משהו מעניין מברזיל....

מצב
הנושא נעול.

alondr

New member
ואחיו הזקן

ועוד איזה דו קומתי אדום מהתחנה
ליד המלון
ואחיו הזקן
אני דרך אגב התעקשתי לנסוע בישנים - אלו עם המדרגות הפתוחות והכרטיסן הצרה היא שהם הולכים ומתמעטים... והחדשים משתלטים לאט לאט... אני בטוח שהישנים גם לא עומדים בתקן זיהום האויר המודרני:)))

alondr

New member
ועוד סוג של תחבורה ציבורית

ואחיו הזקן
אני דרך אגב התעקשתי לנסוע בישנים - אלו עם המדרגות הפתוחות והכרטיסן הצרה היא שהם הולכים ומתמעטים... והחדשים משתלטים לאט לאט... אני בטוח שהישנים גם לא עומדים בתקן זיהום האויר המודרני:)))
ועוד סוג של תחבורה ציבורית
אמנם לא בשימוש יום יומי אבל חביבה עלי במיוחד

yblumann

New member
זה אוטו לא בשרות

ואחיו הזקן
זה אוטו לא בשרות
אני לא יודע מאיפו התמונהאבל "RM960" אינו בשירות קו 13. הנה תמונה בשירות אמיתי RM45, Trafalgar Square Yoram in London

alondr

New member
התמונה אכן לא מלונדון

זה אוטו לא בשרות
אני לא יודע מאיפו התמונהאבל "RM960" אינו בשירות קו 13. הנה תמונה בשירות אמיתי RM45, Trafalgar Square Yoram in London
התמונה אכן לא מלונדון
אלא של אוטובוס לא פעיל שמוצג בפארק החדש של דיסני בפאריס ונקרא WALT DISNEY STUDIOS - האוטובוס נמצא שם בחלק של הפרופים להסרטה

זה לא אותו דגם כמו בהדמייה

טיוב מלונדון אותו דגם
שהביא טומי מצולם בתחנת NORTH ACTON - המלון שלי אגב היה 50 מטר מהתחנה... האישה לא יכלה לישון מהרעש - אני הייתי מאוד מרוצה מתנועת הרכבות
בתמונה לא מופיע אותו דגם של רכבת תחתית כמו זה שבהדמייה של Bombardier. הדרך הכי פשוטה לקבוע נובעת מהעובדה שהרכבות של Bombardier אל נכנסו עוד לשירות, אבל למי שלא מוכן להאמין למילתי אני ממליץ להשוות בין החלונות - בתמונה מופיעה רכבת לקווים העמוקים (המכונים Tube בגלל החתך המעוגל שלהם), בהם החלונות מתעקלים בשביל להתאים לצורת הגוף, בעוד שהרכבת בהדמייה היא לקווים הלא עמוקים, בהם חתך הגוף של הרכבות פחות קטן ויותר מרובע, ולכן החלונות הם די רגילים.

alondr

New member
מוזר גם באתר של בומברדייר

בתמונה לא מופיע אותו דגם של רכבת תחתית כמו זה שבהדמייה של Bombardier. הדרך הכי פשוטה לקבוע נובעת מהעובדה שהרכבות של Bombardier אל נכנסו עוד לשירות, אבל למי שלא מוכן להאמין למילתי אני ממליץ להשוות בין החלונות - בתמונה מופיעה רכבת לקווים העמוקים (המכונים Tube בגלל החתך המעוגל שלהם), בהם החלונות מתעקלים בשביל להתאים לצורת הגוף, בעוד שהרכבת בהדמייה היא לקווים הלא עמוקים, בהם חתך הגוף של הרכבות פחות קטן ויותר מרובע, ולכן החלונות הם די רגילים.
מוזר גם באתר של בומברדייר
אין זכר לדגם הזה או להדמייה שטומי הביא...

traiNir

New member
בקרוב בי-ם ובתל-אביב!

סרט נחמד על חשמליות בצרפת

חשמליות
בקרוב בי-ם ובתל-אביב!

מצב
הנושא נעול.
למעלה