משהו מוזר קורה

I C E M A N 7

New member
איזה מזל

שנשים יודעות כל כך הרבה על גברים

אבל בואי בכל זאת תנסי לאתגר את ההיגיון שלך:
כרגע שלושת הפוסטים העליונים הם של נשים שתפסו את בעליהן.
כמה מאותן נשים הולכות לרוץ לרבנות לדעתך?

מותק

הנשים האלה לא נשואות ל2 % הגברים שרועדות להם הביצים.

אחרת הן לא היו כאן, אלא ברבנות.
וזו כל האמת

I C E M A N 7

New member
מותק

הגבר הנשוי הממוצע מאמין ש-80% הוא לא ייתפס.
וגם אם כן, הוא מאמין שב-80% הוא יצליח לצאת מזה.
נניח שגבר מה-20% מכפיל את הסיכון בשל אשכיו המאותגרים,
עדיין הסיכוי לזיון סוחף לוקח בגדול.
וזאת עוד תחת הנחה המטופשת שכשהזין עומד בכלל זוכרים את לוח הכפל.

לא מתגרשים כל כך מהר.
יש טיפול זוגי בדרך, ואת ה"לכל בגידה יש שני אחראים" וכו'.
יהיה בסדר
גו! גו! גו!

שבה ומבהירה

גבר שיודע עם מי הוא התחתן וסמוך ובטוח שגליוטינה חתוך תחתוך - שם קסדה ומדביק את הזין לירך.
לא כולן בוכיות בחרדת נטישה. יש שם אשכרה נשים שלא משחקות בפיפי קאקי.

I C E M A N 7

New member
שתי אפשרויות:

או שעוד לא מצאת זיון,
או שמצאת יותר מדי.

מקווה שזה הראשון, אחרת הפאזה הזאת שלך תימשך עוד הרבה זמן

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש יותר משתיים

לטוב ולרע עברתי בחיים הרבה מצבים מסוגים שונים ומשונים, יותר מהאפשרויות שאתה באדיבותך מוכן לפתוח לי.

Aski7

New member
לייצור קשר איתה? לאיים?

מה זה כיתה יא?

הבעיה זה לא היא! זה הוא!!
ואם הוא לא יבגוד כי היא לא תנסה כלום לא בדיוק מספיק.
הוא צריך להיות נאמן בלי קשר לפיתוי יש או אין!

ולהתעסק בלהתקשר ל״כלבה״ זה להוריד מכבודך, להשפיל את עצמך, לשדר פרנואידיות ופאניקה, לפגוע ביחסי עבודה של בעלך (במידה ואין שם כלום..) ולצאת האישה הקטנה והשתלטנית.
בנתיים הניחי לזה..אם הוא בוגד הוא לא יפסיק עכשיו עוד יהיה לך זמן ״לתפוס״ אותו.
עד אז תשכחי ואל תתני למחשבות להזין את חוסר האמון.
תני לו קצת אולי מרווח.
בלי לחפש. זה יצוף בסוף אם יש.

נכון מאוד. רק שבמצבים האלו כל הרוע יוצא

ואני רק לרוב נחמדה... לא יכולה לסבול את המחשבה הזו!!
אבל אין ספק שזו עיצה נבונה מאוד

Aski7

New member
וכאן מתחילה הבעיה

במחשבה הזו. ובגלל המחשבה הזו (כי את לא יכולה להתמודד איתה או לשחרר אותה לדרכה כפי שבא).. את מענישה את בעלך ואולי אפילו דוחקת אותו ממך. (שלא לדבר על איך את מענישה את עצמך!)
מה שכואב לך זה ה״משחק״- שאת משחקת עם עצמך: ״מה אם..״, כואב הדמיון שמדמיין את עוצמת כאב הגילוי של הבגידה.. ככה שאת חיה את המחשבות והפחדים ומגיבה בהתאם אליהם ולא למציאות שלפעמים הרבה יותר פשוטה.
אני באמת מאמינה לך שמאוד קשה לא לחשוב על זה מאוד קשה לתת לה ללכת..אבל תתחילי לעבוד על זה.. חבל לבזבז את האנרגיה השמחה ועוד כל כך הרבה דברים מסביב ע״י שקיעה בזה שרק תעצים את חוסר הביטחון העצמי ובו ותקח ממך שלווה.
אין לזה סוף! את חייבת לשים אותו.
בהצלחה

לא מוזר ולא נעליים

יש לבעלך בועת אוויר שמטעינה אותו ושאת מחפשת לפוצץ. לפי המתואר הוא לא שוכב איתה, המקסימום זה פלירטוטים להעלאת המורל. מכאן את יכולה רק להרוס את מה שלכאורה בניתם בשנה האחרונה.

לרדת

מהעץ הפרנואידי, להבהיר את הגבולות שלך, לנשום עמוק, ו... להניח לו.
במילא את זו שקוצרת את כל הפירות של התחביב
הרי היית שם בעצמך, ואת לבטח מבינה שהקביים האלה הם שמאפשרים לכם את פריחת הזוגיות המאובקת?
וגם, וגם אם אחרי למעלה מעשרים שנה, קרה והוא נסחף וזיין - האם השמיים נפלו? נראה לך שיעזוב כל מה שבנה בעמל כה רב לפתע פתאום עבור פנטזיה?
מציעה במקום להיכנס לסרטים - לשמוח שיש לך גבר עם ליבידו בריא ומתפקד בבית, לעצור לחשוב איך את שבה לפלרטט איתו ולראות בו מישהו מושך <כי זה מה שחסר לו כרגע>, או אולי לבצע מקצה שיפורים בחוזה הזוגי הישן והלא רלוונטי <אם שניכם פוזלים החוצה, אבל נורא חרדים מההשלכות>

מריוס זכריה

Member
מנהל
אכן מוזר

כי יש כאן סימנים די מובהקים לבגידה, ומאידך, יש כאן רמת אמון גבוהה. בקיצור, אם אני זוכר קצת ארמית, זה "תרתי דסתרי". בקיצור, משהו שיש בו סתירה פנימית.

מאחר וכן יש לכם תקשורת טובה, אני חושב שאת צריכה לפתוח את כל הקלפים, כמו שפתחת כאן בפורום. אולי גם לתת לו לקרוא.

אני יודע שעשית זאת כבר, וזה לא עבד. אבל הפעם תעשי את זה יותר רגוע, יותר ברור, ועם כל כובד המשקל שלך (המנטלי...), ואני בטוח שיש לך מספיק כובד.

או שהוא פותח את כל הקלפים, ואז את לא צריכה להציע איך הוא יסביר - הוא צריך מיוזמתו למצוא דרך לשכנע אותך. או שתרגישי שהוא משחק בהסתרות, ואז יש בעיה.

זה לא אומר שהבעיה היא בהכרח רומן. היא יכולה בהחלט להיות פלירטוטים שטיפה עברו את הגבול, ושהוא נתן להם לעבור את הגבול כי זה גם היה נעים ומחמיא וגם כי היא בכל זאת לקוחה.

זה, אגב, הניחוש שלי. ומאחר ולא היו בעיות אמון בעבר, לא הייתי מסווג מעשה כזה כחמור במיוחד - בתנאי שהוא יפתח את הקלפים.

אני אגב לא מאמין בטריקים ולא בתאוריות קונספירציה. keep it simple

תודה מריוס, חיכיתי לתגובתך... הבעיה

שאין סיכוי שיפתח את הקלפים. אין סיכוי.
גם אם הייתי רואה אותו עם מישהי במו עיניי, היה מעיז לומר לי שאני טועה והיה מכחיש.
הוא כזה. לא לוקח אחריות בדברים משמעותיים ותמיד השאר אשמים.
הוא לעולם לא יודה.

גבר אמיתי לעולם לא יודה. בכלום. והעובדה הפשוטה הזאת מוציאה את העוקץ מכל האשמה שאת יכולה להטיח בו - לא קרה שום דבר, לא מודה, אין על מה לדבר, נקסט.

אז את תמשיכי להתחבט בענין הזה אבל בהיעדר פרטנר, אין בכך הרבה טעם - בסוף את תתעייפי מטחינת המים הזאת בינך לבין עצמך והעניינים יחזרו לשגרה.

מאחל לך שזה יקרה מהר - חבל על האנרגיות שלך
.

למעלה