משהו מזה מגניב...

משהו מזה מגניב...

שיעמם לי מאוד אז החלטתי למיין את הפורום בתוכנת אקסל(שדרך אגב עשיתי השנה בגרות במקצוע הזה ויש לי מגן 100). והזוכה הוא: בפורום גאווה צעירה יש: 41 משתתפים שמתוכם 14 חדשים ו27 ישנים/וותיקים; 21 בנות ו-20 בנים. הגיל הממוצע:17 הגיל הממוצע של החדשים:16.875 ושל הישנים/וותיקים:17.23 יש הכי הרבה משתתפים מאזור המרכז. שכבת הגיל השולטת היא:16 ואחריה 17 ומקום שלישי 18. וואי..ממש משעמם לי!

יו, גם אני שם ../images/Emo9.gif

ממש נחמד, אני עשיתי את הבגרות שלי באקסס
, היה ממש כיף, תמיד אמרו לנו שאקסל הרבה יותר שכונה
.

SarcaSeriouS

New member
חומד, את חייבת לצאת יותר מהבית...

למרות שזה עיסוק לא רע לשעות הפנאי העליזות... עכשיו חזרתי ממפגש חוף. ידידה שלי חוגגת יומולדת וכמה מכרים שלה התאספו לחוף אחד. היה נחמד. לא הכרית את כולם, אבל את אלה שהכרתי היה בהחלט שווה להכיר. מכירים? ד"ש ולילה.

DecayCell

New member
|מתכונן לזעזע|

בעוד פחות מעשרה ימים אהיה בן 17 כדת וכדין (בעצם, תשכחו מעניין הדת
), ואז כל הסטיטיסטיקות כבר לא תהיינה תקפות! מוואהאהאהאהאהאהאהאהא!

ketty the sheep

New member
זה בסדר.

עכשיו שמתי לב שזה אפילו לא כתוב בכרטיס האישי שלי, אז זו לגמרי אשמתי.

ranushh

New member
../images/Emo140.gifמאאגניב!..................

בהחלט משעמם לך,אבל חמוד מאוד מצידך!!!

tombi17

New member
אחותי ממש משעמם לך אהה...

סתם מגניב.. אבל תבטיחי לי שתצאי יותר מהבית...

למה אתם חושבים זאת?

למה כול אחד אומר לי לצאת יותר מהבית? אני יוצאת מהבית, יש לי חברים וכנראה גם חברה(עדין לא מוגדר). אז תפסיקו להגיד לי לצאת מהבית!!! ואם מישהו רוצה לדעת, עכשיו אני מכינה ת'עבודת קיץ שיש לי במתמ' ופיזיקה, את "הפרויקט" עשיתי כי הייתי חייבת להפסיק לחשוב על העבודה המגעילה הזאת.

Love U All

New member
וואו, כל הכבוד!

אהבתי... מה שנשאר זה לרשום את מספרי האייסיקיו ליד

אפשר לעשות את זה...

פשוט, הנתונים שיש בטבלה אפשר למצוא כמעט בכול כרטיס אישי ומספר איציק לא תמיד מפורסם בכרטיס אישי. אם מישהו רוצה אפשר להוסיף איציק, רק שיפרסמו או שישלחו אליי.

Love U All

New member
כן, אה..

לעשות רשימת איציקים של כל חברי הפורום. מה אתם אומרים?

למעלה