משהו מעניין...

Nightwish-boy

New member
משהו מעניין...

היה לי חלום הלילה... חלום די רגיל בהתחלה. אני וחבר שלי היינו על מחשבים של בצפר וכל הזמן ניסינו להתאים גירסאות של תוכנה כלשהי וכל פעם הגירסאות התחלפו אבל אז עוד לא הבנתי שזה חלום. אחר כך הייתי על המחשב שלי בבית ובאופן מאוד מוזר הורדתי שלחתי ושמעתי שיר בו זמנית... והיו עוד כל מיני דברים מוזרים... אם אני לא טועה אז הבנתי שאני בחלום. או אז עברתי לאיזה אולם ושם היתה איזה הצבעה. וכאן מגיע הקטע המעניין. מחוץ להצבעה פגשתי חברה של החברה שלי, שקוראים לה שני (שנראתה בחלום בערך כמו מישהי מהשכבה שלי שגם לה קוראים שני... כנראה קישרתי) והיא אמרה שההצבעה זה אם להעיר אותי עם שעון מעורר או לא. היא אמרה שהיא הצביעה נגד (כנראה כי היא רצתה להישאר בחלום)אבל היה רוב בעד. ובאופן מפתיע ביותר בדיוק אז השעון המעורר שלי צלצל!!!!!! מה אתם אומרים? ועוד שתי שאלות... א. האם כדאי לי לעשות טיוטה ליומן חלומות שלי ואחר כך לרשום הכל מסודר? ב. האם יעזור לי אם לפני שאני אלך לישון אני אסתכל בשלט שייכתב בו "כשאני אחלום אני אדע שאני בחלום, אני אכנס לחלום צלול ואייצב אותו" ובאותו זמן אומר את זה לעצמי? תודה מראש שלכם דור

דנה^^

New member
מגניב!!

קודם כל מה מוזר בלהוריד, לשלוח ולשמוע שיר באותו זמן..? בקשר לחלק האחרון- אולי התת מודע שלך ידע שתיכף אתה צריך להתעורר? (אולי אם כל יום אתה מתחיל בית ספר באותה שעה אז אתה קם באותה שעה ואז נוצרת שגרה כזו) אני חושבת שיומן חלומות תמיד כדאי לכתוב (מעניין שמתי שאני אומרת שאני אתחיל לכתוב יומן חלומות אני לא זוכרת חלומות..) ובקשר לשאלה השנייה, זה בעצם תכנות של התת מודע, וזה צריך לעזור, בטח! למה לא?

Nightwish-boy

New member
יכול להיות...

קודם כל, לא הגיוני שאני אוריד ואשלח את אותו שיר בו זמנית וגם אשמע אותו. יכול להיות מאוד שזה פשוט השגרה ויכול להיות שסתם נכנס לי אור לחדר וידעתי איכשהו שעוד מעט אני קם. תודה בכל מקרה שלך דור

BladeRaider

New member
לשלוח להוריד ולשמוע? אפשרי.

אם יש לך T3, ואתה מוריד ממישהו עם T3 ושולח למישהו עם T3 ויש לך מעבד מאוד חזק. T3 = סוג של חיבור אינטרנט מהיר שיכול להגיע לקצב העברת נתונים של 3MB per second

BladeRaider

New member
זה ידוע.

זה קרה לי פעם גם כן, בעיקרון מה שקרה זה שהשעון כבר צלצל, שמעת אותו, ובגלל שהזמן בחלום לא תמיד חופף לזמן במציאות (שנייה של מציאות יכולה להראות כמו שעה בחלום) באותו רגע ששמעת את זה חלמת את כל הקטע עם השיחה על ההצבעה בעד או נגד והתעוררת מיד אחרי זה

אודין

New member
שעון מעורר

בלילה שקניתי את השעון המעורר שלי והשתמשתי בו פעם ראאשונה עמדתי בחלום במעגל עם עוד כמה אנשים, פתאום שעון צלצל בצליל שונה לגמרי מה שעון המעורר שלי, כולם בדקו את שעוני היד שלהם עד שנזכרתי שקניתי שעון מעורר ואז התעוררתי...

למעלה