משהו מכיר?שמע?היה?

shlomym

New member
משהו מכיר?שמע?היה?

http://www.geocities.com/studio812000/index.html

שלומי, אפשר כבר להוריד את השריון

והמגן, מלחמות הצלב נגמרו איפשהו במאה ה-12 אם אני לא טועה, תן כמה ימים לנוח עד הסקנדל הבא

shlomym

New member
על מה אתה מדבר, כולי עירום../images/Emo13.gif

ואני מבין שאינך מכיר

דווקא מכיר. אבל אני חושב שהירייה

באפילה על ירון בנימיני תתן לך יותר עיסוק בזמן הקרוב (אגב, אם תהית, הם מתכוונים לכל מילה באתר הזה).

shlomym

New member
לפי מה שהבנתי מר crane אתה

תלמיד של בנימיני. אני רוצה שתבין ותפנים, אין פשוט אין דבר כזה במזרח. בשביל להגיע לרמות מומחה בכל מה שבנימיני מציין באתר הוא צריך להיות בן מאתיים. אנשים בשביל להיות גראנד מאסטרים בטאי צ'י לומדים מעל שלושים שנה, רק טאי צ'י והייתי לארג' איתך. שלא נדבר על השאר. הערבוב של היפניות עם הסניות הוא עלבון לשניהם. שאלתי אנשים במזרח על דברים שכאלה הם גיחחו בבוז. אני מקווה שיום יבוא ותתפקחו.

orii

New member
אין דבר כזה שאין דבר כזה

ושלומי עם כל הכבוד - אתה בטח שלא תקבע. גם אני דברתי עם אנשים במזרח והם אמור לי: אתה רוצה רישקה? הרואין? שטיח? להיות גראנד מאסטר? אמרתי לא תודה, אכלתי. קצת יותר ברצינות, אין שום טעם לשפוט דרגות שאינן בשיטה שאותה אתה לומד. פשוט אין להן שום משמעות מחוץ לשיטה. שלומי, אתה על הסף של לההפך לטרול...

crane

New member
נכון, אני תלמיד של בנימיני

אני אשתדל להגיב על מה שכתבת, למרות שאם היית מנסח את טענותיך בצורת שאלות, היה לי יותר נוח לענות: "אני רוצה שתבין ותפנים, אין פשוט אין דבר כזה במזרח"- אני מאוד שמח למצוא אדם כמוך שחרש את כל המזרח ומכיר את כל המורים שם. אני בטוח שיש לך הרבה סיפורים מענינים לספר. "בשביל להגיע לרמות מומחה בכל מה שבנימיני מציין באתר הוא צריך להיות בן מאתיים. אנשים בשביל להיות גראנד מאסטרים בטאי צ'י לומדים מעל שלושים שנה, רק טאי צ'י והייתי לארג' איתך"- ראשית, תודה על הלארג'יות, אני מאוד מתרגש. שנית, אני לא יודע מה זה "מומחה". אני יודע מה ירון מלמד, והרמה שלו בסגנונות האלה גבוהה בכמה סדרי גודל מרמתי בהם, לכן אני שמח להיות תלמידו. שלישית, אומני לחימה שלמדו ולימדו כמה סגנונות הם לא כה נדירים. בארץ ניתן למנות את שלמה דוד (קרטה, ג'ודו ואיקידו), ניר מלחי (טאי צ'י, שינג אי ובה גואה), המורים של לחימה משולבת ואני בטוח שיש עוד. בניחוש פרוע לא נראה לי שמי מהם בן מאתיים. "הערבוב של היפניות עם הסניות הוא עלבון לשניהם"- אני מניח שביפניות אתה מתכוון לקראטה. קראטה הוא לא יפני במקורו, אלא אוקינאווי, כמו הסגנון שנלמד אצלנו. אני מניח שכשמיאגי והיגאונה (מייסד הגוג'ו ריו ומורהו) נסעו לסין ולמדו שם שנים רבות, ואח"כ שילבו את שלמדו עם השיטות האוקינאויות ליצירת הגוג'ו ריו הם העליבו הן את היפנים (שלא קשורים לכל העניין) והן את הסינים. אנקדוטה באותה נושא- פירוש הקנג'י המקורי של הקראטה הוא "יד סינית". הוא שונה ל"יד ריקה" ע"י פונקאשי כשהוא הציג את הקראטה בפני היפנים. אה, ועוד דבר- אנחנו לא מערבבים כלום. "שאלתי אנשים במזרח על דברים שכאלה הם גיחחו בבוז"- טוב ששאלת אותם, זה ידוע שאנשים במזרח יודעים הכל. "אני מקווה שיום יבוא ותתפקחו"- גם אני מקוה, התפכחות זה טוב. מאחל לך אותו דבר. מקווה שההבהרה הזו עזרה במשהו, איתי

shlomym

New member
אז ככה, נפתח את היריעה, תשכחו מזה ,

גם החברה של המרכז לטאי צ'י שהמורה שלכם(ניר מלחי שיהי בריא) הוא מאסטר בשלושת השיטות.אין סיכוי . עוד דוגמא: מר אבי מוריה- שינג- אי, זאת המומחיות מר זאב פוקס - פא קווא , זאת המומחיות מר מלרוד שמעון- איקי גוגיטסו, זאת המומחיות מר ספיר טל- גמל שלמה ,זאת המומחיות זה מה שהם עושים ובזה הם טובים זה שאולי הם יודעים פורמות מסגנונות שונים זה לא אומר שהן מומחים בהם ולכן קחו דוגמא ותהיו רצינים מר בנימיני הוא וירטואוז (בצורה) עם לשון חדה, אך זה לא מספיק להבין את עומקן של אלה שהוא מתיימר. מורה שמניף את תמונתו מעל מכונו, מהלל ומשבח את עצמו, אין סכוי בעולם שהייתי לומד אצלו,גם אם היה הטוב בעולם.

brunoflexe

New member
אני מציע ומזמין את מר שלומי

להגיע לביקור למרכז הישראלי לטאי צ'י. במרכז הישראלי תוכל לקבוע פגישה עם המדריכים הבכירים ולהשתכנע בביסוס של השיטה שלנו וכן מאסטר ניר. באופן אלטרנטיבי, מאסטר וואנג פו לאי, ראש השיטה בעולם, מגיע באוגוסט להעביר גשקו של שבוע. בוא, תתרשם ותשאל כל שאלה שיש לך לגבי ההכשרה והמעמד של המורים שלנו. בהצלחה, ברונו.

amir_aikido

New member
די נמאס ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

עם כל הכבוד למר שלומי הנכבד אני באמת לא מבין מי שם אותו לשפוט על אמן לחימה לאיכותו
אני יכול לכבד ומוכן להשתתף בביקורת טכנית ספציפית על סרטון / תמונות שמציג אמן לחימה זה או אחר. אני מחזיק בדעות משלי על מורים שונים וייתכן שאני אפילו אזדהה עם דעותיו של שלומי בנוגע למורים מסויימים (לחסד או לשבט). אבל, אין לי כוונה לכתוב את דעתי על איכותו של כל מורה ומורה - אני קטונתי. אבל אינני חושב שהפורום הזה אמור להפוך לפורום "אמנויות לחימה ע"פ שלומי" או "אמנויות לחימה לפי אמיר" או אפילו "אמנויות לחימה לפי חברי הקהילה". ולכן, אני לא מזמין את שלומי לבוא ולבחון את הדוג'ו בו אני לומד
מצ"ב קישורים לשתי הודעות ממקרים קודמים בהם היתה בפורום ביקורת על מורים. שלומי אולי כדי שתקרא ותחשוב מעט.
אמיר

shlomym

New member
הי ברונו, אם איני טועה אתה מורה

במרכז.הייתי אצלכם , יש לי חבר קטן אצלכם. תבין , לא ניתן באורח חיים כמו שלנו , לשלוט בתחומים האלה באמת ברמה גבוהה, ואני מתכוון לרמה של מומחה(מאסטר). במיוחד בפנמיות. ימים יגידו. אם הקטנציק היה רוצה ללמוד בא גווא, הייתי קושר אותו לזאב פוקס.

brunoflexe

New member
לא הצלחתי להבין מה בדיוק אתה אומר

נראה לי לא רציני להתוכח על מעמדו של אומן לחימה כזה או אחר מעל דפי הפורום (אני מדבר על מעמד ולא טכניקה - ראה הודעתו של אמיר איקידו). הזמנתי אותך כדי לקבל הוכחות למעמדו של המאסטר ולא כדי שתשפוט את רמתו (ראה הודעתו של אמיר איקידו).

WhiteBear

New member
../images/Emo13.gif, אני חושב שאנחנו חוזרים לדיון

"מהו מאסטר". ואני חושב שניר ענה על זה לא רע: "מאסטר זה כמו רבי. מי שאנשים קוראים לו רבי, הוא רבי. מי שאנשים קוראים לו מאסטר הוא מאסטר". ואני בפירוש מוכן לקרוא לרבי ניר מאסטר. במובן הזה, אני מוכן לקבל שגם ירון בנימיני הוא מאסטר. גראנד מאסטר, הוא כנראה יהיה כשיהיה לו תלמיד שהוא מאסטר. ואז תלמידים שלו יקראו לו גראנד מאסטר. אבל זה שאדם מנסה לשווק את עצמו בעולם של ימינו, לא בהכרח מעיד על רמתו. ואת הדיון הזה, אני באמת מעדיף שלא לקיים על אדם ספציפי, אלא באופן תיאורתי בלבד. (ולא בשירשור הזה) אני גם די בטוח שהיו כמה שירשורים על הנושא. טל.

brunoflexe

New member
בעיתון האחרון של המרכז

(מהגשקו של מרץ) יש הגדרה של המאסטר לגבי מהוא "מורה", כאשר אני מניח שבשיטה מורה ו"מאסטר" זה אותו הדבר.

למעלה