משהו מעצבן אותכם?

dgrwkl1

New member
dios

אתה מתנהג בדיוק כמו כל אוהד בית"ר ממוצע!!! והיות ואני סולד ,שונא ולא יכול להסתכל לאף אוהד בית"ר בעיניים...כי מדובר בחרא של אוהדים--אני גם לא יכול להגיע איתך לרמת דוח שיח סבירה--כי אתה ממש מדבר לא לעיניין!! אנחנו לא אוהדי בית"ר. וצריך להבין שרוני לוי,אולי עושה טעויות,אבל השחקנים לא פחות אשמים ממנו. ולדרוש ממנו שיילך הביתה עכשיו,זה כמו להשאיר את הספינה טובעת בלב ים,מבלי להביא משהו יותר טוב.

dios4

New member
בוא יא חביב הקהל..

אני אסביר לך משהו..רוני לוי הביא 3 אליפויות..כל הכבוד!! המאמן הראשון בישראל שעושה את זה!! ואם אתה גולש מזמן פה בפורום, היית יודע שאני אוהב אותו, כי א- הוא סמל! ב- הוא מאמן גדול עם ראש טקטי אדיר. אבל.. רוני לוי לא הצליח להעלות אותנו לליגת האלופות-ואל תגיד לי גביע אופ"א.וזה כישלון. שנית אני אנטי שחקנים שלא משקעים מעצמם למען הקבוצה. ולכן אחרי כל משחק -בין אם זה נצחון או הפסד אני קורא לזרוק את האותם שחקנים החוצה. בניהם ההוא שבחיפה מנסים להפוך אותו לאליל. אז לבוא ולהגיד שאתה מתבייש להיות שיך לאוהדי חיפה..אף אחד לא מחייב אותך להיות אוהד של חיפה או לשבת עם אוהדי חיפה.. ומה שאני כ"כ שונא זה שיש מלא אנשים היום שלא מוציאים שקל על כרטיס למשחק, ובאים לכאן ומשחקים אותה יו"ר ארגון אוהדים. לכן..תפסיקו לבוא ולשחק אותה אוהדים -לא יודע איך אתם קוראים לעצמכם- לכל אחד יש דרך לאהוד את הקבוצה.. שיהיה לך שבוע טוב, ולך תצעק מוות לערבים עם אוהדי בית"ר אם אוהדי חיפה לא לרמה!

נִיסוֹ

New member
אתה נשמע לי כמו...

ילד בעצמך

dgrwkl1

New member
איזה יופי.

שמח לראות ולדעת שיש עוד אוהדים אמיתיים שאוהדים את חיפה. אתם עושים לי טוב על הלב

מה לדעתך צריך לקראות כדי שרוני לוי

ילך הביתה? או שלפי הדעות שלך יש לו חסינות והוא תמיד לא אשם.

dgrwkl1

New member
לרוני לוי אכן יש חלק בכישלון!

לא הייתי מתבטא בצורה של "אשם" או "לא אשם". אתה באמת חושב שהשחקנים שמרוויחים אלפי דולרים בשנה,להם אין חלק בבושה? אני טוען שצריך לתת לרוני לוי הזדמנות להוציא את הקבוצה מהתקופה הלא טובה ,שבה היא נמצאת. תנו לו את הצ'אנס. אז נכון,שעד היום,רוני לוי לא היה צריך להתמודד עם תקופות מהסוג הזה,ובד"כ תמיד הלך לו "קלף מנצח". אבל,כמו שאנחנו נתנו לו אמון בתקופות טובות,ובאליפויות שהוא הביא לנו....אני חושב שאנחנו צריכים לתת לו גם את הצ'אנס,להוציא את הקבוצה מהבוץ. נכון שהוא לא "המאמן הטיפוסי" למצבים שכאלה (אני מנחש ששייע פייגנבוים,למשל,הרבה יותר עם ניסיון במצבים כאלה..תירגעו.!! אני לא ממליץ עליו!!!!) אבל צריך לתת לו את ההזדמנות להתמודד ,פעם ראשונה בחיים שלו,במצב שכזה!!! ככה גם אנחנו נתרום לרוני לוי עצמו....להכיר עוד פן באישיות שלו!! לא תמיד צריך להיות "כפויי טובה" ו "בהמות"!!!!! הוא נתן לנו אליפויות!! בואו ניתן לו צ'אנס גם ללמוד ,שיש גם תקופות קשות בכדורגל-ושילמד להוציא אותנו מזה!! ו..נכון,בשנה הבאה צריך לעשות ריענון! ולהביא מאמן חדש. מאמן רעב. אבל עד אז-----תתנהגו כמו בני אדם. ולא כמו אוהדי בית"ר הבהמות!! הבנת DIOS?

סליחה אבל מה הקטע שלך לקרוא לאוהדי

ביתר בהמות? אולי יש כמה שהם מופרעים אבל את זה יש בכול קבוצה . ועצם העבודה שאנחנו מדרדרים וקוראים לקבצות כאלה או אחרת אנחנו הופכים את עצמנו למה שבאמת הם נראים.

dgrwkl1

New member
אני מתנצל

אני לא מתכוון לכל אוהדי חיפה. כיניתי ככה,רק את אלה שמתנהגים כבהמות!

Olympic Hero

New member
משהו מעצבן אותכם?

גם אותי... אתם מכירים את המתכונת, לשרשר את העצבים בנוגע למשחק אתמול לפה. בלי קללות, בלי "אוהדי הצלחות" ובלי התנצחויות על מי אוהד יותר טוב. אני מודיע כבר עכשיו שאני לא אחשוב פעמים לפני שאני אמחק הודעות ואפילו אחסום אנשים, אם הרמה בפורום תרד בגללם.

שי מילר

New member
מנהל
תעשה לי טובה. |רון קופמן|

האמת שאני לא עצבני. מעט מופתע לרעה ומבולבל, אך לא עצבני. יש דווקא נקודת אור בולטת לאללה: יש לנו בסיבוב הזה עדיין 2 משחקי בית מול מכבי ת"א ובית"ר. אם ננצח אותם, נוכל לחזור למירוץ.

שני דברים

א. אמר יצחק שום מה שחשוב זה לנצח את הקטנות כי בין הגדולות פעם אחת מנצחת ופעם השניה ובזה נפלנו העונה שחלקנו כ15- נק` לקטנות. ב. בגלל הרצליה שכחנו את הנוער שהפסיד בדקה 90 איזה באסה

omer1789

New member
דוגרי... אני לא מאמין

שנגד הרצליה והכח רמת גן (2 העולות) לקחנו נקודה אחת(!!!) מתוך 6!! לא יאומן! אליפות לוקחים באמת דרך הקטנות והשנה לא הולך לנו לא נגד הגדולות ובטח שלא נגד הקטנות...

למעלה