משהו מסריח באקדמיה

אוש7יתי

New member
אהההההההההההה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח............... כןן... הבנתי.... אני פשוט לא משהו באנגלית בגלל זה לא הבנתי....

greeneye

New member
או או או!

משהו שעשיתי לפני חצי שנה בערך. אתם מסיעים אותי בננות.

Rinaty

New member
אולי מספיק עם ההודעות 'המשחק מכור'

האלה כבר
מה כבר יוצא להם מלמכור את המשחק הזה? הם ישאירו את מה שהאנשים אוהבים ורוצים לראות בשביל שהרייטינג יגדל. ברור שהיו טובים שעפו, גם בכוכב נולד יש טובים שעפו.. בסוף נשארים הכי טובים. ודיי עם לכבה את צאתו של נוסבאום מהתוכנית, אני גם חושבת שנוסבאום היה הכי טוב, אבל נא להיכנס לפרופורציות זה רק תוכנית ולא החיים האמיתיים!

טוב זו באמת כבר שטות

ברור שאין קליטה באולם ולא ניתן לשלוח אס אמ סי אבל לקהל באולפן מחלקים מכשיר כזה כמו ווקי טוקי ובעזרתו הוא מצביע - 1 - מצחיק 2- לא מצחיק זה כל הסיפור ככה שלטעון שלקהל שבאולפן אין השפעה זו שטות. ולגבי מה שאמרתי מקודם שצחי לא ינצח אז המילה "בודאות" לא קשורה למשפט אז סליחה :)

העפת נוסבאום- התאוריה שלי

אם שמתם לב כבר מתחילת התכנית דיברו על המצב הזה שתישאר בלופט בת אחת. ההפקה רצת להשאיר בת אחת עם מלא בנים אבל את טלי הם לא יכלו כבר להשאיר כי כבר שלוש תכניות שהיא כמעט עפה. אז השאירו את הדר כדי שיהיה תככים ומזימות בראליטי, ואת נוסבאום הסטנדפיסט המבריק העיפו. בכלל, לדעתי רוב תכניות הראליטי מכורות מראש והאס אמ אסים של הקהל לא משפיעים בגרוש.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif רק משהו אחד מסריח ???

כל התוכנית היא זיוף אחד גדול !!! וזה ממש חבל ! הפואנטה של התוכנית ממש יפה וזה ממש מצליח ויפה, אנשים אוהבים את זה- אוהבים לראות אנשים חדשים מנסים להצחיק, לכל אחד יש את הפבוריט שליוזה כייף ונחמד, אבל הרסו את התוכנית עם כל השטויות של ההפקה וההצבעות !!! באסה!

NimaZ

New member
לויודעת....

מה שאני כן יודעת זה שהם באמת סתם הקפיצו לנוסבהום את הציון ל-82 כדי שזה יהיה יעני "קרב צמוד"... יש לזה מילה אחת: רייטינג

im what im

New member
הפקה צוות צופים

הניקוד מחולק ל25% למתמודדים 25% להפקה 50%לצופי ביפ והצופים בקהל ובכלל ההופעה של נסובאום הייתה יותר טובה משל הדר אבל הוא לא היה הכי מצחיק אני דווקא אהבתי את הקטע של יוסי וטירן למרות שזה קטע מאוד נפוץ בווריאציות שונות כמו של פרוזאק-"יוליה, היא רוסייההה?

ofrasch1

New member
אתה טועה

בפורום של ערוץ ביפ, מעל תגובות הצופים, פורסם שהחל משלב חצאי הגמר, להפקה אין 25% הצבעה, אלא התוצאות יהיו 50% קהל באולפן ו-50% צוי ביפ ושולחי הSMSים.

Ben LeVi 232

New member
לגבי ה-SMSים

נאמר שמה שאח של מיכל עשה היה חוקי לגמרי וכל החקירה התעוררה בגלל כמות ההצבעות החריגה, אמנם, אבל החוקית מצד שני. וחוץ מזה, כל הטלוויזיה שלנו היום מלאה בכאלו דברים של רמאויות- תראו כוכב נולד- איך בדיוק החליטו פתאום להחזיר את מרציאנו?! אני מאמין שיש לו חלק בזה גם כשהוא אמר שהוא אוהב אותה וגם כשהוא אמר בראיון כלשהו שהו א לא אובייקטיבי בבחירות שלו. חוצמזה, אם התוכנית כזאת מפברקת הצבעות, הרי ברור לכולם שאבי היה פייבוריט ואם הם באמת מתנהגים ככה, הם לא היו נותנים לו לעוף בקלות...

AmiTutiT14

New member
בעעע מסכימה חלקית../images/Emo4.gif

גם לדעתי משהו מסריח פה... יכול להיות שיש איזה שתול או שניים מטעם ההפקה, או שאולי לא, אבל בהחלט יש העדפות מצד ההפקה וניהול הלופט למתמודדים מסויימים. אני רק לא מסכימה שרק לנוסבאום היה "שמץ כישורי במה מקומיים" כמו שאמרת
לדעתי היו מלא כאלה. צחי מעולה על הבמה, הדר מקסימה עליה, אורבך למרות כל התזוזות שלו מצד לצד שאפילו המצלמה לא מצליחה לעקוב אחריהן, גם לו יש יכולות במה גבוהה, ואפילו גם לילך ורוויטל, למרות שהן בכלל לא מצחיקות, יכולות דווקא להצליח בתחום המשחק. ובעניין הSMS אני מסכימה איתך בהחלט.

XplowBoy

New member
שראל ואורבך באמת היו טובים!

איך זה יכול להיות שתוכנית שבתוכנית הראשונה שראל זכה במקום רביעי(מבין 13 מקומות) ותוכנית אחרי הוא עף מהאקדמיה! ואורבך שהיה קורע מצחוק עשה קטע ענק באותו ערב זרקו אותו מהאקדמיה ואז הוא חוזר בתוכנית ההחזרות ועושה את הסטנדאפ הכי טוב שהיה עד עכשיו באקדמיה לצחוק ואז אבי נוסבאום עוקף אותו?! נחמן ישראל... היה הכי אפס באקדמיה(בתוכנית הראשונה זכה במקום 12) ואז מראים את תוצאות הSMSים בערוץ הצחוק, נחמן מקום ראשון!(למרות שאחר כך הוא השתפר) אבי לוי, היה גם מאוד מצחיק ומשום מה הוא קיבל ציונים ממש נמוכים עד העיפו אותו

S H I L G I

New member
לצערי נכון מדי

נוסבאום היה הכי מוכשר ולפי הממוצע של המופע שלו הוא פשוט מעולה

m a z i ohayon

New member
בקשר ל SMSים של מיכל ולכל השאר

בקשר לאורבך אני מסכימה שהייתה לו הופעה מעולה בתוכנית ההחזרות אבל מה לעשות שבאופן כללי נוסבאום יותר טוב והבית פשוט מתים עליו הSMSים של מיכל אולי היו חוקיים אבל נחשבו לרמאות, לא רמאות של חוקים אלא מוסרית, אני יודעית שזה אולי נשמע בולשיט, אבל בתכלס זה נכון, ודרך אגב רוב הסיכויים הם שאורבך עף בגלל שמיכל קיבלה הרבה SMSים והציון שלה עלה משמעותית אחרת רוב הסיכויים שהיא הייתה ע]פה....אבל הוא בהחלט מעולה אבל לטעמי נוסאום חזר בצדק. בקשר לזה שלהפקה לא תהיה יותר 25% בגמר...זה כבר לא כל כך משנה - העובדה שהיה לה שינה המון! לדעתי אם לא ההפקה אורבך ונוסבאום היו עדיין איתנו....ובצדק! ההפקה משנה ומשחקת גם עם הריאלטי וגם עם ההצבעות בצורה פשוט לא פיירית....מה לעשות....היה מה שהיה..... מקווה שעדיין יהיה גמר שווה...אפילו שלדעתי 2 מתוך 3-4 המתמודדים הטובים ביותר עפו (נוסבאום ואורבך עפו...חוץ מהם רק צחי קצת מצחיק ויוסי וטירן שמעולים)....מבחינתי הגמר הכי טוב והכי צודק היה- צחי, נוסבאום, יוסי וטירן ואורבך...אבל מה לעשות - לא תלוי בנו....ומה הפואנטה בכל הספר שרשמתי? שזה שלהפקה לא יהיה יותר אחוזי הצבעה זה לא משנה את הדברים החשובים הם כבר שיבשו -וחבל!

למעלה