משהו מוזר קורה

משהו מוזר קורה

בוקר טוב חברי הפורום
בדרך כלל אני צופה מהצד ומאוד מתרשמת מהעצות והאבחנות שלכם.
החלטתי להתייעץ איתכם במשהו שמטריד אותי ולשמוע את דעתכם.
בעלי ואני נשואים מעל 20 שנה, נישואים טובים לרוב. יש כמובן עליות וירידות כצפוי בכל מערכת יחסים ארוכה.
לבעלי לקוחה שהחלה לעבוד איתו בקיץ שעבר. באחת מפגישותיהם בשנה שעברה סיפרה לו שהיא מתגרשת ואפילו רמזה לו שהיתה מעונינת לפתח את הקשר ביניהם מעבר ליחסי עבודה. העבודה באופיה היא סביב קייטנות ובשנה שעברה הוא הצטרף עם ילדנו לאחת היציאות לבריכה. בבריכה היא ישבה צמוד אליו, בבגד ים כמובן, והוא לטענתו זז הצידה.
בסוף הקיץ שעבר היה בינינו משבר כלשהו. הוא חשד שיש לי קשר עם מישהו מהעבודה ואז נתן את הדוגמא שלה ל"איך אפשר להגיד לא לחיזורים". כך בעצם ידעתי את התרחשות הדברים.
עדיין במהלך המשבר ניסה ליצור איתה קשר ולתת אופציה לקשר איתה אך היא לא היתה בארץ ולא הגיבה ל-SMSים שלו.
לימים הצלחנו להתגבר על הקשיים שהיו בינינו, יישרנו את ההדורים והבטחנו שאנחנו חוזרים למערכת היחסים הטובה והישנה שהיתה בינינו 20 שנה, בלי חשדות, בלי הסתרות, הכל גלוי והכל אמיתי.
שוב הגיע קיץ ושוב קשרי העבודה עם אותה לקוחה חודשו. הוא סיפר לי שחזרה לעבוד מולו אך כל הקשר מתנהל בפקסים ומול איש קשר אחר. אתמול קרה משהו מוזר. יצאנו בלילה לאיזשהו סידור בנוגע לעבודה שלו והוא ירד מהרכב והשאיר את הפלאפון שלו באוטו. מודה שחיטטתי. ראיתי שנשלחו הודעות שנמחקו (נשאר תיעוד ללא תוכן) עם שם של מישהי אחרת. משהו כמו
7-8 הודעות. כשחזר לרכב שאלתי אותו מי זו והוא מיד הודה ואמר שזו הלקוחה ההיא.
כמובן שכעסתי אך הוא טען ששמר את שמה בשם בדוי כי לא רצה לפגוע בי ושכל ההודעות שנשלחו באותו היום הם בענייני עבודה בלבד ושמחק אותן כי לא רצה שאפגע. לא האמנתי שאמרתי שאם באמת היו רק של עבודה לא היה טורח למחוק אך הוא חזר וטען שזו הסיבה היחידה ושאין ביניהם שום דבר. אמרתי לו שסיכמנו שהכל גלוי, ללא הסתרות, ללא שקרים והוא שוב טען שלא רצה שאפגע ושזו הסיבה היחידה.
מעבר לכך אני חייבת לציין שמאז שהתגברנו על המשבר הוא בעל טוב ומתחשב. אוהב. מפרגן. לכן כל כך הופתעתי ועוד יותר הופתעתי שמחק את ההודעות.
מה דעתכם?

carlwyte

New member
דעתי

לפי דעתי הוא משקר לך. השאלה היא כמה עמוק הקשר והאים את בכלל רוצה לדעת את כל המת?

carlwyte

New member
האמת

האמת היא שהוא הסתיר ממך קשר עים אישה אחרת. השאלה היא למה? יש עוד סימנים לרומן? הוא צמוד לפלאפון? שינויים בהתנהגות? נעלם מהבית?

לא, לא, לא ולא. אף אחד מהסימנים.

להיפך! חוזר מוקדם יותר מהעבודה, לוקח אותי איתו בערב לכל הסידורים שיש לו. לא צמוד לפלאפון בכלל.
בגלל זה ההפתעה הגדולה שלי.

chenby

New member
האם אתה בעלה שאתה כל כך יודע את האמת?

אתה צופה וירטואלי שיש לו פרשנות. חשוב לזכור את זה.
ולנחמדה לרוב, היחידי שיוכל לענות לך על זה זה בעלך.
תשבו לשיחה אבל שיחה שבה אתם מקשיבים באמת אחד לשנייה ומדברים באמת אחד עם השנייה - בלי האשמות, בלי להסתכל על הפגיעה שלי עוד לפני שהשיחה התחילה, אלא באמת לראות איפה אפשר לתקן - אם צריך.

את רוצה

לדעת את האמת אבל הוא כנראה לא רוצה שתדעי את האמת ועוד יותר כנראה, יש לו סיבות משלו.
אולי זה קשור לזה שרק לרוב את נחמדה, אבל לא כל הזמן.

ונגיד ותדעי שהוא בקשר איתה ואף למעלה מזה (או מתחת). מה בדיוק את מתכוננת לעשות עם זה? להוציא עליו את כל התסכולים שלך ולחרבש לו את החיים? כי אם כן, אז די ברור למה הוא לא רוצה שתדעי את האמת.

אולי השיעור היכ טוב שאת יכולה ללמוד מזה, זה לא לחטט לעולם בטלפון שאיננו שלך.

לדעתי..

גם לדעתי הוא משקר.. אל תתני לכלבה הזו להרוס את הקשר ביינכם (במידה ואת אוהבת את בעלך).
גבר זה גבר שה... עומד השכל בתחת.
אני חושבת שהיא מנסה לפתות אותו המנוולת. תצרי איתה קשר ותאיימי עליה שתראה שאת יודעת מכל הסיפור.
ובמקביל תעבדי על מערכת היחסים ביינכם צאו המון לבד , שיחות ביינכם, גילויי אהבה וכו..
מאחלת לך בהצלחה!

יש לי את הטלפון שלה. אפילו איימתי שהיום

על הבוקר היא תקבל שיחת טלפון ממני.
אתמול בלילה טען שלא אכפת לו ושאתקשר לאן שאני רוצה.
הבוקר, שנייה לפני שיצאתי מהבית ביקש שלא אתקשר לאף אחד ולא אעשה עניינים.
אמרתי לו שאין סיכוי ושכבר בנסיעה אני מתכוונת להתקשר אליה. (לא עשיתי זאת כמובן).
הוא אמר שלא אוהב את האיומים האלה. בשלב הזה יצאתי מהבית...

carlwyte

New member
הוא צודק

לא לאיים. את יכולה לבקש (בצורה עדינה) שהוא ינתק כל קשר איתה

תתקשרי..

אני " נרדמתי בשמירה" , חשדתי ומצאתי גם הודעות מחוקות , כל הזמן אמרתי בטח שלא ובעלי לא יעשה את זה, אני נראית טוב וצעירה בת 30 עם השכלה ועבודה מסודרת , המון גברים מתחילים איתי והייתי די בטוחה שהוא לא יבגוד ובסוף גיליתי שבעלי נהל רומן מתחת לאפי 8 חודשים עם אשה אחרת.
משך התקופה גם נכנסתי להיריון.... עברתי סיוט .... אותה בחורה שמוכרת כמפרקת בתים סדרתית, עוד בשיא החוצפה הגיע לביתי לספר לי הכל מטרה להרוס ושאני אעזוב אותו. בעלי מעולם לא אהב אותה כך הוא טוען . האמת שהזוגיות ביננו היתה נורא שגרתית הוא טען שלא התייחסתי אליו והוא חיפש סוג של בריחה וכשרצה לעזוב את אותו הרומן שניהל היא לא נתנה לו, היא די אובססיבית , היתה מתקשרת 30 פעם ביום ומאיימת שתספר לי הכל מה שבסוף קרה.
אני בדיעבד הייתי מתקשרת אליה.. אל תתני לנבלה כזו להרוס לך בית, בנוסף גם עם בעלך את צריכה לעבוד ולדוק אם הוא עדיין אוהב אותך אוח נמשך אלייך. כי אם הוא מחפש קשר חר אפילו לסקס או סתם סטוץ אז תבוא בחורה אחרת ...

הוא כל כך לא כזה. אני נוטה להאמין שלא היה שם

כלום. ובכל זאת משהו מנקר בי מאתמול. לא מרפה...

גם אני חשבתי ..

גם אני חשבתי שבעלי לא מסוגל לזה, את לא מבינה כמה זמן אני מכירה אותו עוד לפני שהתחתנו, הוא בן אדם זהב , חביב על כולם מפנק אותי ואת הילדים, ועובדה הוא בגד!

carlwyte

New member
יש לי סוד

בתור גבר אני יכול להגיד לכן אישה שניראת חצי נורמלית יכולה להשכיב כל גבר שהיא רוצה. ככה זה גברים.

מריוס זכריה

Member
מנהל
רק חצי אמת

אישה שנראית בסדר ומחליטה להשכיב גבר תצליח לחשוף את הסדקים שאצלו.

אם יש אצלו סדקים, היא תצליח לחדור לשם (בהנחה של יכולות, זמן ונסיבות מתאימות, כמובן).

אם אין שם סדקים, והוא שמח בקשר הזוגי שלו, לא רק שהיא לא תצליח, אלא שהוא ירחיק אותה ו/או ישים לה גבולות(בכפוף לתנאים: לקוחה, מעבידה, עובדת וכולי).

זה המבחן האמיתי לחוזק של קשר זוגי. ויש הרבה קשרים חזקים.

carlwyte

New member
תיקון

אים הם חושבים שזה לא יתגלה ויפגה בבת זוג שלהם, אני חושב ש98% מהגברים מסוגלים לבגוד אם אישה אחרת מתאמצת להשכיב אותם

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא חושב

יש הרבה גברים שאולי היו מוכנים לסקס מזדמן, אם מישהי ממש מתחננת, וגם אם לא, אבל הם מבינים שזה יכניס אותם למצב של שקר, הסתרה ואובדן של תום מסוים, ועל כן הם נמנעים גם מול פרובוקציה.

לא מתחייב איזה אחוז באוכלוסיה זה, אבל בטוח שיותר מ-2%.

80 אחוז מהם גדיים

ועשרים הנותרים הם אלה שיודעים בוודאות שמה שהם הולכים לאבד <בית, חסכונות, ילדים על בסיסי יומי, לפעמים מעמד> הרבה יותר שווה מזיון סוחף, תשוקתי ומטריף ככל שיהיה.

למעלה