משהו מהמייל....

טוב כי האינטלקטואלית היחדה פה

שבאמת מבינה את הבדיחות ומודעת להווי הפורום ולהלך הרוח ! ודי לחכמיזה ברמיזה מיס דנה ש42 שנותיה לא לימדו אותה כלום .

מלבד זיהוי מיידי

של גברים שוביניסטים ואלימים. אגב את החתימה שלך הייתי משנה: ב
עם מה שיוצא לך מהפה ובטח עם מה שנכנס

יש לך עוד תחמושת חוץ מהמילים

שובניזם ואלימות ? או שכל השאר עקר ? מה יש לך לבוא לחרר מילחמה במקום שאת לא אוהבת קחי את הרגלים שלך למקום ממישהו עוד עלול לנסות לעשות איתם משהו ולכי להנות ,שבת בבוקר החיים יפים ואנחנו ממש לא שובניסטים
ובטח שלא אלימים חג שמח

שמים1

New member
סולטנינו

היא מסוג האנשים שיש להם תחמוצת בנוסף לתחמושת
כאלה שאוהבים להחריב שמחות ולהביא רעל לכל מקום. חג שמח לך ותביא סיבוב על הגמל

אלמרה

New member
ומלבד הזדהות עם בעלות תחת גדול?

לכי לך אל ארצך ואל מולדתך ואל תשובי, את ידועה ומוכרת ומניעייך ודאי שקופים וברורים ושולחייך מזוהים והכל ברור ונהיר ומוכר וידוע. יש כאן לא יותר מאשר התלוצצות בענין הגמל, וכל הפרטים המזהים טושטשו לבלי הכר בכדי לא לפגוע לכן אל תטרחי ללכלכך לנו את שקית ההקאה את פשוט היעלמי לנו כפי שבאת ואל תשאירי עקבות. קישתאאאאא!

אל מהבול...

שת'געת ככה באמצע היום לדבר על תחתים גדולים? ח'שומה עליק. למה לו ליקחתיים אותי עם הגמל גם? :\

אלמרה

New member
כפרה עלייך אם תרצי אקח אותך לסיבוב

אבל אני על הגמל הזה לא עולה יותר... אגב היה זה במרזוגה שבאמצע המדבר, באמצע אוקינוס של דיונות חול מדהימות בשעה שלפני הזריחה ומה שרואים שם בשעת הזריחה דומה רק לדבר אחד: לזריחה! טוב אומרים שגם לידה נראית ככה, אבל לא נתנו לי להיות נוכח בלידות קיסריות...

ואלה המשפטים שעלו בראשי הקודח

אחרי קריאת צמד הסיפורים: [מתוך ראשי הקודח, לא מתוך אי מייל ] * היא: אנס גמלים [טוב מה את רוצה, שאשכב איתך , פרה?] * הוא: לכי אל הגמל עצל, ראי דרכיו וחכמי [תפסיק לנסוע במעגלים ואז דבר] * היא: אהלן סמרה, מוסטפה, אני נשארת פה לישוחח איתה [יאללה, ת'שארי כל עוד יש לי גמל להתחכך עליו,מצידי, רגע, מי ינקה לי ת'אוהל? את הולכת אחרי] * הוא: פטימה, רוצה להתחלף? [כןןן אני עייפה] סתם יא בנתי, הדבדחתי. יענו, בדיחה כזה...... *היא: מוסטפה, גמלים נופלים לתהומות? [לא, למהההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה]

אומרים באידייש

דה זלבה דרק מיט אנייע דקורציה אז אולי זה לא מה שרציתי לומר אבל יצא מצחיק כמו תמיד, האידיש שפה ענקית. התרגום : אותו הדרק אבל באריזה אחרת מפוזרת זה הכל מאהבה

למעלה