משהו מעודד...

משהו מעודד...

לכל המתחילים שבינינו,וגם לכאלה שלו... החלטתי לחזור בזמן,ולראות כיצד הפורום התחיל את דרכו.אז נכנסתי לדף הראשון של הארכיון והתחלתי לראות את ההודעות העתיקות יומין ששם.. לא רק שראיתי כיצד הפורום התחיל את דרכו,אלא גם ראיתי איך אנשים שכיום אני תופס מהם כאלה שיודעים על מה הם מדברים,מבולבלים,שואלים שאלות שכיום רבים פה יועים לענות,וכו'...ראיתי את הגדולים(כיום) מתווכחים,לומדים,מחפשים,בידיוק כמונו.. למה אני רושם את זה? כי כשראיתי שהם גם בהתחלה לא ידעו מה לעשות,והם חיפשו והתפתחו והפכו למה שהם היום,זה נתן לי תחושה שגם אני יכול,אם הם אז למה לא אני? זה נותן לי פוש כזה .... תנסו,אין לכם מה להפסיד.. המשך שבוע נהדר ומלא כל טוב חביב הקסם

אורי רז

New member
I took a walk down memory lane

ועברתי על שישים העמודים הראשונים של פורום הטארוט השכן. אני חוכך בדעתי אם לחטוף דכאון עמוק או לצאת בריקודים. מצד אחד זה הזכיר לי עד כמה פורומי הטארוט התקדמו בשנתיים האחרונות, ובאמת הייתה התקדמות ענקית. במקום שניים-שלושה פורומים בהם אנשים בודדים נתנו ייעוץ בקלפים לקהל רחב שלא הבין כמעט כלום בקלפים, יש היום כעשרה פורומים, עם קהל גדול של אנשים שלומדים ומתדיינים על הקלפים. [וגם היה נחמד להזכר בדברים שרק החלו לפני שנתיים, כמו הדפים הראשונים של אתר הטארוט שלי והדיונים הראשונים ביני ובין מי מידידי הטובים היום, או לראות את התגובות הראשונות אחרי ה 11/9] מצד שני זה העלה לי את כל הדברים הפחות משמחים שנשארו אותו דבר, כמו אנשים שנכנסים לפורומים כדי להשיג פתרונות מהירים וקלים לבעיות שונות ומשונות.

THE gray

New member
בדפים...

הראשונים של הפורום ובעצם עד סביביות ה-90 דפים לא ממש ראיתי שמות מוכרים..

אורי רז

New member
אם אתה מתכוון לפורום מאגיה

אז באמת אין לי מושג - באותה תקופה הסתובבתי בפורומים אחרים, וגם היום אני מכיר רק מקצת האנשים הקבועים פה בפורום. בפורום טארוט דווקא זיהיתי כמה ומכה כינויים של אנשים שעדיין מסתובבים בפורומים, כמו כוכב השחר וגילי פרי. אני יודע שאנשים שהסתובבו באותה תקופה בפורום הטארוט של וואלה \ IOL עדיין מסתובבים בפורומים אחרים, כמו גידי גלבוע, זאב אבירז (באתר משלו), ואריאל עדן (בפורום של האגודה לפיתוח המודעות).

פרט מ

אילן,ינון,וגסטין....שעל כולם עדיין שומעים אבל כבר לא רואים בפורום..

L e s t a t

New member
אוי אל תזכיר לי!

אני בהכחשה..

למעלה