משהו מעניין...

badphish

New member
משהו מעניין...

לאיזה ז´אנר הייתם משייכים להקות גראנג´ עם הסגנון לא היה קיים? אני יתן דוגמא... נגיד את סאונדגארדן הייתי משייך אממ אולי לרוק פסיכדלי מאוחר? או סטונר מטאל? אממ זה שאלה קשה... תנסו אתם.... כ"מ ל:queens of the stone age - regular john

DrunkGoat

New member
סאונדגרדן זה סלאדג´ מטאל...

שזה משו כמו דום, רק פחות כבד ויותר "רוקיסטי". אממ.. פרל ג´אם (בטן, וי אס, ויטלוג´י, יילד) זה הארד רוק. אליס... הרבה קוראים להם אלטרנטיב מטאל. יש בזה משו.

badphish

New member
את אליס הייתי מחשיב סטונר מטאל

שזה כמו קווינס אוף דה סטון אייג´.... וחלק מהדברים של סאבאת´ את נירוונה הייתי מחשיב אולי פאנק רוק? עם דגש על הרוק

FaithNoMore

New member
מממממממממ...

פארל ג´ם- הארד רוק סאונד גארדן- מטאל פסיכדלי שזה אליס אין צ´יינס- אלטרנ-מטאל נירוונה- פאנק רוק עם דגש על הרוק

Cheezus

New member
מי התחיל כמה?

בעקבות השאלה של איזה סגנון כל להקה: רציתי לשאול משהו אחר: האם לדעתכם להקות גראנג´ התחילו כגראנג´, באמת, או כמשהו אחר? ואם כן אז כמה? השאלה יותר באה בהשוואת זמנים. הסגנון המוזיקלי של הלהקות שבאו עוד לפני או תוך כדי הקמת הסגנון ואלה שבאו אחר כך.

DrunkGoat

New member
אליס התחילו כלהקת מטאל.

הם עשו הסבה לגראנג´ בסאפ ודירט.

נירוונה תמיד

עשו גראנג´, (את downer ו mexican sea food קוביין כתב בגיל 18) אבל הם גם תמיד משום מה הגדירו את עצמם כפּאנק...

DrunkGoat

New member
דווקא לא...

נירוונה רכבו על הגל של הגראנג´... בליץ´ ממש לא היה גראנג´ואידי.

Cruvi7

New member
אממ...דווקא כן

למה לא? יש שם את כל המרכיבים של גראנג´. יותר מנוורמיינד. זה מה שאני חושב...

DrunkGoat

New member
זה לא יכל להיות גראנג´...

הגראנג´ עוד לא היה מפורסם אז, ונירוונה לא היו ב"סצינה" של סיאטל (הם היו מהפרוורים...)

נירוונה כן היו גראנג´..

וועוד איך מה"סצינה". אולי לא מהסצינה של אליס,פרל ג´ם, וסאונדגארדן, אבל ועוד איך מהסצינה. בבליץ´ באמת אין סאונד של גראנג´, והכיוון באמת יותר נוטה לפאנק, אבל בנוורמינד נירוונה בהחלט הסבו לגראנג´.

DrunkGoat

New member
דיברתי על בליץ´.

בתקופת בליץ´ נירוונה לא היו מעורבים בסצינה של סיאטל. וההוכחה הטובה ביותר לזה, היא שאין שום איזכור להם ב"סינגלס".

אני בכל מקרה לא חושב..

ש"סינגלס" הוא פונקציה לסצינה של סיאטל. יכול להיות שהייתה סיבה שנירוונה לא הוזכרו שם... אבל בתקופת בליץ´ בהחלט יכול להיות שהם לא היו מעורבים בכל העניין... אבל מאוחר יותר...

made in china

New member
דברו עברית אולי...

הסבר- מה זה רוק פסיכדלי? ושאר הדברים...? ומישהו אמר לי פעם שסאונד גארדן הם פופ מתיימר לרוק כזה...ואני הייתי עמומה וגם נעלבתי על עמקי נשמתי! בכל אופן, שמחה לדעת שהם לא, לא שאכפת לי מה אומרים עליהם

למעלה