משהו מעיק

c o p d

New member
משהו מעיק

אתמול היה לי מבחן מעקב שני וכמו הראשון ( לא מדבר על מבחן פתיחה ) הוצאתי ציון נמוך מאוד הן במתמטיקה והן במילולית. המבחנים בנויים משלושה פרקים, פרק לכל נושא על החומר שלמדנו עד כה. בחלק המילולי ומתמטי עשיתי 8 טעויות בכל פרק כמו שבמבחן הראשון, אך מה שמעיק זה שכל הטעויות נבעו מלחץ שפשוט איבדתי בשלב כולשהו את העשתונות במבחן הזה כמו שגם במבחן הקודם ומשם הכל התפקשש לי. לדוגמא במילולית היו לי 4 טעויות מתוך 6 בחידות הגיון שכאשר התבוננתי בהם ללא לחץ המבחן הם היו קלות ( עבורי ) עד גיחוך. אני ממש לא אובד עצות בקטע הזה אני ממשיך לעשות טעויות רבות כ 8 בממוצע לפרק שכאשר אני מגיע הביתה ורואה את התרגילים אני ממש מתקשה להבין איך אני יכול לעשות מעבר לטעות אחת בפרק. אני מרגיש ממש מיואש שכן אני יודע את החומר על בוריו ובטח שמשקיע מעבר לכל תלמיד אחר בקורס ( המדריך כבר כמעט נוזף בי שאני עושה יותר מידי ) אבל הכל טוב ויפה עד שאני מגיע למבחן ואז אני מתחיל להילחץ ולעשות שטויות כמו לוותר מראש על תרגילים או להתייאש ממש מהר במקום להשקיע עוד 2 שניות של מחשבה וכ.... ואז יוצאת לי התוצאה הנ"ל. אני ניסיתי לקחת כדורי הרגעה במבחן השני לעומת הראשון אך התוצאה הייתה זהה אני עדיין הייתי לחוץ באותה מידה ( דפיקות לב ממש חזקות וגם הזעתי כמו מטורף כאשר הייתי היחיד בכיתה עם לבוש קיצי בעוד שכולם עם בגדי חורף). הדבר הזה ממש מעיק דיברתי על זה עם המדריך שלי לאחר המבחן כשעה שלמה ובשורה האחרונה הגענו להסכמה שאני צריך להירגע ( כאילו דאא ) אבל אני ממש לא מצליח וזה מוציא אותי מדעתי לדעת את החומר אבל לא לנצל את כל הידע שלך מפאת לחץ שמופעל עלייך הן מזמן והן מתוצאה שאני והסביבה מצפה.

למעלה