים?

אל תשאלו, המוקד נפל ב 11 בבוקר כשיש 250 ממתינות.אוי, מסכנים האנשים, חיכו עשרים דקות עם הסימפוניה של "פטר והזאב" באוזן. לא פלא שהגיעו אליי עצבניים כמו זידאן בקריז... אוף,אני שונאת את ה 1 לחודש, ה 10 וה 28...

M i s s i

New member
אגב, מופרכות

לקוח חצוף מתקשר דורש שאני אחזור אליו כי עולה לו מלאן כסף רק השיחות אלינו בקיצור, יש לו בעיה בתשתית אז ברוב חוצפתו הוא רצה שאני אתקשר לכבלים ואדבר איתם בשמו טוב שלא הגזים

M i s s i

New member
מה אתה אומר

שב אתה חצי שעה בועידה עם טמבל מ08 שלא יודע לרשום את היוזר שלו ועם תומך מהכלבים לא נראה לי

MOJAHADIN

New member
אבל זו בקשה לגיטימית ...

הלקוח לא יודע מה בדיוק התקלה שלו. איך הוא יסביר לתומך הכבלים? מה רע שתתקשרי לכבלים ותדברי עם תומך כבלים בשפה מקצועית ותדריכי אותו איפה בדיוק נעוצה הבעיה אצל הלקוח והוא ייקח את הלקוח לטיפולו? זה נקרא שירות. אפשר לשאול איפה את עובדת? אני ב012

M i s s i

New member
אני יודעת שהבעיה שלו בתשתית

אני מסבירה ללקוח מה להגיד לכבלים 99% מהפעמים הלקוח מצליח להגיד לכבלים מה הבעיה והם פותרים לו אותה אני לא מוכנה לעשות ועידה כי הלקוח קמצן מדי זה לא כי הוא לא ידע, זה כי הוא פאקינג קמצן על שיחת טלפון הוא לא רוצה לשלם על השיחת טלפון? שלא יהיה לו אינטרנט, גם זה שאני אהיה איתו על הקו, לא הכי שירותי בעולם, כי בזמן הזה אני אוכל לתת מענה ללקוחות אחרים אם תוכל לא ללמד אותי איך לעשות את העבודה שלי, אני אשמח יום טוב

MOJAHADIN

New member
כמו כן ...

במקרה של בעיות ניתוקים, אני ב100% מהמקרים עושה ועידה מול ספק התשתית ומבקש מהספקים שיבצעו ללקוח בדיקת תשתית.

M i s s i

New member
אררררר

יו, אתה כזה מציק ברור שעושים ועידות, אבל לא כל הזמן, לא כל לקוח עם בעיה במודם מרימים טלפון לכבלים. אם אתה רואה כתובת איי פי שמעידה על בעיה במודם, אתה פשוט אומר ללקוח "או קיי, יש לך כנראה בעיה במודם, תתקשר לכבלים למספר הזה.. תגיד להם שיש לך את הכתובת איי פי הזאת והזאת, והם כמעט בטוח ישלחו טכנאי" תאמין לי, שאני כבר חצי שנה עובדת ככה, ובזה זה נגמר, אם אני מתקשרת אח"כ ללקוח ורואה שזה לא טופל מצד הכבלים רק אז עושים ועידה, אבל לא חבל על החצי שעה המתנה שלך סתם?? מה קשור ניתוקים עכשיו? קודם בודקים הגדרות במחשב ואח"כ אם הבעיה לא נפתרה הכבלים עושים מעקב על המודם גם הלקוח הכי סתום בעולם יכול לחייג כמה ספרות ולבקש מהכבלים שיבדקו לו את התשתית

אני לא מאמין!

היא הצליחה להשתיק אותך! רואה? לזה אני קורא תומכת טכנית אמיתית. יודעת להגיד את מה שצריך בשביל לגרום לצד השני לסתום ת'פה ולעשות מה שאומרים לו.

MOJAHADIN

New member
יש הרבה מה להגיד ...

פשוט יש הגבלות מלמעלה. בשיחה של פנים מול פנים היא הייתה רחוקה מלהשתיק אותי

../images/Emo4.gif

לאור נסיוני הקודם בISP, לאנשים כאלה צריך קודם להגיד לא, אחרי זה להשתיק אותם, ואז להמליץ להם על תוכנות מסויימות, או להפנות אותם לפורומים שמטפלים בזה. כאלה שאין להם הרבה ידע, יהיו כל כך נואשים עד שהם ינסו בכול דרך אפשרית לגרום לך לעזור להם. אז עוזרים.. כמה שאפשר. אגב, איך נגמרה השיחה? הפניה לבזק בטענת בעיה בתשתית?

M i s s i

New member
אממ לא

כי לא הייתה בעיה בתשתית, אבל הם לא נתנו לבדוק כלום, רצו לצעוק, אז צעקו והופנו לשירות לקוחות כשלקוח רוצה לצעוק, זה מה שהוא יעשה לא משנה כמה נסביר לו שצעקות לא יפתרו להם את האיטיות הם לא רצו פתרון

למעלה