משהו מי בלוג שלי

וונקי

New member
משהו מי בלוג שלי

שושי אני מקווה שזה בסדר שאני פתחתי בשביל זה הודעה חדשה מה שאני הולכת לספר לכם כאן זה משהו שחברה שלי ביקשה שאני יעבר הלאה את מסר שלה, אז אני שאלתי אותו אם אני יכולה לפרסם את זה בלוג והיא הסכימה. אז בבקשה ממכם תקראו את זה , אני יעבר לכם את מסר שהיא רוצה להעביר. זה הכול יתחל בליל קיץ חם הייתי אז עם חבר שלי אהבתי את חבר שלי מאוד אהבתי אותו. זה היה קיץ לפני שנה, ישבנו בחוץ ים תפסנו צבע הינו מחובקים זה בתוך זה. הינו מאוהבים הייתי אז רק ילדה קטנה בת 17 שלא ידע שום דבר מי חיים שלה, היום זה כבר סיפור שונה לגמרי. חזרנו מי חוף נכנסתי לאוטו של חבר שלי הוא היה גדול מיני בשנה וחצי, לכן כבר היה לו רישון. הגענו לבית שלי, אבל לא רצתי ללכת הביתה ידעתי שהוא צריך לחזור מחר לצבא, רצתי להיות איתו עד קצת אז נשארנו באוטו, התמזמנו דיברנו, שמענו מוזיקה שאנחנו אוהבים. ואז איך שלי בלי שום ידע מי ראש קרה מה שקרה שם באוטו. המה שקרה שם באוטו שינה את חיים שלי לגמרי, היה לי מזל שהיה לי חבר תומך ומשפחה תומכת כי עד שעילנו על זה שאני בצעם בהריו כבר היה מאוחר מדי. אז כיום שנה אחרי זה אני בת 18 וחצי ואני אמא לתינקות מתוקה אני וחבר שלי עדיו ביחד, גרים בית של הורים שלי שתומכים ועוזרים. רק בזכות עזרה שלהם סיימתי בית ספר ויש לי תעדות בגרות. אז מסר שלי אלכם שאם כבר אתם עושים את זה אז בלי שום תירוצים תעשו את זה בטוח אחרת אתם תצערו על זה. אין לי שום כוונה להגיד לכם לא לעשות את זה רק שתעזרו ותשמרו על עצמכם בלי שום תירוצים.

enjoi butterfly

New member
סורי שאני אומר את זה...

אבל המסר שאני כיבלתי פה זה על תעשו ילדים... ככה אני רואה את זה... שינה את החיים שלי וכל מיני כאלה ...סליחה זה הדבר הכי יפה בחיים!.. על זה אתם לא אומרים כלום..אז הם צעריים סבבה אבל לראות את זה בתור טעות!?...לא מסכים.

Aussie Girl

New member
זה מאוד קשה לגדל ילד בגיל הזה.

מה עם הבגרויות, הלימודים, שאר הדברים? בטח שילד זה שימחה אבל היה לה מזל שיש לה חבר אוןהב ומשפחה תומכת. ולא רק לה אלא גם לתינוק!

enjoi butterfly

New member
בסדר אבל זה קרה..כבר..

אני אומר איך שאני רואה ולפי מה שהיא העבירה לי את זה..בכתיבה שלה ככה זה נראה...

sh53

New member
זה ילד לא מתוכנן

אומרים שילדים הם שמחה, אבל כדי לגדל ילדים צריך להיות מוכנים נפשית כי זה לא דבר פשוט כל כך. הבחורה רק בת 17, לא בטוח שאם היא לא היתה בהריון היא היתה נשארת עם הבחור, מה הסיכוי של בחורה בת 17 + 1 להכיר בחורים אחרים למטרת קשר רציני (אם לא בא לה על סטוצ'ים?). נניח שזה הבחור הכי מקסים בעולם בשבילה וגם בלי קשר להריון היא היתה נשארת איתו, מה לגבי תוכניות לעתיד? אולי היא תכננה להתגייס, ללכת אח"כ למזרח הרחוק ולהזרק שם קצת יחד עם הבחור שלה, מה עם ההרגשה הפנימית? מצד אחד אני בטוחה שהיא אוהבת את הילד/ה שלה, אך מצד שני אני לא מאמינה שאין כאן הרגשה (גם הרגשה הכי קטנה היא הרגשה) - יכלתי ברגע זה להיות במקום אחר ולעשות משהו שאני לא יכולה לעשות בגלל שיש לי ילד. הם גילו שהיא בהריון מאוחר (כך כותבת ההודעה אמרה), מה שאומר שיתכן ואם היו מגלים בזמן - אולי היו עושים הפלה. במקרה זה יש להם הורים תומכים ובית לישון בו, אך יש גם בנות שנכנסו להריון, אין להן איפה להיות (לפעמים הן מגיעות לבית מחסה), החבר נעלם, לכי חפשי אותו, אם עול הפרנסה עליה והילד רעב למטרנה - ילדים זה שמחה.... אבל מצד שני אם היא לא מוצאת עבודה, היא יכולה להגיע למצב של לרדת לכביש כדי לפרנס את הילד/ה.

enjoi butterfly

New member
מסכים חלקית..

להיזרק בהודו או איפה שזה לא יהיה היא תוכל תמיד... בעין הצבא אין ויכוח שהיא לא תוכל ללכת ...אבל אני מקווה שהיא לא רצת..
והיא יכולה להכיר אנשים ובנים אחריים ויש המון שלא יהיה להם בעיה לי לא היתה בעיה ....ואני בטוח שיש עוד אנשים כמוני... אבל בצורה שהיא סיפרה את זה אני יצאתי עם הרגשה של ילדים זה רע ... אני לא ידוע מה להגיד לך ...במקום לראות את המצב בצורה שלילית שתנסה לראות את זה בצורה חיובית...לא יודע איך להסביר..

sh53

New member
הפלה - כן או לא?

היא לא יכלה לחשב את צעדיה, מה עדיף לעשות הפלה או להשאיר את הילד? אני חושבת שברגע שאין לך את זכות הבחירה (וזה בכל דבר בחיים ולאו דווקא במקרה זה), זה קצת פוגע בנו, בהרגשה שלנו. יכול להיות שהיא היתה בוחרת להשאיר את הילד/ה, אבל עדיין... זה עושה קצת טעם רע בפה.

enjoi butterfly

New member
עם את שואלת אותי אז לא בטוח...

זה יכול לפגוע בה בעתיד ברחם... ואני לא בטוח שאני הייתי רוצה שנגיד חברה שלי אפיליו בתור סיכוי שזה יכול לקרות...אבל עם הייתי לה אפשרות זה אולי היה שונה בשבילה... אבל כל אחד ומה שהוא חושב... אבל עם זה כבר קרה צריך לתת הכל בשביל הילד ...ולא לחשוב איזה באסה וכמה רע..לחשוב חיובי...

As היחידה

New member
הפלה במצב שהילד הוא ב"טעות"

כןןןןןןןןןןןןן בטח הפלה! אלא עם כן התינוק יכול לגדול בסביבה טובה ונעימה לו. עם אין אפשרות לגדל את הילד אז להפיל!! הילד יסבול ואני לא רוצה שבגלל טעות של מישהו שלא אחראי מספיק ילד יסבול!

וונקי

New member
עלתי את זה בשביל

שהיה פה דיון פתוח אני יכולה להגיד לכם עקב עבודה שנערה מאוחורי הסיפור הזה היא חברה טובה שלי, שאני לא פעם עזרתי לה גם לפני שהיא הפכה להיות אמא היא רצתה לסיים בית ספר לנוסע עם חבר שלה ועם עוד כמה חברות לחו"ל אבל במקום זה היט טוקע עם ילדה שהיא מאוד אוהבת אותה, אני לא יכולה להגיד שהיא לא אמא אחרית היא סופר אמא אחרית, איפלו מי נשף שהיה לנו אתמול היא רק יגעה הייתה איזה שעה שעתיים וחזרה הביתה לבדוק מה קורה עם הבת שלה בגלל שהיא לא ריגשה טוב. חבר שלה גר יחד איתה במרתף בית של הורים שלה שעוזרים ותומכים בימים שבהם יש בית ספר ילדה בת עוד מעט שנה שלה בגן אבל או חבר שלה מחזרים אותה מי גן. חבר שלה הוא בצעמו רק 18 הוא מצא דרך לשחרר מי צבא בשביל לעזור לה, הוא עובד באיזה סניף של פיצה. ודרך עקב הבלוג שלי יגעה למעודפים

יפתח 15

New member
אין מילה אחרת- טמטום.

היא הייתה צריכה להיות יותר חכמה אז ולא להצטער על זה היום. זה כל מה שיש להגיד.

וונקי

New member
אתה צודק בזה

היא הייתה צריכה להיות אז יותר חכמה זה נכון אבל דברים כאלה קוראים לצערי הרב הם קוראים וראתי את זה קורה מול עיינים שלי, זה קרה לחברה טובה שלי היא עד כדי חברה טובה שלי, שאני לא פעם ולא פעמיים שומרת לה על ילדה שהיא רוצה לצאת ואני לא מכונה שהיא תשלם לי על זה אני שומרת עילה בכייף עזורת לחברה שלי בכייף ככה זה חברות עוזרת אחת לשניה תמיד. היא כיום כבר לא מצתערת על זה שהיא אמא היא מצתערת על זה שהיא אז לא חשבה מספיק היום היא התבגרה נורא לכן היא רוצה למסור את מסר שלה

As היחידה

New member
ואיי ../images/Emo46.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הבנתי נכון? נכנס להריון? סורי, אבל אני מאוד מקווה שיהיה טוב לתינוק. כי אנשים לא אחריים לא מגיע להם..... בעעעעעעעעע נושא כזה. פשוט טימטום. אני הייתי מפילה עם אין מצב לגדל את הילד במצב טוב ונוח ונעים לילד. אויי אנשים לא אחראים!

Aussie Girl

New member
אני לא יודעת אם את יודעת

אבל הפלה מורידה את הסיכויים להכנס להריון בהמשך. ואני גם די נגד הפלות. אבל מצד שני את גם צודקת כי סתם חבל שבילד יסבול אם אין לו משפחה חמה ואוהבת. היא כתבה את כל זה בשביל המסר של לא לעשות טעות כזו גם כי לא לכולם יש הורים תומכים.

non sence

New member
אישה שלי! לא סיפרת לי על זה!

אנחנו נשואות! חשבתי שאנחנו אמורות לספר אחת לשניה הכל.. אני מאחלת לחברה שלך ולחבר שלה בהצלחה, ושלא ישימו את החיים שלהם יותר מדיי בצד זו מחויבות גדולה, תגידי לה שיום פעם בשבועיים שיניחו שניהם לעבודה ולטיפול בילדה , (אצל ההורים שלהם היא תהיה בסדר) ויצאו שניהם , רק שניהם לטיול, אפילו קצר להסתובב , לעצור לקצת שקט , להרגיש שוב שהם ילדים, + ילדה... בכל זאת.. לחיות קצת לנשום קצת

וונקי

New member
אישה

אני כן התווכנתי לספר לך על זה פשוט לא הייתה הזדמנות זה הכול אני מביטחה לך שבדיוק בעוד שבוע אני יספר לך הכול אבל הכול על זה הבטחה שלי על זה

non sence

New member
אוקיי כשנפגש בעזריאלי

נ.ב איך היה הבגרות במתמטיקה?!!

למעלה