משהו מעצבן

Bitchhh

New member
משהו מעצבן

המבחנים באוגדן הם מבחני פסיכומטרי שהיו אבל מתי הם היו? מזמן מזמן! 16H זו בחינה מ 2004, והרמה הרי עולה כל הזמן! אז אם קיבלתי ציון גבוה בהן, זה לא אומר הרבה, כי הרי הרמה גם כה עלתה, ז"א שהציון שאני עשויה לקבל בפסיכומטרי יכול להיות נמוך מהציון בבחינה "הכי אחרונה" באוגדן. ועל זה אני עוד משמלמת 120ש"ח. זונות.

Bitchhh

New member
המדריך שלי אמר

והוא נבחן כבר 8 שנים בערך. את כל השאר הם לא מפרסמים כי הם משתמשים בזה

FuryUri

New member
המממפפ.

בס"ד. נניח והמדריך אמין. גם אז, זה לא משנה. רמת האוגדנים, לפי מה שהרוב אומרים אכן יותר קלה מהבחינה עצמה(למרות שהבחינה שאני עשיתי הייתי ברמה ממש כמו האוגדנים... אולי בממש טיפה יותר קשה...ממש טיפה) עדיין המבחן הוא מבחן יחסי. ככה שגם אם הרמה תעלה פי מיליון, הציון אמור(בל נשכח שאמור זה שם של דג...) להישאר אותו דבר. אבל צריך לקחת בחשבון שלרוב, הציון שמקבלים בסופי טיפה יותר נמוך מהציון באוגדנים... ההערכה לא מדוייקת... תלמדי מהטעות שלי ואל תתיחסי לציון שאת מקבלת. תעשי את הבחינות הכי טוב שאת יכולה ותתקני כל את כל הטעויות ותפנימי ותנסי להשתפר מכל מבחן לבא אחריו. אם תבדקי את הציון ותייחסי לו יותר מדי חשיבות, אם תקבלי נגיד 700 וזה מספיק, לא תנסי להשתפר יותר מזה, וזה חבל... המבחנים האלו לא נועדו כדי לבדוק כמה תקבלי בערך בסופו של דבר, זה את תראי במכתב שתקבלי ובאינטרנט... המבחנים נועדו כדי להשתפר...

למעלה