לאיזה ז´אנר הייתם משייכים להקות גראנג´ עם הסגנון לא היה קיים? אני יתן דוגמא... נגיד את סאונדגארדן הייתי משייך אממ אולי לרוק פסיכדלי מאוחר? או סטונר מטאל? אממ זה שאלה קשה... תנסו אתם.... כ"מ ל:queens of the stone age - regular john
שזה משו כמו דום, רק פחות כבד ויותר "רוקיסטי". אממ.. פרל ג´אם (בטן, וי אס, ויטלוג´י, יילד) זה הארד רוק. אליס... הרבה קוראים להם אלטרנטיב מטאל. יש בזה משו.
בעקבות השאלה של איזה סגנון כל להקה: רציתי לשאול משהו אחר: האם לדעתכם להקות גראנג´ התחילו כגראנג´, באמת, או כמשהו אחר? ואם כן אז כמה? השאלה יותר באה בהשוואת זמנים. הסגנון המוזיקלי של הלהקות שבאו עוד לפני או תוך כדי הקמת הסגנון ואלה שבאו אחר כך.
וועוד איך מה"סצינה". אולי לא מהסצינה של אליס,פרל ג´ם, וסאונדגארדן, אבל ועוד איך מהסצינה. בבליץ´ באמת אין סאונד של גראנג´, והכיוון באמת יותר נוטה לפאנק, אבל בנוורמינד נירוונה בהחלט הסבו לגראנג´.
ש"סינגלס" הוא פונקציה לסצינה של סיאטל. יכול להיות שהייתה סיבה שנירוונה לא הוזכרו שם... אבל בתקופת בליץ´ בהחלט יכול להיות שהם לא היו מעורבים בכל העניין... אבל מאוחר יותר...
הסבר- מה זה רוק פסיכדלי? ושאר הדברים...? ומישהו אמר לי פעם שסאונד גארדן הם פופ מתיימר לרוק כזה...ואני הייתי עמומה וגם נעלבתי על עמקי נשמתי! בכל אופן, שמחה לדעת שהם לא, לא שאכפת לי מה אומרים עליהם