שיעמם לי מאוד אז החלטתי למיין את הפורום בתוכנת אקסל(שדרך אגב עשיתי השנה בגרות במקצוע הזה ויש לי מגן 100). והזוכה הוא: בפורום גאווה צעירה יש: 41 משתתפים שמתוכם 14 חדשים ו27 ישנים/וותיקים; 21 בנות ו-20 בנים. הגיל הממוצע:17 הגיל הממוצע של החדשים:16.875 ושל הישנים/וותיקים:17.23 יש הכי הרבה משתתפים מאזור המרכז. שכבת הגיל השולטת היא:16 ואחריה 17 ומקום שלישי 18. וואי..ממש משעמם לי!
למרות שזה עיסוק לא רע לשעות הפנאי העליזות... עכשיו חזרתי ממפגש חוף. ידידה שלי חוגגת יומולדת וכמה מכרים שלה התאספו לחוף אחד. היה נחמד. לא הכרית את כולם, אבל את אלה שהכרתי היה בהחלט שווה להכיר. מכירים? ד"ש ולילה.
למה כול אחד אומר לי לצאת יותר מהבית? אני יוצאת מהבית, יש לי חברים וכנראה גם חברה(עדין לא מוגדר). אז תפסיקו להגיד לי לצאת מהבית!!! ואם מישהו רוצה לדעת, עכשיו אני מכינה ת'עבודת קיץ שיש לי במתמ' ופיזיקה, את "הפרויקט" עשיתי כי הייתי חייבת להפסיק לחשוב על העבודה המגעילה הזאת.
פשוט, הנתונים שיש בטבלה אפשר למצוא כמעט בכול כרטיס אישי ומספר איציק לא תמיד מפורסם בכרטיס אישי. אם מישהו רוצה אפשר להוסיף איציק, רק שיפרסמו או שישלחו אליי.