משהו מעצבן אותכם?

eran 89

New member
אתה צודק.. זריקת החפצים לא היתה

במקום, אבל איך שרתם? "רוני לוי תשאר! תהרוס אותם יותר". אני אוהב את רוני לוי, באמת שאני מעריך אותו על מה שהוא נתן לנו, אבל עדיף בשבילנו ובשבילו שהוא יבין שהוא צריך לעזוב. הכבוד שלו נרמס והוא רק הורס מה שהוא בנה בשלוש השנים הקודמות. מהעונה הזו לא ייצא כלום אז עדיף כבר שיבוא מאמן שיתחיל להכין את העונה הבאה (ואל תדברו בבקשה על המפגש עם צסק"א).

אל תטיף לנו מוסר

קודם כל אנחנו מעודדים גם במצבים קשים עד שכבר נהיה הלם לפני שנתיים שלקחנו אליפות שרו לרוני אליפות בלי מאמן כי כעסו על הדרך וזה מה שכועסים גם היום

שמע

צודק שלזרוק דברים זה גועל נפש אבל רוני צריך לעוף!!!אבל אשאל אותך מה היה קורה אם המצב בבית``ר היה ככה...סלעים הייתם זורקים על מזרחי...

גורמים עלומי שם בקבוצה מכפישים

אותנו בתקשורת ללא סוף ועל כלום נמאס כבר מזה שחר צריך לעשות סדר או כמו שחרזי אמר נתפוס את המדליפים

אוהדים בזמן משבר

תמיד כשקבוצה נמצאת בתקופה חלשה, מיד יש התלהמות של האוהדים, שדבר ראשון מבקשים את ראש המאמן ואם אפשר לצלוב גם כמה שחקנים. אני חושבת שהאוהדים צריכים להבין את הלחץ שהקבוצה נמצאת בו גם ככה, לראות את המשחקים קדימה, בקרוב יש משחקים נגד צ.ס.ק.א- השג יפה לכל הדעות, ולעודד, לעודד, לעודד!!!! אין שום חכמה לאהוד קבוצה רק כשהיא מס. 1, ומותר שנה אחת לא לקחת אליפות. אני חושבת שהשנה הליגה הרבה יותר מעניינת ומושכת כשהיא פתוחה ויש בה קבוצות רבות ולא אחת ואז למטה השאר, גם זה לא היה בריא. בקיצור חברה, תנו שקט למכבי, תנו להם להיות רגועים ולהרגיש אהובים גם בעת הזאת. רוני לוי הגיע להשגים יפים ויש לו עוד הרבה מה לתרום. בואו למשחקים בכוונה לעודד ולא לקלל . בואו נעזור לקבוצה האהובה שלנו לחזור למקום הטבעי שלה.

eran 89

New member
אם את באה למשחקים את אמורה להבין

את כל מי שמקלל. אני משלם כל שבוע בסיבות 150 שקל על נסיעות, אוכל וכרטיס למשחק ובתמורה מקבל קבוצה שלא נלחמת, שאני ישב בשקט וייתן לזה לעבור לידי? ממש לא.

b o k o l i

New member
תעשו כמוני תזרקו את המנויים אל תלכו

למשחקים כל עוד רוני לוי בקבוצה וכל עוד קולאוטי העגלה מסודי אולארה אנדרסון בקבוצה אם תעשו את זה יהיה טוב ושחר יבין שזה הוא צריך לפטר את רוני לוי והלוואי שרובן יאמן אותנו:(

eran 89

New member
לא ללכת למשחקים? ולתת לשחקנים

האלה להמשיך לבזות אותנו? בחיים לא. אני יילך למשחקים עד שהם יבינו מה שהם צריכים להבין. הגענו למצב ביציע ששריקות בוז זה דבר לגיטימי, ובתקופה כזו זה הגיוני מאוד. עד שהשחקנים והמאמן לא מבינים את המסר שלנו, שהוא שהשחקנים יתחילו להשקיע והמאמן ילך הביתה, אני לא יפסיק לשרוק בוז. חוץ מזה שגם אם היינו במקום אחרון לא הייתי זורק את המנוי.

חברים

בעד או נגד. . .כן לפטר או לא . מה שבטוח במשחק נגד ביתר. מי שהיה באצטדיון. היה פשוט צריך לקום ולעזוב. זה היה בושה וחרפה. ! בכזאת סיטואציה. המגרש היה צריך להיות נטול אוהדים.

עוד אחת...

כבר לא ראוי להתייחס לשטויות האלה אם את לא מבינה את המצב ולמה אנחנו לא רק מעודדים...אז כנראה את לא חיה במציאות...אני רוצה לראות את צלסי עם 3 הפסדים רצופים ומתוכם 4-0 לוויגאן ו3-0 בבית ליונייטד...או את אינטר עם 4-0 מאמפולי ו3-0 מרומא בסן סירו...והן מקום 7 בליגה...מוריניו היה נשאר? מנציני היה נשאר? שום זעזוע לא היה קורה???רק פה מתנהגים באדישות לעזאזל אנחנו מזוכיסטים????????

אני חוזר לאהוד את חיפה רק שנה הבאה

אין יותר כוח להיות אוהד חיפאי.... אני שונא את מכבי חיפה... אבל זורם לי דם ירוק... זה משהו שנטוע בי, שלא תשלו את עצמכם אני לא אוהד של ניצחונות בלבד... אני ומכבי חיפה באש ומים, אבל אחרי אתמול החלטתי שלא אכפת לי מחיפה עד עונה הבאה. אני לא יתחיל לקלל כי אני יסיים רק מחר. אני פשוט מקווה שחיפה תרד ליגה כי מגיע לה. ואני גם מקווה שרוני לוי ייכנס לכלא איכשהו,לא אכפת לי איך. אני מקווה שבסוף העונה אנחנו נראה מכבי חיפה מושפלת, מכבי חיפה שאין לה יותר לאן לרדת... אולי אז השחקנים יבינו מה הם עושים לאוהדים שלהם. קטן שחקן מצויין, אבל לא מנהיג. חרזי צריך להיות הקפטן הבלתי מעורער.לרגע שכחתי שלא אכפת לי ממכבי חיפה. שלום לך אהובתי. לכי לעזאזל.

dios4

New member
זבל

זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל זבל הוא זבל!

אי אפשר להאשים אותי בזה שאני זבל...

זה הקבוצה שהביאה אותי למצב הזה.. 23 שחקנים של גועל נפש.. ועוד מאמן שמצאו בביוב... הוא בטח חושב שהאליפויות האחרונות באו בגללו הוא שכח איזה חומר שחקנים משובח היה לו.... צריך לעשות מהפיכה במכבי חיפה ולשתף את האוהדים בהחלטות ההנהלה והאימון כמו במועדונים הגדולים של ריאל וברצלונה... שם יש שיתוף פעולה מלא... וכשהקהל מחליט שהמאמן דפוק אז הוא עף משם.... שם זה השחקן ה-12.... בנתיים לא אכפת לי כבר מהקבוצה הזאת... שהביאה אותי לשיא העצבים אתמול שכמעט שרפתי את הכיסאות של האיצטדיון...בנתיים אני אוהד צסק"א... עד שנה הבאה נראה כבר איזה קבוצה תהיה ואם נצליח לעלות חזרה לליגת העל.

למעלה