משהו מסריח באקדמיה

Elad1n

New member
משהו מסריח באקדמיה

כבר מהתוכניות הראשונות זה מוזר שאנשים מוכשרים, שונים, שיש להם משהו חדש מקורי או מצחיק למכור עפים... ולפי התגובות אני רואה שעוד אנשים חושבים כמוני שהעסק קצת מכור מראש. כאילו להעיף את נוסבאום? היחיד שיש לו שמץ של כישורי במה קומיים. נגיד שמתעלמים מה"קאטים" הגסים של העריכה. ונגיד שביזיון הרמאות ב SMS עבר ללא תגובה. וששינוי ההצבעה של הדר קביל... ובכלל שכמעט כל הבנות (וזה במקרה בנות) היו ממש גרועות ובכל זאת נישארו שתים כמו הדר וטלי שלא מצחיקות בשקל הרבה אחרי שמוכשרים מהן עפו (שראל, אורבך, אבי לוי, נחמן). אבל חלאס שנוסבאום יקבל 64 מהאולפן אחרי שהאולפן ניקרא מצחוק כי הוא הפציץ הופעה מצויינת. ואז מצופי ביפ יוקפץ ל 82 שזה אומר שהוא קיבל פי כמה עשרות יותר מכל השאר ביחד. זה אומר שמשהו מכור מראש, או ההצבעה באולפן או השיקלול. אני לא מאמין להם בכלל וחושב שהכל מכור מראש. ושבכלל קיציס והחברה בהפקה משחקים מראש בתוצאות. חבל על הכסף של מי ששולח SMS כי הקולות שלכם הולכים לפח. הדבר היחיד שאתם תורמים לתוכנית זה כסף על חשבון ה SMS

miss boscorelli

New member
נכון מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה לא הגיוני שהוא עף משהו מכור בתוכנית הזאת כי שהראו בתוכנית שהציון של אבי עלה מ-64 ל-82 אז כל הקהל באולפן שרק לו ומחא לו כפיים אז אם הקהל כל כך אהב אותו איך זה הגיוני שהוא קיבל מהם את הציון 64???

OnlyMe sahar

New member
אתה כל כך צודק!!

אני מצדיק אותך כל כך, נגעת בכל הנקודות הנכונות

Sweet Misery

New member
אני לא יודעת שום דבר עובדתי

אבל אני כן יודעת שתמיד עורכים את ההופעות, מקצצים פה, מקצצים שם. יכול להיות שההופעה הכוללת שלו הייתה הרבה פחות טובה ממה שראו.

Elad1n

New member
ועוד כמה נקודות מעניינות

* שחוץ מיוסי וטירן כל פעם שמישהו ירד על עלמה או על קיציס הוא עף? (שראל, אבי, אורבך...) * לגבי ההצבעות. מעניין מה החלוקה. כי באולפן יש לא יותר מ- 100 איש. צופי ביפ שמצביעים אני די בטוח שזה כמה אלפים. עכשיו לפי השיקלולים שלהם שהם מעין ממוצע זה נראה על פניו כאילו צופי ביפ שווים פחות מצופה בקהל. אם נוסבאום קפץ מ64 ל82 זה אומר שצופי ביפ נתנו לו ממוצע של 100 עגול וזה בהנחה שזה ממוצע של 50/50. גם לא הגיוני שמאות אנשים שהצביעו ינפקו לו 100 עגול. ומצד שני גם לא הגיוני ולא הוגן שהקול של הקהל באולפן שווה יותר מקול של מצביע בביפ. * ובכלל לגבי ההצבעה באולם, אם זה כמו בכל תוכנית שפתוחה לקהל, כמו למשל יצפן, אז סביר שמישהו שיש לו גב יביא את כל החברה שלו ויצור גוש של מצביעים, זה גם כדאי כי כבר ראינו שקול אחד בקהל שווה כמו מאה קולות מביפ. אז מי מפקח על ההוגנות? אם הוגנות אז ההצבעה באולפן היתה צריכה לקבל משקל נמוך כמו נניח 20% כי זה רק מאה איש. וההצבעה של ביפ תקבל 80% או שאם להיות הכי הוגנים שלא ישקללו. שפשוט יזינו את הקולות SMS של הקהל באולפן לתוך ההצבעה של כל השבוע בביפ ושלא יהיה הבדל במשקל של כל קול.

Sweet Misery

New member
אוקיי, יש לי הרבה מה להגיד.

נקודה ראשונה: לא קשור. אורבך עף בגלל שהוא ירד על קיציס? זה בכלל היה בתוכנית ההחזרות. יוסי וטירן חיים ונושמים, וגם הדר, ואין לזה שום קשר להעפות. נקודה שנייה: באולפן יש כמה עשרות שמקבלים שלטים, והם צריכים לבחור בין "מצחיק" ל"לא מצחיק". אין SMSים בקהל, עושים את זה סתם, הכל פיברוק. חוץ מזה, החלוקה היא לא 50/50, זה 50% קולות בביפ, 25% הופעה ו25% צוות התוכנית. נקודה שלישית: מה זה כל החברה? קודם כל, זה אמנם פתוח לקהל, אבל גם זה מוגבל. כל אחד מצביע לעצמו, ומה כבר הם יכולים לעשות, להצביע "מצחיק"? וזה לא קשור כמה אנשים הם, כי זה תלוי באיכות ההופעה. אם הייתה הופעה גרועה ומיליארד איש יצביעו, אז מיליארד איש יצביעו שהייתה הופעה גרועה, ולהיפך. זה לא קשור לאחוזים, ולפי דעתי, הקולות שמתייחסים להופעה צריכים להיות שווים יותר מהקולות בביפ שמתייחסים לריאליטי - כלומר, את מי הכי אוהבים במקום מי נתן הופעה יותר טובה. לכן אני גם מאמינה שהפרדה זה טוב.

ofrasch1

New member
נכון וגם

אנשים שהיו בהופעה סיפרו שמחולקים רק 50 שלטים להצבעה, כלומר כל מצביע בקהל שווה שתי נקודות. הקול של כל אדם בקהל בבית, שזה בטח כמה אלפים, שווה הרבה פחות מנקודה.

Sweet Misery

New member
זה לא בדיוק ככה.

מכיוון שכל אחד בוחר בין "מצחיק" ל"לא מצחיק". הניקוד נעשה, אני משערת, באחוזים.

קא זו או

New member
שטויות במיץ עגבניות

צ'מע'י את מעלה כאן טענות חריפות מאוד, וחובה עלייך לבסס אותן באמצעות עובדות, שאין לך. בזיון ה- SMS, איזה עוד בזיון חוץ מזה? זהירות עם הפה הגדול שכותב בלי חשבון. נוסבאום הודח, זהו. סוף פסוק. הSMS נשלחים - כסף עושים גם בלי הצבעה למי שכבר הודח. תתביישו.

Ronush14

New member
נ"ש! העלתי לגלריה תמונות מההופעה

שספיר luli pop שמה בפורום של קיציס ופרידמן
אז אם בא לכם כנסו לראות!

NadY

New member
מה נראה לכם...

זה מכור מראש , בדוק ידוע וחבל ... אל תשלחו אסמסים... תסתכלו זה כבר החלטה שלכם ?

m a z i ohayon

New member
מסכימה עם כל מילה <כמעט>

הקטע שהם יורדים על קיציס לא נראה לא קשור... אבל לדעתי התוכנית באמת מכורה...זה שאבי מקבל כל הזמן 100 ו 99 זה נכון כי הוא מקום ראשון בידרוג מהבית...! בקשר להקהל באולפן זה ממש ממש לא הגיוני שנוסבאום שנתן הופעה מעולה קיבל 64....והדר שהייתה לא הופעה ממש לא משהו קבילה 80...ויוסי וטירן שגם להם הייתה הופעה מעולה קיבלו כמו הדר...ומישהו שהיה באולפנים אמר שמתוך כל הקהל רק 40 מקבלים שלטים והם קובעים...אז לא משנה מה תגידו המשחק הזה מכור...לדעתי הם רצו עוד להעיף את נוסבאום בתוכנית ההחזרות <כלומר שהוא לא יחזור> אבל הקולות מהבית היו רבים מדי...ובקיצור - לדעתי המשחק כן מכור...אחרת אחת כמו הדר לא הייתי במקום אבי..כנראה הם רצו שתעלה אישה ובגלל זה נתנו יותר מדי קרדיט להדר....

"היחיד שיש לו שמץ של כישורי במה

קומיים" אהבתי. חחח... הוא הכי טוב ללא ספק... למרות שיש שם עוד כמה מצחיקים!!! אבל אני לא מבינה איך הוציאו אותו, מסרבת לקבל... יש משהו במה שאתה אומר, אבל לדעתי זה לא מכור...

אתם מעלים פה הרבה שטויות

אבי קיבל מהקהל ציון נמוך כי רוב החבר'ה שקיבלו שלטים היו אלו שנכנסו ראשונים ואם אינני טועה לפחות עשרה מהם היו חבר'ה של יוסי וטירן. לגבי זה שהתוכנית מכורה זה גם שטויות אם היו מעיפים את יוסי וטירן או דופה או צחי ובמקומם משאירים את נוסבאום אורבך ועוד מישהו(לצורך המחשה) עדין הייתם אמורים שזה מכור במקום להתעסק בשטויות תווכחו בעובדות.

קא זו או

New member
מטורף-אתה צודק

אם כי לגבי צחי? תראה, אם זה סיפור טלוויזיוני שמפותח על ידי תסריטאים, אז רק בשביל הרייטינג, אירני לא יזכה. אבל אם זו תוכנית המתפתחת על פי הצבעות של הקהל, שום דבר עוד לא סופי. כי אם אתה טוען שאירני ב-וודאות לא ינצח, ואתה לא מוסיף "לדעתי" ליד זה, אתה טוען את מה שכולם טוענים בשרשור הזה.

ההצבעות באולפן....

אי אפשר להצביע בתוך האולפן כי אין שם קליטה בכלל. מה שרואים זה לא אמיתי והם סתם עושים את זה כדי שיחשבו. אין לי מושג אם לוקחים את הקולות שלהם בדרך אחרת אבל אם הם לא אז הקולות באולפן הם המצאה...

אוש7יתי

New member
לסיון עם ו אחת

זה לא קשור עכשיו אבל לא הבנתי כל כך את החתימה שלך........

באנגלית זה...

you drive me nuts והתרגום של זה הוא "אתה משגע לי את השכל" וכשהופכים את זה מילולית לעברית זה אתם מסיעים אותי אגוזים.. הצלחתי להסיבר או שעדיין לא הבנת?

למעלה