משהו מעצבן אותכם?

b o k o l i

New member
אתה לא זבל אתה עושה בשכל למה לך

לראות כל שבוע תבוסה אחרת כל עוד הבעיה ידועה (מישהו אמר רוני לוי?) .. נו שחר שכחת כאשר אלי כהן לא הביא את התוצאות מה עשיתה? ואז הוא היה מקום שני שלישי אם אני לא טועה היום אנחנו מגרדים את התחתית והלאווי שנרד ליגה כדי להתחיל לבנות את הקבוצה מחדש

DinamoHaifa

New member
עלוב. אני מקווה שלא תאהד יותר

את חיפה בחיים שלך. אוהדים כמוך אנחנו בטוח לא צריכים..

נִיסוֹ

New member
חח נראה לכם שהוא אוהד שלנו??

הוא בטח איזה אוהד מכבי ת"א או משהו אחר בסגנון

GOLDBRG

New member
לך תהיה אוהד של בית"ר. הם מצליחים

עכשיו... מקסימום שנה הבאה נחזור לעצמנו, תחזור לאהוד אותנו...

הומור(שחור)ירוק

שבוע הבא כל מי שלא שיחק מול ביתר יפתח קרי הספסל+ מסודי רוני לוי בתגובה אני רוצה להכניס אותו לכושר

Double DU

New member
מעצבן?

לא יודע מה מעצבן אותי אולי העובדה שאתמול איבדנו רשמית את תואר אלופת המדינה,אבל נראה לי שהשלמתי עם זה. אני מניח שלראות את הקבוצה שאני אוהד משחקת כמו שהיא משחקת בלי רוח לחימה זה מרתיח את הדם. ועל האוהדים כפויי הטובה שלנו אני כבר לא מדבר,למרות שאת הכאב של כולנו אפשר להבין,לא? אז נותר לחכות לחיפה-צסק"א ואם ממש יהיה לנו מזל,הגביע חוזר השנה לחיפה!!!!

DinamoHaifa

New member
כולם שכחו שיש עוד גביע

כנראה הדרך היחידה שלנו להגיע לאירופה עונה הבאה.

b o k o l i

New member
יפה הוא הביא 3 אליפויות מצוין לא

אמרנו כלום .. לא ידעתי אף פעם שאם מביאים 3 אליפויות מקבלים עונה בונוס להשתעשע בה ולעשות ניסויים .. יאללה רוני סע סע וזהו נגמר כבר נמאס עם כל החילופים השטותיים שהוא עושה ועם זה שהוא מציב את קולאוטי אנדרסון אולארה זה נחשב למאמן? נו באמת אז הבעיה פה היא רק מהמאמן גם אפילו אם הוא יתן לנו את אליפות אירופה אסור לו לזלזל בקבוצה כמו שקולאוטי נראה אתמול ואולארה ... סבא שלי זכרונו לברכה יותר טוב מהם

ואני שואל את עצמי. וגם אותכם ? !

על שם מה נקרא אחד שיודע לשחק ,שחקן כדורגל? על שם ידיעת המשחק. אז צר לי לאכזב אותך רוני וגם אותכם השחקנים. כולכם. פשוט לא יודעים לשחק. אין לי מושג מה אתם עושים באימונים. מה שבטוח לא כדורגל. אולי ארוחות גיבוש. שקבוצה לא יודעת להגביה כדורים וקרנות. ומהירות וקבוצתיות אז המצב ככה. ! בקיצור חרא ומבואס.

אני לא מת

על רוני לוי ואני רוצה שיתפטר למרות שיכול להיות שאם הוא ישאר אז זה יותר טוב אבל עושה רושם שיש לך משהו מגמתי נגדו

שחר:נקווה שנפתיע וננצח בשבוע הבא

כך הוא מצוטט בגליצים אני אוהב אותך יענקלה מכניס פרופורציות

חבר`ה שמעתם את גדי נס?

הוא אמר שכנראה שיענקלה לא ממש מתכוין להשקיע את כספו בכדורגל...ואם הוא לא יתחיל לשפוך מיליונים ירוקים($) מכבי חיפה תהיה ``עוד קבוצה`` בליגה...=\ מה דעתכם? נדיר שיוצא לי להיות בבית לשמוע רדיו חיפה...חח

Paste inside

New member
שטויות

מעניין שעד עכשיו הכסף של שחר היה טוב, עכשיו כשלא הולך, פתאום הכסף לא מספיק והוא נהיה קמצן. אני לא מאמינה לתקשורת, הם מנסים לסכסך וללכלך, אני טוענת שמכבי חיפה קבוצה מספיק גדולה ובעלת מחלקות נוער וילדים מפוארות כך שגם במחצית מהסכום שיעקב שחר משקיע כיום, עדיין ניתן יהיה להריץ קבוצה לצמרת. במכבי פ"ת נשפכים מליונים? לא, אבל זה לא מונע ממנה להיות קבוצה לגיטימית וטובה בליגת העל.

מכבי פ``ת לא דוגמה

היא גם ``עוד קבוצה`` רק שהיא בדרך כלל בצמרת היא לא מתמודדת לאליפות ואל תשלו את עצמכם,מכבי חיפה לא עשתה שום חיזוק בינואר וזה דבר שלא ייאמן במצב הקשה של הקבוצה...

???? ?``? ?? ?????

??? ?? ``??? ?????`` ?? ???? ???? ??? ????? ??? ?? ??????? ??????? ??? ???? ?? ?????,???? ???? ?? ???? ??? ????? ?????? ??? ??? ??? ????? ???? ???? ?? ??????...

GOLDBRG

New member
../images/Emo6.gif מה הקטע עם הסימני שאלה? המחשב

שלך נדפק?

למעלה