משהו מעצבן אותכם?

dgrwkl1

New member
תתביישו לכם אוהדי חיפה!!!!!!!!!!!!!

במקום לעודד את המאמן שהביא 3 אליפויות לחיפה---ההתנהגות שלכם מתחת לכל ביקורת!! קטנונית,כפוית טובה! כולם פה נהיו מאמנים!!!! אני מתבייש להיות אוהד חיפה. בושה שכל אחד יעשה פה חשבון נפש עם עצמו,ויחשוב כיצד לעודד את הקבוצה,ואת העומד בראשה!

doron159

New member
נירו-תפסת את תמונת השנה

תמונה אחת שווה מיליון מילים וזה אומר הכל!!

dgrwkl1

New member
תמיד יש פעם ראשונה,אח שלי

תמיד חשבנו שאנחנו שונים מכל אותן בהמות שקוראים לעצמם "אוהדי בית"ר" ,או כל אלה המפונקים שנקראים "אוהדי ת"א"...(מכבי) והנה,אחרי כ"כ הרבה שנים,שאנחנו צריכים להוכיח את עצמינו--אנחנו מתגלים כחבורה פאנטית,כחבורה של בהמות חסרות לב. בושה,פשוט בושה

dgrwkl1

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif

ושלא יחשבו שאני שליח של רוני לוי,או שאני חסיד שלו!!!! אני ממש לא. אבל,צריך לתת לו לסיים את העונה בכבוד!! אחריו מי שצריך לבוא,זו כבר שאלה אחרת. אבל אם אתם שואלים את דעתי,המאמן הבא של מכבי חיפה,צריך להיות הסמל של הקבוצה: ראובן עטר!!!! ואם יהיה לשחר מספיק בגרות,והוא יכול לשים את האגו בצד,אז הצמד "עטר-ברקובי'ץ"--זו בשורה חדשה למכבי חיפה ולכדורגל בכלל. בהצלחה

נִיסוֹ

New member
צר לי

אבל מישהו שחושב שבכל זאת היה צריך לעודד את הקבוצה אתמול אז אין לו מושג

doron159

New member
תאמין לי שאנחנו יותר נאמנים ממך

אז חזור לראות טלוזיה ותשתוק

dgrwkl1

New member
דורון-מה זה בשבילך נאמנות?

נאמנות נמדדת דווקא ברגעים כאלה!!!!!! כשהכל טוב ויש הצלחה,אז יש הרבה "נאמנים"--ממש חוכמה גדולה!!!!!!! דווקא במצבים כאלה,אנחנו נמדדים. אז מי צריך ללכת לראות טלוויזיה ולשתוק??? אולי אתה?

doron159

New member
היית במשחק אתמול???

אם לא היית אין לך זכות דיבור בכלל להטיף לי על נאמנות!

נִיסוֹ

New member
אתה יודע מי זה בכלל שאתה מדבר??

ב15 שנים האחרונות אני לא זוכר אם הוא הפסיד משחק אחד בכלל! כל משחק הוא שם תומך ותומך ותומך אבל אתמול הגיע רגע שהקבוצה שמה על האוהדים שלה יין אחד גדול! ואני לא רוצה להשתמש בעוד ביטויים

רק מאבקי תחתית אולי יעירו אתכם...

תסתכלו על הטבלה ותראו שהמרחק מהתחתית כמעט כמו מהצמרת

dios4

New member
מתבייש?

מתבייש לאהוד את חיפה?לך תאוהד את בית"ר ס'עמק עם כל אלה שיוצאים בהפצצות ומשחקים אותה לא יודע מה!!

dgrwkl1

New member
אאאא..DIOS

אני לא התכוונתי שאני מתבייש לאהוד את מכבי חיפה. אני התכוונתי שאני מתבייש להיות חלק מאוהדי חיפה,בשעה קשה זו. אל תתלהם יותר מידי,כי אני יותר בוגר ממך.וקצת מבין יותר טוב ממך מי זו חיפה. אני עוד זוכר את התקופה של אמציה לבקובי'ץ ששיחק. על אבי רן ז"ל...ומשה סלקטר. אז ילד!!! קצת כבוד..כן?

dios4

New member
בוגר ממני?

יש מלא בוגר ממני במדינה..והם אדיוטים חבל"ז..מה לעשות כבודו!! ולמי אתה קורא ילד? יא אלה..אתכם ראבק איך אתם מבלבלים ת'מוח.חלאס כבר חלאס ועכשיו כל אלו ששרו בעונה הראשונה "אליפות בלי מאמן" נהיו אוהדים שרופים.. כל איזה טמבל בן 70 שלקח נכד למשחק פעם..נהיה אוהד שרוף ויש לו מקום של קבע באצדטיון שורה תחתונה..אל תבלבל לי ת'מוח!

למעלה