משהו מוזר...

darklo279

New member
אי אפשר לקלוט שאני בת נכון?

אני חייבת לשנות את הכינוי...

B o B cat

New member
סורי.

תתרגלי גם לזה XD גם חושבים שאני בן, לא נורא.

13daniel13

New member
P:

אני באמת לא יכולה לתאר כמה זה דפוק, אבל בכל מקרה, אתה לא הגורם היחיד לתגובות פה.

13daniel13

New member
אבל אבל אותך לא פגשתי =(

/ אין לי את הטלפון שלך XDD אבל לא נורא, לא אהיה לך לפדופיל ואני מוסיפה אותך, כי את בנאדם מדהים מדהים!!!!!!!

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifאת יותר.../images/Emo23.gif

ולחשוב שבתחילת החופש הגדול התעצבנתי עלייך והייתי בטוחה שאת פקאצה ...
דני

My EmOtIoN

New member
גם אני קיבלתי תרושם הזה../images/Emo3.gif

אבל אח"כ הבנתי שאת לא.... לא יודעת איכשהו חשבתי ככה... אז אני לא עם דעה קדומה כל הזמן כן? אגב דניאל מה עם הרדיו?

13daniel13

New member
Oo אוקי.

אה, שיר חשבה שאני פאקצה בגלל הרדיו XD לא בגלל איך שההודעות שלי נראו [לא?] והרדיו, יחזור. רק אני עכשיו בתקופה דיי לחוצה וכל זה, בחופש הגדול הוא ישודר

My EmOtIoN

New member
אוקיי

ולא חשבתי בגלל ההודעות.. ממש לא... כאילו לפעמים אני מסתכלת על כינוי מסויים ומתחילה לדמיין את הבנאדם.... איך הוא וכאלה... אז עלייך אני זוכרת שחשבתי משהו בסגנון

shirarditi

New member
../images/Emo207.gifשאלה:)

כשאני בונה קניון חדש, איך אני שמה בו מוכרים וקופאים? [בלי קשר לחבילת עסקים, סתם קניון שיהיה בשכונה]. תודה לעונים:)

shmulikshaul

New member
../images/Emo207.gifבקשר לקניון..

אני מת לעשות קניון יש לי את כל התוספות ורציתי לפתוח קניון אבל יש לי כמה שאלות.. 1.למישהו יש את המדריך להכנת קניון שהיה פעם באיזה עיתון בפורום? 2.אם אני עושה נגיד חנויות וכאלה למשל של צעצועים ואני נותן לכמה אנשים לנהל וזה.. אז אני יכול לפתוח עוד עסק באותו מקום? תודה לעונים! [:

B o B cat

New member
עונה

1. אני לא מכירה מדריך כזה. 2.אני לא חושבת שאפשר לפתוח עסק במקום שיש בו עוד חנויות כי אז הוא יצתרך להנל את כולן.

darklo279

New member
אהמממממ

אולי פשוט תגידו לי על איזה כונן להתקין את הסימס ועל איזה את ההרחבות

למעלה