משהו מוזר

משהו מוזר

מישהו סיפר לי בסופ"ש האחרון שsatyr מsatyricon נעצר על כל מני דברים נוראיים שהוא עולל, וזה סופה של הלהקה. חיפשתי באינטרנט הוכחה למה ששמעתי, ולא הצלחתי למצוא, לכן אני מניח שזה לא נכון. בכל אופן, למען הסר חשש, מישהו שמע משהו?

Satyricon

New member
זה לא סטיר

זה הגיטריסטים שמנגנים איתם וגם כן... הם לא עשו כלום

Satyricon

New member
אני יודע הכל

סתם .. כתוב.. הם גם לא חלק מסטיריקון.. הם לא יוצרים את המוזיקה.. לא מקליטים. לא כלום.. רק מופיעים

ציוניד

New member
אני נוטה להאמין שהשאלה היא

איך אתה יודע שהם לא עשו כלום? בסה"כ אני כן חושב שהם עשו משהו, אבל גם הנערה לא תמימה כל כך כמו שחושבים...

Satyricon

New member
מממ

תקשיב.. להקה מפורסמת וזה... מעריצה שיכורה רדפה אחריהם.. הם בטח היו גם כן על סמים או משו.. ופשוט זרמו.. ככה אני רואה את זה

ben z

New member
הקטע הוא שאני

גם קטין ואני לא בלאקאר מסריח שכל מדינה שונאת את זה שאני מופיע בה ומדרדר ילדים קטנים ותמימים...וגם הכנסיה שונאת והרבה חרא.

סתם, שתדע

אם הנערה היתה מסממת אותם, זה באמת לא היה נחשב כאונס. אם הם לקחו סמים בעצמם, וזיינו אותה בניגוד לרצונה (וזה כנראה מה שקרה), זה לחלוטין אונס, כי הם לקחו את הסמים בידיעה מלאה, ולכן אחראים למעשיהם באותו זמן. בכל מקרה, להאשים את הקורבן זה מאוד, מאוד מטומטם, ומאוד מתאים לחברות פרימיטיביות, שמאשימות נאנסות כי "הן הביאו את זה על עצמן", שזאת, ללא ספק, הטענה הכי מטומטמת ששמעתי בהקשר הזה אי פעם.

Satyricon

New member
זה לא מה שאמרתי

אם היית קורא במטאליסט היית רואה שהיא רדפה אחרי האוטובוס שלהם וניסתה לזיין את ג'ואי המתופף של סליפנוט והוא לא רצה .. אז היא הלכה על סטיריקון

haranISmafisto

New member
בדיוק הנקודה שלי...

אביבית שלנו בטח שלחה להם אי מייל ושאלה מה הסיפור.. עכשיו מה היא חשבה שהם יגידו לה "כן אנסנו אותה בכל חור אפשרי!!!" או שהם יגידו לה "היא רדפה אחרינו ואז שכבנו איתה וזה היה בהסכמה"

HelloweeN

New member
חחחחחח LOL! נו מה, אתה לא יודע?

היא הרי מקורבת (תרתי משמע) לכל להקה (שוב תרתי משמע) קשוחה (יענו בלאק מטאל ושאר חרא), והיא בקשר הדוק (שוב, נ"ל) עם כל אחד מהאנשים הכי חשובים ב"סצינה" העולמית! תתבייש לך ילד!

Seraphim

New member
ואיך בכל שואלים דבר כזה?

אביבית: "שמעתי סיפור שאנסתם מישהי, זה נכון?" סטי: "אנחנו? לאאאאאאא, היא היתה מתה לזיין, באה, התפשתה והתחילה לרקוד את ריקוד 7 הצעיפים מול ג'ואי, סתומה היא לא ידעה שכל סליפנוט גייז, בסוף נשברנו ועשינו אהבה" אביבית: "הגיוני... ראסמי הגיוני..." סטי: "בכייף בובה, השבוע חמין אצלי לא שכחת?"

למעלה