משהו מוזר קורה

מריוס זכריה

Member
מנהל
חבל שכך

התרשמתי שיש לכם קשר טוב דווקא.
אולי זה בא מזה שיש לך נטיה מופרזת להאשים, או להיות צודקת בכל דבר?
אם כן, אני מציע שתודי בזה בפניו ותציעי פתיחת דף חדש.

מצד שני, אין מה לעשות, ובאמת יכול להיות שיש דברין בגו. במצב כזה קצת מורכב לתת עצה פשוטה. במצב כזה כדאי לך להתעמק ולהבין יותר טוב את הדינמיקה ביניכם. אכן מצב לא פשוט.

גארוטה

New member
יש כאן שרשרת

אירועים מאד לא ברורה.

אחרי שישרתם את ההדורים החלטתם "בלי חשדות, בלי הסתרות הכל גלוי הכל אמיתי"

ובכ"ז

הוא מספר על קשר של פקסים בלבד - הסתרה
את מחטטת בפון - חושדת
הוא לא יודע בבטחון שתחטטי ובכ"ז מוחק הודעות אליה וממנה בטענה שרצה לשמור עליך שלא תפגעי

את רוצה לדעת את האמת ובאותו משפט מודיעה שאין סיכוי שהוא יודה אי פעם.

מסקנה, לא באמת יישרתם את ההדורים, האמון נפגע ולכן תמיד מה שינהל אתכם זה חוסר האמון, חשדות והסתרות.

כנראה שלא באמת מספיק "להבטיח אחד לשניה שאתם חוזרים למערכת היחסים הישנה והטובה" צריך לעשות קצת יותר מזה.

I C E M A N 7

New member
אכן צריך לעשות יותר מזה

לא ייתכן שגבר יניח לעצמו להיות נחות טכנולוגית ביחס לאשתו.
גם אני לא ידעתי שיש תיעוד להודעות מחוקות, אבל אני לא נשוי.

לדעתי אף פעם אין אמון מלא, תמיד יש חשדות

קטנים או גדולים. כתבו את זה כאן, ביותר מתגובה אחת.
אני תמיד בודקת את הנייד שלו. לאו דווקא מקטע של ריגול אלא סתם סקרנות.
מסכימה שזה לא בסדר אבל זה המצב.

אין חשדות

כשהדברים ברורים וגלויים ואז לא צריך להתעסק בחשדות. איזה חיים מחורבנים אלה, חיים של חשדות וחיטוטים בטלפון ובתחתונים אחד של השני. בשביל זה חיים ביחד?

אבל הדייסה שבישלת ואת ממשיכה לערבב כנראה תמשיך להיות מה שהיא, בטח כשבלילה את מאיימת, בבוקר מאיימת ובצהריים לא עושה עם זה דבר. אולי הוא ילמד להסתיר יותר טוב.

אה, לא ריגול, סתם סקרנות תמימה, מה?

גארוטה

New member
ואת זה קבעת

על סמך מה? מחקר? סקר טלפוני?

אף פעם אין אמון מלא, תמיד יש חשדות - כמה עצוב לחיות ככה את החיים
ולשקר לעצמך שזה מסקרנות.

מה שקורה ביניכם ילך ויגדל כמו כדור שלג וישתלט לכם על החיים. את תאיימי ולא תעשי כלום,
הוא ילמד להסתיר קצת יותר טוב וכתמורה לחשדותייך הוא יתחיל לחפש אותך בקטנות, כדי "להחזיר"
לך. המלצה שלי, תעצרי את זה עכשיו.

1Shir

New member
לא מפריע לו שהנייד שלו כל הזמן לרשותך?

הוא גם עושה את זה עם הנייד שלך?
לא מפריע לך?
זה חלק מהקטע של השקיפות ביניכם?

אם את עושה את זה ללא אישורו - הוא לא כעס עליך?
+ למה את מספרת לעצמך סיפורים על קשר גלוי כאשר את מחטטת לבעלך מאחורי גבו? רק במידה וזה כך - הקשר שלכם הוא הכל מלבד גלוי ונראה ששניכם מאוד נהנים מהמשחק. אבל זה באמת משחק שמתישהו פג תוקף ונראה לי שזהו הזמן. תסכמו על סיומם של משחקי המחבואים והתופסת (למרות שנשמע שאתם קצת מכורים) ותמצאו משחקים כיפיים וחיוביים יותר, רצוי גם סקסיים יותר.
לדעתי חסרים פרטים חשובים בסיפור שלך.

את ממעיטה בערך הקנאה לאיכות היחסים

את מתארת קנאה בריאה שלדעתי רק מחזקת את היחסים ביניכם, ומונעת את האפשרות ל"מוות קליני ביחסים" שמתרחש אצל זוגות רבים.

ברור שהמחיר הוא שקצת מוטרדים מידי פעם, וזה מעצבן ומציק, אבל רק קצת. קשה כמובן לדעת, ואף אחד לא יכול לדעת, אבל לפי התיאור שתיארת כאן, הסיכוי שהוא בוגד נמוך.
אולי היה פלירטוט כזה או אחר, אבל תאמיני לי, שזה רק גורם לך לא להרגיש מובן מאליו אחד לשני.

למעלה