משהו מוזר....

itay is back

New member
משהו מוזר....

אמינם מוציא דיסק בדיוק ביום של ג'ניפר וכבר אנחנו זכינו לשמוע את הסינגל הראשון והוא מצלם קליפ, למה אין שומדבר מג'ניפר
מתי אנחנו נקבל קצת פרטים

Lopezit

New member
רק אמינם?!

אצל כולם כבר אפשר לשמוע את הסינגל הראשון אצל ג'ניפר אפילו לא פירסמו את שם השיר

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifבסוף...

כל הקטע עם האלבום והכל יהיה סתם שטויותך ובכלל לא יהיה אלבום או שיהיה אלבום והוא יידחה...

itay is back

New member
יהיה....

כי אמרו באתר הרשמי או שבאמת ג'ן בהריון וזה נדחה... גם מראיה מוציאה ולא שמענו עדיין את השיר אבל לפחות יודעים את שם השיר, ולא יודעים גם את השיר של לורן היל ושל שאקירה... ושל עוד... נראה מה יהיה....

Lopezit

New member
אבל יודעים אצלהם את שם השיר

אצל ג'ניפר לא יודעים כלום אני אפילו לא יודעת אם הרשימה של השירים באלבום היא 100% אמיתית

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif לאלאא.. האלבום ייצא!

אל תפתחי פה לשטן
(הוא לא רופא שיניים
חחחח סתםם) אמממ.. האלבום ייצא! לפי מה שהבנתי אין סיבה שהוא יידחה או משהו...

נכון זה ממש מוזררררר

מפחיד אותי שבסוף האלבום הזה ידחה, אני כבר סופר את הימים לאחור!!!!! אם באתר הרשמי מדברים על האלבום, ובכל הרשימות של שיחרור הסינגלים יש את השיר של ג'ניפר מהאלבום החדש, זה אומר שזה בטוח. מה שהגיוני שיקרה זה שידחו אותו, וזה יהיה נוראאאאא

NoWords

New member
ליאת: אבל ג'ניפר אמרה בעצמה

שהאלבום יצא בסוף השנה - היא אמרה את זה בVMA!!!

Lopezit

New member
בvma!! על השטיח האדום!!

השידור הישיר שהיה!! איזה מצחיקים אתם

מיסיס לופזית

נראה לי את טועהההה ראיתי את הראיון איזה 5 פעמים והיא לא אמרה שהאלבום החדש יוצא בסוף השנה! הוא רק שאל אותה מה איתה ולמה לא שומעים ממנה והיא אמרה- ILL BE BACK וזהו!

Lopezit

New member
מה אתה חרש?!

היא אומרת "יש לי אלבום שיוצא בסוף השנה ואז היא אומרת SO ILL BE BACK ILL BE BACK

ראיתי את זה שוב עכשיו

היא אומרת משהו כמו "יותר מאוחר השנה" אבל את המילים שלפני זה לא הבנתי! חזרתי על זה 5 פעמים ולא הצלחתי להבין מה היא אומרת, אבל אני כמעט בטוח שהיא לא אומרת שם אלבום! אולי היא התכוונה למשהו אחר?????

Lopezit

New member
מי אמר שהיא אומרת שם?!

היא אומרת יש לי אלבום שיוצא יותר מאוחר השנה (נובמבר זה החודש הלפני אחרון!!) וזה סוף השנה.....

Lopezit

New member
הנה ציטוט:

"i have a record coming out little later this year so ill be back ill be back! ואז הוא שואל אם זה בתקופת החגים והיא אומרת בערך אולי ובלה בלה

למעלה