משהו מוזר..

rinat l

New member
משהו מוזר..

עשיתי כבר טסט אחד.. ושילמתי 300 שקל אמור להיות לי עוד טסט בקרוב, והמורה אמר שהוא צריך להביא לי איזו שהיא אגרה.. מה זאת האגרה הזאת? מישהו מכיר..? כי כששאלתי אותו בטלפון הוא אמר אחרכך.. כאילו שהוא לא יכול כרגע לדבר מול אחרים או דומה.. תודה!

תות15

New member
עוד 115 ש"ח

איזה כיפ

rinat l

New member
זהו..

שאת הדבר הזה כבר שילמתי. אחרי שעשיתי תאוריה

moshe alfasi

New member
בגלל זה בטסט הראשון לא שילמת...

אבל עכשיו שאתה ניגש לטסט השני, אתה צריך לשלם עליו, לא רק למורה, והאגרה היא מה שאתה משלם עליו. אל תדאג, הוא לא גונב אותך

rinat l

New member
אני בת :)

רגע רגע.. עכשיו אני משלמת ש-ו-ב 115 (כי כבר שילמתי את האיגרה הזאת לבית ספר) ועוד 300 שקל? זה מטורף!

rinat l

New member
מישהו..

פליז.. זה ממש חשוב כי לדעתי כבר שילמתי את האגרה הזאת, ביום שעברתי תאוריה. (שילמתי גם תאוריה - לפני שעשיתי תאוריה, ואת האגרה הזאת אחרי שעברתי את התאוריה).

gold ayelet

New member
תגובה כנסי..

את צריכה לשלם על התאורטיה פעם אחת 115 לדואר שם.. אח"כ 115 טסט פנימי.. טסט חיצוני ראשון הוא בלי אגרה.. טסט שני 300 ש"ח למורה + 115 אגרה.... זהו! אם שילמת יותר עבדו עלייך

rinat l

New member
כן..

שילמתי עוד 113 אגרה דמי טיפול לבית ספר.. ההסבר של זה היה.. המזכירה מזמינה טסטים עושה את כל הפרוצדורה של השיעורים "מטפלת" בך כל הטיפולי פרט האלו.. ודומה

flutter girl

New member
משלמים את האגרה לפני כל טסט

לטסט הראשון האגרה כביכול משולמת- כי שילמת אותה כשעשית תיאוריה. החל מהטסט השני את משלמת אותה כל פעם מחדש. אף אחד לא עבד עלייך.

הוא לוקח את הכסף

ל'שכירות' על האוטו כי כל עוד אתה עליו- הוא לא יכול לעשות שיעור

יאפ

וזה תלוי במורה... מן הסתם אם הם לא מכינים מישהו לתאוריה ואין להם סידורים לעשות אז הם סוטלים להם..

R e A

New member
אני חיכיתי פעם אחת עם המורה שלי

בזמן טסט של תלמידה שלו. סתם ישבנו במשרד הרישוי 20 דקות וקראנו עיתון...

PinkyRaSta

New member
אז זה אמור להיות 70-90 שקל ../images/Emo210.gif

ואפילו 35-45 שקל כי זה בעצם חצי שיעור.
אבל יאללה. ככה זה היום.

wil

New member
זה מאוד מכעיס הדבר הזה

בתקופתי היה איזשהו הסדר בין בתי הספר לנהיגה שבמסגרתו התשלום על "השכרת" האוטו לטסט היה כמחיר שיעור רגיל - כלומר המורה היה כביכול מרוויח פעמיים כי יש 2 תלמידים בטסט - אבל זה עוד סביר. המחירים שנגבים היום (300 שקל כפול 2 נבחנים, וזה עוד בלי עבודה אישית של המורה, רק זמן+סיכון לרכב!) לדעתי מופרזים מאוד, והדרך היחידה להתמודד עם זה היא להתמקח על המחיר הנ"ל עוד בשיעור-שניים הראשונים, כשלעבור מורה זו אופציה רלוונטית ולא איום סרק חסר שיניים (אחרי 30 שיעורים אתה כבר לקוח שבוי)

למעלה