משהו מענין מ-Ynet

משהו מענין מ-Ynet

"הוא כועס היא נעלבת" - בתיה ברק-ורבין לא ניתן פיתרון מטבע הדברים אבל הניתוח מענין, צריך להתעלם גם מההקצנה בתיאור הדמויות למרות שהמקרה יכול להיות אמיתי לחלוטין, הבעיה והניתוח כעיקרון היא החשובה.

magy

New member
אמיתי אמיתי ממעריב של היום

גבר חשד שאשתו בוגדת והפעיל בלש. הבלש הופיע עם תמונות שנפתחו בפני הדיינים בבין הדין הרבני. כמובן שהבעל דרש גט. האישה ביקשה שלום בית ואמרה שהיא לא בוגדת...... כשנפתחו התמונות והאישה ראתה....... התחילה לצחוק זו היתה אחותה התאומה.......... האחות התאומה הגיעה לעדות...... והודתה שזו היא.... עם גבר אחר...... הגט בוטל.

משפט מפתח במאמר: "ככה אני וזהו"

חשיבה הגורמת לרוב הסכסוכים בין בני אדם. מאמר מצויין. תודה שהבאת, אקס.

מה שחשוב הוא מודעות עצמית ו...

רצון לתקן, ובכדי להצליח חייבים את שניהם, אחד ללא השני לא יכול להתקיים. מודעות עצמית - לכולנו תכונות אופי שונות, מהן טובות ומהן לא, את צודקת שלאמר "כזה אני וזהו" זאת בעיה, היא בעיה גדולה יותר כאשר ה"זה אני" לא ברור במלואו לאותו אדם, הווה אומר יש שמייחסים לתגובות מסוימות בלבד כסממני אופי שלהם, את הנסתר אינם יודעים, מה גורם למה וכאן צריך לפנות לייעוץ, לא סתם סדנאות וכו', ייעוץ טוב ואמין או שאתה מספיק חכם ומוכן לקבל גם הערות של הסובבים אותך ולומד, זאת הדרך הקשה וצריך להיות בנוי מנטלית לכך. מרגע שאתה מודע לבעיות שלך עברת כיברת דרך יפה, עצם הרצון להבין את התנהגותך כבר פותח את הדלת לקבלת התיקון, כאן צריך את הרצון שבחלקו כבר קיים ועקביות, הגמול הוא במבחן התוצאות, אתה הופך נעים יותר ומקובל, רצוי יותר, מחוזר יותר...הכל יותר. אז זה כל הסיפור...לדעת מי אתה, כשתדע את התשובות תבין בנקל למה נכשלת ולמה הצלחת ובכל תחום.

../images/Emo140.gif יפה סיכמת

שבת שלום, לך ולכל חברי הפורום.

../images/Emo140.gif שבת שלום לך אקס ולכולם.

תחילה רוצה להחמיא לך עך מאמציך המוצלחים לנסות להחיות את הפורום למרות שלא רבים נענים. לעצם הענין. מסכימה איתך ביותר שאם אנו מוכנים להודות בבעיה חצי פתרון בידנו. אבל כל כך רבים מתבצקים באמירה " כזה / כזו אני" הכרת אותי ככה, כל כך יותק קל לראות את האשמה באחר....הרי כדי שטנגו יצליח צריך שניים וכדי שטנגו יכשל צריך שניים. אבל מה לעשות כאשר אחד מהרקדנים אינו מוכן? שיהיה לנו שבוע נפלא מלא אור, אהבה ושמחה

שבת נהדרת לכולכם

שנשמע רק בשורות טובות. היום המשך כוכב נולד, הצעירים המוכשרים עם הקולות הנהדרים

magy

New member
אני אחכה ל- מועדון לילה - עם ארז טל

מדי פעם יש שם צחוקים...לא ברמה....אבל אפשר לחייך... אין מה להשוות ל-חמישה הקאמרית או ל-משחק מכור.... אבל , זה מה יש............... שבת שלום למשתתפי הפורום.......

מגי יקרה ואקס בריבוע

קשת יודעים למלא ערב שבת במתח וצחוקים האמת השנה יש שם כשרונות מעולי בכוכב נולד יחסית לעונה שעברה הפעם זה פיצוץ של כשרונות קשה להחליט עבור מי להצביע כולם שם נהדרים ואז טל משהו עם ההומור שלו הכי מצחיק שהוא פורץ בצחוקים חסרי בקרה הוא מאד כשרוני נכס לקשת

למעלה