משהו מוזר...

darklo279

New member
משהו מוזר...

כנסכנסתי לסימס אז השכונה הראשונה לא הייתה,חשבתי שזאת בעיה במשחק ונכנסתי שוב,ראיתי שזה לא עובד אז התקנתי מחדש.הכל טוב ויפה,ועשיו נכנסתי ואין בכלל שכונות!!!!!יש רק את ההוספת שכונה חדשה...אולי כי לא התקנתי טוב,מישהו יכול לעזור?

B o B cat

New member
-_-"

זה אחד המוזרים, בחיים לא שמעתי על זה. חוץ מזה אתה צריך להבין שלפעמים לא כולם בפורום [בעיקר בשבת] ואלה שבפורום אולי לא יודעים, לא צריך ישר להתעצבן. תנסה להתקשר להד הארצי אולי הם יכלו לעזור איכשהו.

Miss T B

New member
אל תתיחסי אליה(אל דנאיל הזו)...

אולי בגלל זה הפורום נהיה פחות ופחות נחמד...

Rainbow Cookie

New member
בגלל דניאל?חעחע.../images/Emo33.gif../images/Emo110.gif

אף אחד לא חייב לו כלום, וכשהוא בא עם גישה כזאת של "תודה באמת שמישהו עוזר" לא ממש רוצים לעזור לו. "דניאל הזו", מה קרה? יש לך משהו נגדה? היא עשתה לך משהו?:/

13daniel13

New member
מצטערת שבגלל השלוש וחצי שנים שאני פה

הפורום נהרס. באמת סליחה =\

THE ILLEGAL ONE

New member
נו באמת! דניאל הרסת את הפורום תתביישי!

13daniel13

New member
אבל אבל..

זה לא הוגן!! אני.. אני.. הולכת לחתוך ורידים!!! *חוזרת* זה היה "down the road" או "across the street"?

בגלל דניאל?../images/Emo60.gif

אוח, People here are WAAAAY too stupid for me. הפורום נהיה פחות ופחות נחמד דווקא בגלל אנשים כמו זה ששאל את השאלה, שחושבים שהפורום חייב להם משהו. לא בגלל האנשים שלא יודעים לענות.

מיכי7

New member
את צודקת../images/Emo45.gif

לא שאני וותיקה פה אבל אני שמה לב לזה שאנשים חושבים שכל אחד פה חייב להם משהו, והרוב לא מבינים שמי שלא עונה להם לשאלות זה כי הוא לא יודע ולא כי לא רוצים לעזור להם..

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifשקט!

אף אחד לא אומר שום דבר רע על דני
לדני. מה זאת החוצפה הזו, היא פה מלפני שידעת מה זה סימס!

simsimit

New member
הפורום דפוק וזה ממש לא בגלל דניאל../images/Emo6.gif

זה מצחיק רק לראות שבאמת חושבים כזה דבר..>< יש פה אנשים [ואלה ממש אבל ממש לא הוותיקים, טוב שנשארו פה כמה באמת
] שהרסו את הפורום, הרסו! [האמ האמ, כמה חדשים, האמ האמ, גם איזה מנהל..כחח כחח]. הפורום מדורדר עד בעצם, מה באמת אתם עדיין עושים פה
והכוונה לוותיקים, הפורום מגעיל כל-כך עד שלא נראה לי שיש סיכוי שהוא יחזור לקדמותו.

Red Ninja

New member
וגם כמה גולשים שחושבים שהם לא מאלה שהורסים

אבל הם כן, כחח כחח.

13daniel13

New member
אני משועממת, בין כה וכה אני לא אעזוב,

אני מכירה מפה את האנשים הכי מדהימים בעולם [היל, קורקי, אדיר הנטשן, מיכ' גם.. נעים *הכריחו אותי לומר את זה*]. בקיצור, זה כמו הבית שלי^^ גם בתקופות שהפורום יורד וגם שהוא עולה^^

darklo279

New member
XDDDD

אני לא מבינה? מה עשיתם?? רק הגבתי בציניות (אם אתם יודעים מה זה בכלל...<---הנה רואים גם זה ציניות!) ובמקום זה אתם פותחים דיונים על מי הורס את הפורום אני לא חושבת שמגיע לי יחס מיוחד,ואתם בכלל הבאתם את זה למקומות אחרים,אמרתי שאני חושבת שמשהו מגיע לי?לא!אז מה אתם עושים פיל מזבוב?

למעלה