ועוד תמונהמשהו מעניין מברזיל....
לפי הנט זהו האוטובוס הארוך בעולם (?) 26.8 מ' אורכו, הקו עובד בברזיל
המטרו כמובן לא אמיתיוגם מטרו דנדש מלונדון...
אבל זה דגם שקיים במציאותהמטרו כמובן לא אמיתי
אלא הדמיית מחשב... אבל הדמייה מעולה - לא נראה לי שזה לקוח מאיזה משחק כלשהו?? מישהו יודע מאיפה המקור???
בודאי שהדגם אמיתיאבל זה דגם שקיים במציאות
אני חושב שנסעתי באחד כזה (או משהו דומה מאוד).
Bombardier המקור...בודאי שהדגם אמיתי
גם אני נסעתי באחד כזה בלונדון לפני חודשיים - הוא נראה זהה לחלוטין עד רמת הריפוד בכסאות. רק על דבר אחד הבריטים המפגרים עוד לא חשבו - למזג את הקרונות... אפילו איוורור אין בתחנות המסריחות שם... אתה מסתובב ברחוב יש 3-4 מעלות ואתה לבוש חם בהתאם... ואז בתוך הרכבת - חם ולח ומגיע לאיזה 30+ מעלות ואתה מתחיל להחנק מהחום.... ואז מתחילים להתפשט.. השיטה היא ללבוש טישרט או חולצה קצרה ומעליה מעיל עבה... ואז מסתדרים איכשהו בהבדלי הטמפרטורות... טומי מאיפה המקור של ההדמייה דרך אגב - היא ממש מציאותית ומאוד יפה....
בעיית המיזוג ברכבת התחתית בלונדוןבודאי שהדגם אמיתי
גם אני נסעתי באחד כזה בלונדון לפני חודשיים - הוא נראה זהה לחלוטין עד רמת הריפוד בכסאות. רק על דבר אחד הבריטים המפגרים עוד לא חשבו - למזג את הקרונות... אפילו איוורור אין בתחנות המסריחות שם... אתה מסתובב ברחוב יש 3-4 מעלות ואתה לבוש חם בהתאם... ואז בתוך הרכבת - חם ולח ומגיע לאיזה 30+ מעלות ואתה מתחיל להחנק מהחום.... ואז מתחילים להתפשט.. השיטה היא ללבוש טישרט או חולצה קצרה ומעליה מעיל עבה... ואז מסתדרים איכשהו בהבדלי הטמפרטורות... טומי מאיפה המקור של ההדמייה דרך אגב - היא ממש מציאותית ומאוד יפה....
בעבר הוצגו תמונותועוד תמונה
בעבר הוצגו תמונות
של אוטובוס דומה עם שני מפרקים כאלו דווקא באירופה. מעניין איך מסתובבים עם דבר כזה בכיכרתודה על התמונת!![]()
מיקום הדלת הקדמיתמשהו מעניין מברזיל....
למה נזכרתי בענין הדלתותמיקום הדלת הקדמית
שלום! אינו פרקטי הנהג אינו יכול לשלוט על הנכנסים ולכן כלי רכב זה מצריך לפחות 2 מפעילים אחד נהג וכרטיסן
השערהמיקום הדלת הקדמית
שלום! אינו פרקטי הנהג אינו יכול לשלוט על הנכנסים ולכן כלי רכב זה מצריך לפחות 2 מפעילים אחד נהג וכרטיסן
תוספתהשערה
אני חושב שמדובר באוטובוס השייך לתחבורה הציבורית בעיר קוריטיבה בברזיל. בעיר זו מערכת מיוחדת של תחבורה ציבורית אוטובוסית יעילה ביותר, כאשר התחנות בנויות כמין מנהרות (tubes) העולות ממפלס המדרכה עד למפלס האוטובוס. החלק התחתי של הפתחים של הדלתות הופך למין גשר המתחבר למנהרה, וכך נוצר מעבר לנוסעים בין המנהרה (שכאמור נמצאת מעל מפלס המדרכה) לאוטובוס. בכניסה לכל מנהרה ממוקמת מכונת כירטוס ומי שלא משלם לא יכול להיכנס למנהרה כלל (וכמובן גם לא לאוטובוס). כמובן שממפלס המדרכה לא ניתן לעלות לאוטובוס, שכן גובה הפתח של הדלת מותאם למנהרה ולא למדרכה. לגבי האוטובוס עצמו - כנראה שמדובר בדגם חדש, שכן ראיתי תמונות בעבר של וולבו תלת פרקי בעיר קוריטיבה. אני זוכר שמישהו העלה קישור למאמר מאוד מעניין שכלל תמונות על התחבורה בעיר זו. כמו-כן, כפי שהוזכר גם באירופה יש אוטובוסים כאלו (תלת פרקיים), כשאר החדש ביותר הוא ה-Van Hool AGG 300.
המנוע מלפניםמיקום הדלת הקדמית
סרט נחמד על חשמליות בצרפתמשהו מעניין מברזיל....
נצל"ש על טומי
טיוב מלונדון אותו דגםנצל"ש על טומי
תח"צ מפריז ולונדון הזכויות חופשיות...
התחנה עצמהטיוב מלונדון אותו דגם
שהביא טומי מצולם בתחנת NORTH ACTON - המלון שלי אגב היה 50 מטר מהתחנה... האישה לא יכלה לישון מהרעש - אני הייתי מאוד מרוצה מתנועת הרכבות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.