כמה דברים שמציקים לי בלב(כל הבושות)
א, כל הפעמיים בהם ראיתי כמה הקהל של בית"ר, הפועל/מכבי תל אביב, סכנין, בני יהודה עוברים על החוק כמו: זורקים אבנים, שריפת המועדון, לווי משטרתי של המשטרה של קבוצת הבית/אורחת ככגון המשחק האחרון. תמיד אמרתי שכל הקהלים חייבים ללמוד מאוהדי מכבי חיפה כיצד להתנהג, היום בבושה רבה אני מתבייש שאני אוהד חיפה! ב, אני מאוכזב מהמועדון מכבי חיפה שלא נתן עונשים כבדים לשחקנים עם בעיות המשמעת. טוב שיענקלה החליט להחזיר את השליטה לחיפה ונתן מסר לאותם שחקנים שאף אחד לא עוזב עד סוף העונה. ציפיתי ממנו להגיד משהו אחר האמת: "אם אתם מתנהגים כמו קבוצת תחתית, אתם תשארו בה עד סוף העונה ולא תעברו לקבוצת תחתית אחרת או קבוצת צמרת." נכון מכבי חיפה לא קבוצת תחתית, אך בפועל השחקנים מתנהגים כמו בשכונה וזה לא מתאים לקבוצה מקצועית כמו מכבי חיפה. ג, אוהדים ששכחו מה רוני לוי נתן לחיפה, שלושה אליפויות רצופות. דבר שלא ראו הרבה זמן בישראל בכללית אוהדי חיפה לא יודעים לכבד את המאמנים של חיפה בהווה או בעבר והאמת זה פוגע ומציק לי. אני זוכר בעונות הקודמות של רוני לוי, הפסד אחד או כתה תוצאות תיקו היו קוראים לו ללכת הביתה ולבקשת אבישי לא אכנס לשמות או מי אוהד יותר טוב ומי רע יותר. כנ"ל בתקופת גרנט אותה התנהגות לא תרבותית, הקהל (מי שמגיע למגרשים או צופה בטלויזיה) של חיפה איכזב אותי. קהל האוהדים של חיפה ברובו לא יודע לתת כבוד למאמנים שלו בעבר ובהווה. ד, סמלים של מכבי חיפה, מכבי חיפה חייבת להחזיר סמלים שאיכפת להם מהמועדון. ארמלי,עטר וכו... צריכים להיות במועדון לפחות באופן יצוגי. (ברקו ומזרחי לא סמלים ולא נכנס לדיון שוב, כל אחד/ת ודעתו/ה.) ה, כפי שיענקלה אמר, חיפה זנחה את הנוער שלה. הוא צודק הגיע הזמן לתת לנוער יותר דקות שורה תחתונה. רפאלוב,בן בסט או שחקנים צעירים ככגון: מליקסון. מסודי לא משחק שלא יעלה... ארטמן וקולואטי רבים, שלא יעלו תן לקטן ובן בסט שיעלו במקומם. ו, שירת בוז לשוער שלנו, תום אלמדון בוזה על ידי אותו קהל של חיפה וזה פשוט חסר תרבות. מה הוא אשם שההגנה מתעלמת ממנו, כפי שראו בצילום? אותם אוהדים צריכים לבקש ממנו סליחה ושוב סליחה. ז, מרד ההגנה של מכבי חיפה מול תום אלמדון, כפי שציינתי בסעיף הקודם עכשיו טור ההגנה. ממתי ההגנה לא מקשיבה לשוער? מעניין אותי אם ניר היה בשער או שוער אחר מנוסה, אם משהו מהם היה מעיז לעשות זאת? התשובה לא! השכונה הזאת חייבת להיגמר. ח, השחקנים של חיפה ביזו את המדים של חיפה והסמל, מצידי כל מי שעשה זאת ישב כמה משחקים טובים על הספסל בעוד הנוער משחק במקומם. אני מעדיף שחקנים שרוצים לשחק צעירים מול שחקנים מנוסים יותר, שמרדו ואיבדו שליטה ט, נקודת האור היחידה שלי היא יענקלה שחר, לא אוסיף בנקודה זאת יותר מזה. י, רוני לוי, מאמן טוב כאשר הגיע הוריד את כל הכוכבים לקרקע והעונה משום מה אינו עושה זאת. יא, ארבטמן וקולואטי חייב למצוא לסיפור שלהם פתרון. יב, מסודי, סוגיית ממסודי חייבת להיגמר כך או אחרת. משפט סיכום הקהל והקבוצה שלנו שלנו הוכיחו לי העונה, שאין הרבה הבדל בינינו לקהל של בית"ר/בני יהודה/סכנין וכו... וזה ממש לא מחמאה.